Shen 9 623 Opublikowano 23 maja 2019 Opublikowano 23 maja 2019 Na początku woda leci tez, w niecałe 2 miechy na 2500 zlecialem 5kg, teraz zszedłem na 2200 bo już ciezko idzie Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 23 maja 2019 Opublikowano 23 maja 2019 Pewnie trochę tak, ale i tak planuje zejść tylko do 86-87kg, bo najlepiej się czuję w tej wadze, wychodzi wtedy koło 12% BF, więc i na plaży można się pokazać i czuć się normalnie. Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 27 maja 2019 Opublikowano 27 maja 2019 Dziewczyna wygrala w jakims ich konkursie na fb i dala mi paczke na sprobunek. Powiem tak, mistrzostwo, lekko marynowane na slodko. 41g byczego bialka Cytuj
MaZZeo 14 183 Opublikowano 27 maja 2019 Opublikowano 27 maja 2019 a ja polecam Yambamy wziąłem na spróbowanie z SFD za punkty i o mamuniu poziom Gladiatora. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 28 maja 2019 Opublikowano 28 maja 2019 Ostatnio jadłem Myprotein 6 layer bar. Też niczego sobie. Fajna faktura. Tylko cytrynowy za slodki jak dla mnie. I znowu mi Olimp Matrix czekoladowy smakuje. Niby nic szczególnego ale bardziej niż Yambamy mi pasuje teraz. W Lidlu ostatnio widziałem beef jerky. Trochę wilgotna ale w smaku nie taka zła. Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 28 maja 2019 Opublikowano 28 maja 2019 Kupilem na allegro nerkowce i jagody goji. Nerkowce calkiem spoko. Ale w kawalkach wiec pewnie zsypane ze smietnika ale jakosc ok. Za to goji to jakas porazka. Zamiast konsystencji rodzynki jakis susz. Jak wiorki. Niepolecam. Tylko badapak Cytuj
Carles 84 Opublikowano 28 maja 2019 Opublikowano 28 maja 2019 Też kupiłem pakę na allegro. Jednak te produkty to taka trochę druga kategoria, ale strasznej lipy nie ma. Np żurawina na allegro mega wysuszona i jakaś sprasowana, w biedrze na wagę dużo lepsza. Ale różnica w cenie też widoczna 1.8 vs 3 zł za 100 g. Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 No zalezy co tak jak mowisz. Te nerkowce co kupilem jakosciowa sa naprawde bez roznicy jak w sklepie. Ale jagody goji to porazka , tak jak u ciebie zurawina. Jak wior. Wole doplacic i miec normalne. Ale z nerkowcow to jeszcze skorzystam Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 A te jagody to na lepszy wyskok, czy na co? Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 Na to zebym żył 112 lat i byl wiecznie piekny. Nie wiem czy wiesz piekny kawalerze ale rodzynki maja zdecydowanie najwiecej substancji zmniejszajacych zakwaszenie. 10krotnie wiecej niz jakiekolwiek inne zarcie. Wiec warto je jesc, szczegolnie po jakims szybkim treningu Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 No to rodzynki jem, ale jagody goji to najwięcej dobrego mają jako surowy owoc, suszosne i kandyzowane to już tak średnio, podobnie jak żurawina. Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 No chyba nie bardzo. Nie kazdego stac na latanie do tybetu. A swieze owoce w handlu nie istnieja , sa tak delikatne ze nawet ich sie nie zrywa tylko strząsa z krzaka. Czy ja dobrze widze ze zamierzasz sie sprzeczac o zasadnosci jedzenia goji ktore sa w gronie superfood? Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 (edytowane) Nie sprzeczam się, że to bardzo wartościowy pokarm. Chodzi mi głównie o to, że przez żywieniowe lobby superfood i dietetyczne fanaberie zatracił się trochę sposób spożywania takich pokarmów. Suszone owoce goji, czy żurawiny zawierają często cukier i w procesie suszenia, albo kandyzowanie praktycznie tracą swoje pro zdrowotne właściwości. Te wszystkie superfood wzięły się od ludzi żyjących naturalnie i na przykład goji, czy żurawina pełnie swoich właściwości mają np przy parzeniu, albo robieniu wywarów. Wiadomo, że takie rodzynki to wciąż dobre źródło alkagenów, przeciwutleniaczy, potasu i węgli okołotreningowo. A dobra, Tobie chyba chodzi o suszone naturalnie, bez cukru, siary i zalewania ch.uj wie czym. Ostatnio w biedrze widziałem suszone goji i chyba 5-6 innych rzeczy w składzie miały. Nie było tematu xd Ja na przykład, parzę czarny bez codziennie, wspominałem już ostatnio, że pomógł na alergię. Może wyskok też będę miał większy i dłużej będę żył. Edytowane 29 maja 2019 przez krupek Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 29 maja 2019 Opublikowano 29 maja 