Boomcio 4 028 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 (edytowane) Płatki migdałów dobrze robią, nie wiem czy zamiast orzechów można, u mnie to i to wchodzi. Edytowane 3 stycznia 2023 przez Crazy Horse Cytuj
mcp 2 001 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Koledzy, a jakieś weganskie białko? Soja? Ryż? Groch? Czy mam od razu wypier.dalać z tematu? bo moje nietolerancje nie pozwalają mi na zwykłe. Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Najlepsze jest konopne bo jako jedyne roslinne ma pelny aminogram. Naprawde, nie ze konopne bo kanabis Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Szopenhałer by sie uśmiał Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Godzinę temu, mcp napisał: Koledzy, a jakieś weganskie białko? Soja? Ryż? Groch? Czy mam od razu wypier.dalać z tematu? bo moje nietolerancje nie pozwalają mi na zwykłe. Izolat wpi czysty tez odpada? Z tego co wiem jesli to hiperlaktazja u ciebie to ten sie nadaje Cytuj
mcp 2 001 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 Niestety też, rewolucja w żołądku i pierdy 10 stopnia. Cytuj
Soban 4 048 Opublikowano 3 stycznia 2023 Opublikowano 3 stycznia 2023 To chyba pozostaje konsultacja z jakimś wegańskim fitness youtuberem, bo tutaj raczej nikt wegańskim koksem nie jest. Wracając do tego Bulka to dziś przyszedł i ojebałem porcję truskawkowego(rzeczywiście blender poszedł w ruch, bo niby nie jest gęsty w piciu na 400ml wody ale grudy ciezko rozbić w szejkerze) - dobre to cholerstwo. Po 3h pierdy w akceptowalnej normie jak to po 40g białka na raz i dawce owsianych, a dla porównania po tym zachwalanym tu szejku 35g pilos z lidla to dupa mi odlatywała z fotela po 30min od startu i w pokoju była gęsta anaboliczna mgła. 2 Cytuj
mcp 2 001 Opublikowano 18 stycznia 2023 Opublikowano 18 stycznia 2023 W dniu 1.01.2023 o 22:48, _Red_ napisał: Nigdy nie korzystałem z gainerow, bo raczej bym się błyskawicznie zalał po takim cukrze z worka, ale nie rozważyłbys np. szejków (z blendera) domowej roboty typu: 100g owsa, 300ml mleka, jakis banan, whey protein 80%. W formie płynnej łatwo wejdzie, dobrze smakuje, a dowali kcal jak i wartości odżywczych. Wpisałem to na stałe do sniadania, bardzo fajna opcja zamiast mleka napój sojowy i mix owsa z jaglanymi. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 18 stycznia 2023 Opublikowano 18 stycznia 2023 Ja już chyba ponad pół roku codziennie rano 80g owsa, mleko migdałowe, owoce leśne mrożone z lidla 100g i miareczka kfd bezsmakowe. No goty sprawa Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 18 stycznia 2023 Opublikowano 18 stycznia 2023 Ja robię na wieczór bo rano mi się za bardzo nie chce jak mam wolne, a przed robotą nie chce hałasować żeby nie obudzić mojej. Daje podobnie jak Wy: 100g płatków owsianych górskich, 1.5-2 miarki białka kfd jakiegoś smakowego, jeden mocno dojrzały banan (z zielonym wychodzi za cierpkie), płaska łyżeczka kakao, czasem trochę jabłka, 600ml mleka 1.5%. Po zblendowaniu wychodzi bardzo napowietrzone i lekkie. Sobie wlewam w pół litrowowy pokal i zostaje jeszcze szklanka dla mojej bo jej też zasmakowało. Cytuj
Sugan 60 Opublikowano 19 lutego 2023 Opublikowano 19 lutego 2023 myslalem, zeby sobie kupic whey, zeby przybrac troche masy miesniowej bowiem watpie, czy jem wystarczajaco. Waze 73kg, 179 wzrostu, cwicze 5 dni w tygodniu, glownie kalistenika. Jakies opinie o tym bialku? https://allegro.pl/oferta/immortal-whey-protein-2000g-bialko-serwatkowe-wpi-11699209429 Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 19 lutego 2023 Opublikowano 19 lutego 2023 Nie znam tej firmy, dlaczego nie wybrałeś jakiegoś KFD albo Olimp? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 15 marca 2023 Opublikowano 15 marca 2023 Po co w ogole cokolwiek robic czas umrzec grubasem xD Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 15 marca 2023 Opublikowano 15 marca 2023 Będzie jakiś nowy ruch, antykaliorowcy, czy coś. