Skocz do zawartości

Odżywianie

Sebas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No proste, tolerancja jak z wiekszoscia uzywek stosowanych regularnie. Polecam jak ja robilem przerwe i chyba 2 miechy nie pilem kofy w zadnej postaci. Jak zaje,balem potem kawe z dwoch lyzeek to jak na jakims mefedronie :obama:

Tylko pierwszy tydzien po odstawieniu kofy jak ktos pil jej zalozmy min 3 mocne kawy dziennie jest dosyc ciezki. Bylem w chu.j rozdrazniony no i bolal troche leb. Widac bylo ze organizm sie lekko uzaleznil 

Opublikowano

Mnie od zawsze kawa nie robiła, pije ją dla smaku a nie efektu. Pije gdzieś 3 kawy dziennie, niedawno jednak kupiłem właśnie tego GBS żeby wrzucać przed treningiem ale też nie odczuwam efektu. Ciężko odstawić kawę bo u mnie to rytuał w pracy i przy ekspressie całe social acitivites się odwala xD

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, MaZZeo napisał:

Mnie od zawsze kawa nie robiła, pije ją dla smaku a nie efektu. Pije gdzieś 3 kawy dziennie, niedawno jednak kupiłem właśnie tego GBS żeby wrzucać przed treningiem ale też nie odczuwam efektu. Ciężko odstawić kawę bo u mnie to rytuał w pracy i przy ekspressie całe social acitivites się odwala xD

No wiadomo,  w korpo i budzetowkach jak nie pijesz kawki to albo pedal albo donosiciel

Edytowane przez kanabis
  • Plusik 1
Opublikowano
1 godzinę temu, MaZZeo napisał:

w poniedziałek wpie.rdol się tam z yerbą w tykwie z drewna tekowego i oczaruj przełożonych

Opublikowano

No jak brakuje Ci węgli to jest mnóstwo opcji - na słodko jakiś ryż z jabłkiem i cynamonem, albo bananem i kakaem, wytrawnie np makaron z sosem pomidorowym. Jak brakuje kcal to mogą być tłuszcze jak właśnie masło orzechowe, albo jakieś pestki, czy ziarna - słonecznik, pestki dyni.

Opublikowano
4 godziny temu, MaZZeo napisał:

Panowie na masie, jak dobijacie węgle? Czasem na koniec dnia serio muszę szukać kalorii i wpier/dalać wafle ryżowe albo lays z pieca żeby carbsy się zgadzały

Chyba że mieć to w dupie i iść w tłuszcz i wciągać masło orzechowe?

Polecam groch albo fasole ugotowac z jakas marchewka i miesem. Dobrze wchodzi tanie i o dziwo smaczne

• Plusik 1
Opublikowano

jakie maslo orzechowe byscie mocno polecili? 

poprzebieralem na polkach, w poszukiwaniu jakiegos takiego z najmniejsza iloscia carbow i jak debil nie spojrzalem na sklad >>>> olej palmowy. :|

Opublikowano
W dniu 20.10.2019 o 15:46, Najtmer napisał:

jakie maslo orzechowe byscie mocno polecili? 

poprzebieralem na polkach, w poszukiwaniu jakiegos takiego z najmniejsza iloscia carbow i jak debil nie spojrzalem na sklad >>>> olej palmowy. :|

Te które jest z orzechów a nie z rodzaju fasoli ;)

Opublikowano

Co mozna dorzucic do diety z mysla o chrzastce stawowej? Przy ostatniej wizycie u orto polecil mi colaflex i faktycznie problem zniknal wlasciwie do zera ale jak przestalem suplementowac to problem wrocil blyskawicznie.