2019 No zgadzam sie dlatego zdecydowanie wole doplacic i jesc dobrej jakosci goji. Te tanie co kupilem na allegro smakiem ledwo co przypominaja goji , sa suche i ledwo mozna je jesc. No superfood to to napewno nie jest Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 19 lipca 2019 Opublikowano 19 lipca 2019 Dwa miesiace postanowilem cos zmienic. Wyje.balem wszystkie te smieszne tabletki z witaminkami itd. Zaczalem inwestowac w bluberstwo. No i powiem wam czuc znaczna roznice. Dzieki dorzuceniu dosc znacznej porcji warzyw i owocow dziennie jednak polepszylo sie samopoczucie, polepszyla sie moc i ogolnie wyglad np skory. Codziennie do roboty zabieram taki zestaw, oczywiscie rotuje codziennie skladnikami. Procz borowek, borowki musza byc, uwielbiam. Polecam tak trzeba zyc. Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 19 lipca 2019 Opublikowano 19 lipca 2019 Próbował z was ktoś żarcie w proszku Huel? Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 19 lipca 2019 Opublikowano 19 lipca 2019 ktos z forumkowego discorda to jadl, ale nie pamietam kto, moze @Rayos pamieta 1 Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 19 lipca 2019 Opublikowano 19 lipca 2019 (edytowane) 3 godziny temu, kanabis napisał: Dwa miesiace postanowilem cos zmienic. Wyje.balem wszystkie te smieszne tabletki z witaminkami itd. Zaczalem inwestowac w bluberstwo. No i powiem wam czuc znaczna roznice. Dzieki dorzuceniu dosc znacznej porcji warzyw i owocow dziennie jednak polepszylo sie samopoczucie, polepszyla sie moc i ogolnie wyglad np skory. Codziennie do roboty zabieram taki zestaw, oczywiscie rotuje codziennie skladnikami. Procz borowek, borowki musza byc, uwielbiam. Polecam tak trzeba zyc. Daleko na tym nie zajedziesz ,teraz to a za chwile hulajnoga , tęcza i jazda po Ostrołęce . Ja ci dobrze radzę ! Edytowane 19 lipca 2019 przez Wojtas1986 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 19 lipca 2019 Opublikowano 19 lipca 2019 2 godziny temu, sosnaa napisał: Próbował z was ktoś żarcie w proszku Huel? ja mam, jadam zamiast kolacji albo czasem snaidania, co chcesz wiedziec? w smaku jest okej, mam czekolade i wanilie, na poczatku ciezko troche przywyknac, ale teraz stwierdzam, ze ze smakiem to zdjadam. na pewno warto pokombinowac z proporcjami, sam wole gestsze troche i na zimno Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 19 lipca 2019 Opublikowano 19 lipca 2019 non stop na facebuku mi to się pokazuje, myślałem na początku, że to sterydy dla kulturystów. Nie mam czasu ani ochoty czasami robić śniadania tak samo po robocie kolacji więc takie żarcie w prochu może mnie uratować, cenowo wydaje się być ok, szczególnie przy większym zamówieniu i kodem rabatowym. @Rayos Żadnych problemów ze sraniem czy gazami nie miałeś? zalewasz mlekiem czy wodą? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 19 lipca 2019 Opublikowano 19 lipca 2019 zadnych tego typu problemow, zalewam woda. cenowo wychodzi niby okej, bo okolo 200 zl za 2 paki (moge ci dac swoj kod rabatowy), ale wszystko zalezy od tego jak czesto bedziesz to jadl. standardowe 3 miarki, 2 razy w ciagu dnia starcza Ci na mniej wiecej 2.5 tygodnia. Ja osobiscie pije najczesciej raz dziennie, z dwoch miarek (co daje okolo 300kcal) Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 lipca 2019 Opublikowano 26 lipca 2019 Nie wypiłbym tego za darmo.Lepszy produkt osiągniesz miksując płatki owsiane z białkiem i dowleką oleju lnianego i mct. 1 Cytuj
kanabis 22 446 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Dorzucilem do diety okolotreningowo wegle w postaci grochu i platkow owsianych, No kur.wa jest jakis sposob na piar.dy? Toc tak sie nie da zyc w spoleczenstwie Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Może to kwestia przyzwyczajenia, ja jem dużo strączków i zero dolegliwości. Cytuj
Shen 9 623 Opublikowano 11 sierpnia 2019 Opublikowano 11 sierpnia 2019 12 minut temu, kanabis napisał: Dorzucilem do diety okolotreningowo wegle w postaci grochu i platkow owsianych, No kur.wa jest jakis sposob na piar.dy? Toc tak sie nie da zyc w spoleczenstwie ja owsiane z samego rana codziennie, na redukcji ich nie jadlem, potem jak do tego wrocilem to tez gazy, ale po paru dniach wszystko wrocilo do normy. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi