Skocz do zawartości

Odżywianie

Featured Replies

Opublikowano

Ze tez oni nie wpadna na pomysl zalozenia knajpy albo punktu dla cwiczacych. Zestaw "masa" za 19,99 bralbym codziennie na obiad. xD

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 413,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

chyba kanabis tu coś jakiś czas temu przebąkiwał, że kiedyś planuje otwarcie takiego przybytku :D

Opublikowano

Ale to serio jest dobry pomysl. Trudno takie cos zalozyc, bawic sie w gastronomie itp.? Kto mial doswiadczenie niech sie wypowie.

Opublikowano

No mówiłem o takim czymś kiedyś. IMO pomysł super, sam bym czesto odwiedzał albo brał na wynos jak sie nie wyrabiam po siłce do pracy a zjeść po treningu coś trzeba. Ale tutaj to juz i kasy trzeba więcej i zezwoleń niż przy handlu gierkami :/ I mysle ze 20tys dofinansowania jak ja miałem by nie starczyło

Opublikowano

Za 20 tysięcy to byś nawet nie wyremontował porządnie lokalu, nie mówiąc o całym osprzęcie kuchennym, mała gastronomia to nie zabawa i pomijam już kwestie sanepidu, bez dobrego punktu nawet nie ma co startować, poza tym wystarczy kilku niezadowolonych klientów i już opinia leci

Opublikowano

No o tym mówie, moja siorka dostała jako spółka 180 tysięcy i ledwo im starczyło.

Opublikowano

dzięki Pany za opinie, zabiorę dziewczyne zamiast obiadu, przynajmniej nie będę zmywał (zarcik)

Opublikowano

każ jej zrobic

a jak sie nie kapnie, że panicz chce solidny kawał mięsa opitolony elegancko sosem i bułkę pełnoziarnistą to każ jej spadac w podskokach, bo co z takiej za pożytek

Opublikowano

Kocham niedziele. Rano rower 30 minut, sniadanie 4 x jajko na miekko 2 x kromka zytniego z serem bialym, w miedzyczasie odzywka i skoki narciarskie u ojca, po poludniu trening, w miedzyczasie sprzatanie chalupy i obiad 200 gram gulaszu z lopatki z gryczana w sosie, cwiczenia i odzyweczka, teraz puszka makreli w sosie pomidorowym 2x zytni z zoltym... Takie mniej wiecej posilki spozywam. Ujda takie potrawy?

Opublikowano

No mam ciezary na chacie wiec czesto robie sobie treningi z krotkimi przerwami, gdzie np. ogarniam chate. Wiem, malo profesjonalne.

Opublikowano

Od jutra leci Leangains do sprawdzenia, czyli 16/8.

Stopniowo skroce max do 5-4godz bo sie zajade :F
Do tego jak pisalem, trzasne sobie grapplera to przynajmniej jak go zrobbie naczczo to nie bede mial czym spawac :F

Opublikowano

Chodzi o udział białka w bilansie kalorycznym? Przyjmijmy ok 2000 kcal dziennie, 14% = 280kcal / 4kcal = 70g białka na dzień? Chyba dla przeciętnego człeka to zupełnie wystarczająca dawka.

Opublikowano

Normalny człowiek(nie jak my nadludzie) powinni jeść tylko do 14% białka dziennie? Przecież to żyć tak nie idzie.

jakbym nie byl nadludziem to bym jadl mieso tylko kilka razy w tygodniu.

Nafaszerowane farmaceutyka i metalami ciezkimi guwno.

Opublikowano

Ciężko określić co bardziej faszerują, kurczaki czy soję. Ale to mięso z antybiotykami powoduje wzrost masy o kilka % ponad normę

Opublikowano

Gdyby tak podchodzić do wszystkiego to okazałoby sie że nic sie nie nadaje do jedzenia.

Opublikowano

Ostatnio kupiłem orzechy, ukręciłem własne masło (znośne) ale pytanko, kiedy to jeść? W ciągu dnia, np na drugie śniadanie kanapeczka z tym jako dodatek do reszty?

Przed trenningiem?

Opublikowano

Normalny człowiek(nie jak my nadludzie) powinni jeść tylko do 14% białka dziennie? Przecież to żyć tak nie idzie.

No dziennie zapotrzebowanie dla przecietnego czlowieka powinno wygladac mniej wiecej 60-30-10 wegle, tluszcze bialko. ewentualnie 5 procent wegli kosztem bialka. Tak przynajmniej mowia madre glowy hehe.

Z tym maslem to do sniadania, czy do drugiego moze byc. Lyzke czy dwie na noc sama tak samo fajna rzecz. Przed treningiem bym nie probowal ;)

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Ostatnio kupiłem orzechy, ukręciłem własne masło (znośne) ale pytanko, kiedy to jeść? W ciągu dnia, np na drugie śniadanie kanapeczka z tym jako dodatek do reszty?

Przed trenningiem?

ja zawsze jak jem masło orzechowe to tak na drugie śniadanko właśnie, najczęściej smaruję sobie nim np. wafle ryżowe lub kruche pieczywo i wchodzi pięknie. niestety wpierdzielam tylko kupowane. jak Ty to sobie ukręciłeś? co dodawałeś?