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 15 marca 2023 Opublikowano 15 marca 2023 Ale to nie jest jakis Dziki Trener tylko Profesor z Cambridge do tego mowi ze bycie grubasem jest zle. Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 15 marca 2023 Opublikowano 15 marca 2023 Jak tak przeleciałem to dużą wagę przywiązuje do tego, żeby nie trzymać się tylko kalorii, ale też jakości i różnorodności jedzenia, no i tego, że każdy jest innym przypadkiem. No i ja się z tym zgadzam, bo jedzenie śmieci i gówna, trzymając się tylko ilości kalorii, czy tam też białka, może i przyniesie rezultat gubienia wagi (choć też nie zawsze), ale będzie też miało wpływ na funkcjonowanie ciała, a odżywiania organizmu w niezbędne elementy jest w chuj ważne, szczególnie na deficycie. Ostatnio też słuchałem fajny podcast Dietetyki opartej na faktach o długowieczności, gościem był Strychalski, czyli taki kumaty dietetyk zajmujący się tym od strony naukowej i klinicznej. Tam było sporo o tym jak bardzo istotna jest jakość i odżywczość jedzenia, nie objadanie się, szczególnie przed snem i regularna aktywność fizyczna. Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 15 marca 2023 Opublikowano 15 marca 2023 Kaloria kalorii nie rowna. Kiedys mialem niemal identyczną ilosc kalorii na redukcji najpierw na zbilansowanej diecie z węglami i ciezko bylo gubic juz kg i ciagle chodzilem glodny bo jednak węgle trawia sie krocej niz tluszcz. No i zrezygnowalem z węgli a jechalem na tluszczach i nie dosc ze waga leciala to nie chodzilem glodny. Tylko objetosciowo bylo mniej jedzenia bo wiadomo tluszcze dwa razy tyle kcal co wegle. Ale kazdy jest inny. 1 Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 15 marca 2023 Opublikowano 15 marca 2023 2 hours ago, krupek said: Ostatnio też słuchałem fajny podcast Dietetyki opartej na faktach o długowieczności, gościem był Strychalski, czyli taki kumaty dietetyk zajmujący się tym od strony naukowej i klinicznej. Tam było sporo o tym jak bardzo istotna jest jakość i odżywczość jedzenia, nie objadanie się, szczególnie przed snem i regularna aktywność fizyczna. Jaki to podcast? Cytuj
krupek 15 475 Opublikowano 15 marca 2023 Opublikowano 15 marca 2023 No nazywa się Dietetyka oparta na faktach, na Spotify. Ta rozmowa ze Strychalskim jest z ostatniego czasu jakoś. 2 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 Nie wiem czy widzieliście te wielozbozowe tortille w biedrze. Odkąd je odkryłem codziennie wchodzi fit kebs Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 27 maja 2023 Opublikowano 27 maja 2023 Są spoko, ale codziennie ich nie jem. Często robię sobie z nich mix z jajecznicą i serem - wynalazłem specjalny przepis z tik tonga i wchodzi jak złoto. Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 3 czerwca 2023 Opublikowano 3 czerwca 2023 Chlopaki rzucam sklepowe mieso, koniec z tym gownem. Jako ze ide do woja i bede mial wiecej forsy przerzucam sie na dziczyzne. Bede jadl mieso sarny, jelenia i bazanty. W poniedzialek jade po 3kg łopatki z jelenia i leci do zamrazarki. 55zl/kg ale to zupelnie inna jakosc niz kurczak z biedry. Mysle ze warto. Tylko jak to przyrzadzac, duzo sie rozni od wieprza? Ktos cos? @Crazy Horse Nie chcialbym pol dnia w garach stac 1 1 Cytuj
Plugawy 3 681 Opublikowano 3 czerwca 2023 Opublikowano 3 czerwca 2023 Już się bałem ze w ogóle przestajesz jeść mięso xD a w woju na zapas się najesz pewnie najtańszego gówna mięsnego Cytuj
kanabis 22 450 Opublikowano 3 czerwca 2023 Opublikowano 3 czerwca 2023 Mieso bede jadl zawsze bo jest zdrowe Kwestia wlasnie jego jakosci. A i nieprzykladanie reki do produkcji masowej to tez plus. No w woju pewnie nie bedzie gesslerowej ale to tylko aby te 16 dni odjebac. Potem bede jezdzil raz w miesiacu na weekend wiec jakos przezyje kielbasiany weekend Cytuj
Boomcio 4 028 Opublikowano 3 czerwca 2023 Opublikowano 3 czerwca 2023 2 godziny temu, kanabis napisał: Tylko jak to przyrzadzac, duzo sie rozni od wieprza? Najpierw spróbuj, czy wgl smak i aromat podejdą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi