krupek 15 474 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zapierdziel tv pake Laysow, do tego puszka Pepsi na noc i masz takie podbicie kalorii, że za 2 miesiące będziesz pół garderoby wymieniał A tak na serio to może dorzuć do diety suszone owoce ? Morele, albo śliwki. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 ja się taką paką laysów i pepsi na noc żywiłem długi czas na szczęscie dzięki szybkiemu metabolzimowi i wzrostowi skończyłem zaledwie jako skinny fat, a nie po prostu spaślak a suszonych owoców nie lubię (oprocz rodzynek) bede sobie podbijał tymi wiórkami, słonecznikiem i orzechami powinno styknąc Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Ja akurat bardzo lubie suszone owoce i różne orzechy, szczególnie nerkowce i pistacje. Szkoda, że kur.estwo do tanich rzeczy nie należy. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Jakis wy(pipi)isty dziennik/kalkulator zywieniowy ?Bo ten z potreningu nie ma np w TLUSZCZACH wiorek kokosowych, slonecznika itp.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Zapierdziel tv pake Laysow, do tego puszka Pepsi na noc i masz takie podbicie kalorii, że za 2 miesiące będziesz pół garderoby wymieniał A tak na serio to może dorzuć do diety suszone owoce ? Morele, albo śliwki. lejsy z pieca to wcale niegłupi pomysł Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 wronero, a co to za problem żeby wprowadzic swój produkt i zapisac jako szablon? kazub, tak gdzieś raz na tydzień w dzień nietreningowy jak nie jestem w stanie zjesc drugiego obiadu, bo zwyczajnie nie cwicząc nie mam na niego najmniejszej ochoty to zazwyczaj kupuję sobie paczke sunbitesów lub laysów z pieca. mają stosunkowo (jak na czipsy oczywiście) dobre makrosy i zjadam z ogromną przyjemnością ciesze się że dałem zupełnie radę odstawic fast foody (nie licząc jakiegoś okazjonalnego kawałka pizzy na jakiejś imprezie), bo zanim zacząłem cwiczyc to jadałem praktycznie codziennie jakąś pizze/kebaba/tortille i na początku strasznie trudno było mi ten syf wyrzucic z diety Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Panowie moze zna ktoś przyczyne dlaczego tuna rozdrobniony w biedrze ma 18% białka a w kawałkach 25? Czy biedronka wartosci kaloryczne na swoich produktach dobiera losowo o co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pesior 141 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Gdzie Ty niby kupujesz litr soku wyciskanego za 5 zł ? Zwykły sok 100% w kartonie kosztuje prawie 4 zł. Być może miałem napisać tłoczone, chodziło mi w każdym razie o taki: http://www.aldi.pl/aldi_sok_pomaranczowy_344_517_653_4469.html preferuję ten bo jest z lodówki i ważność tylko kilkanaście dni, ale jak nie mam po drodze to don simon z biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Panowie moze zna ktoś przyczyne dlaczego tuna rozdrobniony w biedrze ma 18% białka a w kawałkach 25? Czy biedronka wartosci kaloryczne na swoich produktach dobiera losowo o co kaman? A cena nie dala ci do myslenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Bardziej dało mi do myslenia że to nie wpc tylko tuńczyk. I tu tuńczyk i tutaj. jestes taki mądry to zamiast dogryzac na siłe wykaż sie i odpowiedz mi na pytanie. Te drozsze tuńczyki chodza na siłownie z Ariel i Nemo i dlatego maja więcej białka? No wyłumacz prosze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Prawdopodobnie w jednym z tych opakowań jest po prostu mniej tuńczyka w stosunku do masy całości (czyli z sosem czy czym tam). Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 To mogłoby byc to. Ale chyba własnie masa ryby jest w obu taka sama. Może to głupie pier.dzielenie dla niektórych ale dla mnie 7% świetnej jakości protein to dosyc sporo i fajnie by było wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Może jedna jest bardziej "napompowana" wodą a druga mniej? Kup obie i się przekonasz, ile każdej ubyło po obróbce termicznej Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 To mogłoby byc to. Ale chyba własnie masa ryby jest w obu taka sama. Może to głupie pier.dzielenie dla niektórych ale dla mnie 7% świetnej jakości protein to dosyc sporo i fajnie by było wiedziec Nie mylisz przypadkiem wartości procentowej z gramami ? Bo raz piszesz zawartość w procentach, a raz w gramach Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 na mase (pipi)a!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 całe kawałki to samo mięso a w rozdrobnionym jest wszystko tylko w kawałkach Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Fajnie, ale na masę to węgle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 chyba chodziło mu o mase mięśniową Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 To mogłoby byc to. Ale chyba własnie masa ryby jest w obu taka sama. Może to głupie pier.dzielenie dla niektórych ale dla mnie 7% świetnej jakości protein to dosyc sporo i fajnie by było wiedziec Nie mylisz przypadkiem wartości procentowej z gramami ? Bo raz piszesz zawartość w procentach, a raz w gramach No ale jesli jest 18 gram w 100 gramach to wydaje mi sie ze jest to też 18 % całe kawałki to samo mięso a w rozdrobnionym jest wszystko tylko w kawałkach Dzięki i o to chodziło. juz kapuje Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 chyba chodziło mu o mase mięśniową Domyslam sie ze nie bedzie samych cyckow jadl, ale chyba nie sugerujesz ze na samym bialku tylko miesnie sie buduje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 sugeruje, że na mase to białko, a węgiel na paliwo Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Kanabis, faktycznie, zapomniałem, że mówimy o porcji 100g, zwracam honor Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Wiadomo, że proporcje temat rzeka, ale ostatnio jak podbiłem kalorie do 3800kcal to zdaje mi się, że chyba troche przesadzam z tłuszczami. makrosy z dzisiaj: 3813kcal, 193g (20%) białko, 162g (38%) tłuszcze, 394g (41%) węglowodany akurat dzisiaj zamiast twarogu z dżemem jem makrelę z chlebem żytnim + nektarynka, więc lekko podskakuja tłuszcze na rzecz węgli makrosy jak zamiast makreli jem twaróg z dżemem wyglądają mniej więcej tak: 3739kcal, 204g (22%) białko, 133g (33%) tłuszcze, 416g (45%) węglowodany wszystko jest mniej więcej w porząsiu, czy jednak warto coś zmienic? 191cm, 85,5kg, ekto Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Jak efekty są pozytywne, to raczej sensu zmieniać nie ma. Btw bierzesz jakieś proszki w sensie białko? Kurde szczerze współczuję, jeżeli musisz pochłaniac takie ilości jedzenia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 No efekty są jak najbardziej pozytywne, bo waga leci w miare równo do góry, siły coraz więcej, wygląd coraz lepszy, ale zawsze zastanawiam się czy aby nie można efektów jeszcze zmaksymalizowac . Już tu pisałem że jak ostatnio jadłem 3300kcal przez tydzien to schudłem 1kg (bez aerobów w dodatku), więc w sumie to nie moge się doczekac redukcji (do stycznia zamierzam caly czas na masie leciec,a potem zrobic na lato fajną wycinke). Nie biorę żadnych supli poza kreatyną póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi