krupek 15 481 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Ja tam kupuję tego z biedry, nie zalatuje niczym, w smaku też ok. Tak raz w tygodniu zawsze opitole w salatce z jajkiem i ryzem. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Chodzi że to ścinki lub mięso z gorszych partii ryby,ale jako uzupełnienie to mogę nawet 2 puszki ścinek zjeść. Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Ja po tuńczyku z puszki zazwyczaj mam zgagę, jem, bo mam go za free (posiłki z pracy), ale nie przepadam. Ostatnio na śniadanie wrzucam 100g fileta wędzonego na patelnie (ten biedronki), dodaje 5 jajek plus dwie kanapki (dziś z indykiem w galarecie), herbatka z cytryną - GOTY. 1 Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Ja tam kupuję tego z biedry, nie zalatuje niczym, w smaku też ok. Tak raz w tygodniu zawsze opitole w salatce z jajkiem i ryzem. Serio mówisz o tym tanim? Krupek dzieciaku kup jakiegoś droższego to zobaczysz jaka różnica. Chyba że mówisz o tym bo ten jest jak najbardziej git i widziałem go ostatnio w biedrze Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 No ja kupuję tego Biedronkowego za 5,40, czyli taki tani nie jest. Tani i obrzydliwy to jest Kauflandowy. A tak w ogóle, to chcesz, żebym za tego dzieciaczka rozniósł Ci ten kiosk z grami, nas.rał na biurko i zostawił Alfę na cegłach? No pytam się ?! Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Naprawde nie zaciekawiła cie różnica koloru tego taniego i tego drogiego? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Nieszczególnie, tylko ten, wspomniany wcześniej, z Kauflandu mocno odbiegał od normy. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Nie wiem z czego wynika różnica koloru w tuńczyku. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Ten z Biedronki jest ciemniejszy, bo pływał w mule po samą szyję. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Albo jeden jest rozdrobniony z czytsego mięcha a drugi z dróg odbytowych tunczyków Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Dzisiaj grzeszylem. Paczka chipsow lays chilli z limonka, dwa radlery, paczka oblatow, gyros drobiowy z ryzem, kurczak z rozna (same cyce jadlem) z frytkami, 2 jasne bulki z twarogiem, paczka kabanosow z biedronki. Kocham piatki. :f Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Raz na dzien sobie pofolgować, nie zaszkodzi. jutro wstan sobie o 5 rano, pierdzielnij 8 kilosów truchtem i bedzie wporządku Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 o_O Yyyyy, mam mniej ambitne plany, regeneracja weekendowa i zalatwianie spraw z nowa chalupa. Tak sie chcialem combosem jedzeniowym pochwalic. Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Ale by było smiesznie jakby za rok jjot wpie.r.dolił fote w spartakusie z dwa razy większym bębnem niz był Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Nie wykluczam takiej opcji. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Opublikowano 25 kwietnia 2014 Hój że bęben, łapa ma być. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 łapa bez bębna > łapa z bębnem > bez łapy bez bębna > bez łapy z bębnem 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 5 maja 2014 Opublikowano 5 maja 2014 (edytowane) Kanabis ten tuńczyk to promocyjnie jest tylko, nie ma go w stałej sprzedaży. Ten wędzony filet o którym pisze Yeti i była o nim mowa wcześniej już, jest naprawdę super łatwo można sobie odciąć 100g i dowalić do czegoś, polecam. Edytowane 5 maja 2014 przez Plugawy Cytuj
kanabis 22 469 Opublikowano 6 maja 2014 Opublikowano 6 maja 2014 Nie no filet wędzony to jest genialny wiem o tym, sam go regularnie dorzucam do jajecznicy i makaronu Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Panowie oczywiście od nadmiaru białka utyć nie można tak? Jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o dietę a w internecie dość sprzeczne informacje. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 To ile go trzeba jeść aby przytyć 5g/1kg? Wszędzie piszą/mówią że białko przyśpiesza metabolizm i wspomaga zrzucanie tłuszczu. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 (edytowane) Tycie chyba rozbija się raczej o to czy spożywasz więcej kcal niż spalasz, a nie ile danej substancji na kg/masy ciała zjesz. Chociaż czytając niektórych głodomorów z działu Klub Smakosza, zaczynam wątpić w sprawiedliwość natury.Kwestia taka, by te składniki odpowiednio dobierać, a nie zjeść 4000 kcal dziennie z samych pączków.Dla eksperymentu (i sprawdzenia reakcji organizmu) uciąłem węgle jeszcze bardziej, zwiększyłem za to ilość paliwa z tłuszczu i np. smażę na smalcu. Białka ok 150-160g dziennie. Zwolennicy diety optymalnej wspominają, że tłuszcz + białko równa się zdrowie i szczupła sylwetka, a wszelkie węgle (mąki, ziarna, płatki, a nawet w nadmiarze owoce) to plaga cywilizacyjna, której powinno się unikać. Któryś dietetyk się wypowie o swojej teorii w tym temacie? Edytowane 9 maja 2014 przez _Red_ 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 maja 2014 Opublikowano 10 maja 2014 Każdy węglowodan jest rozkładany do glukozy,jest ona ważna gdyż nią żywi się nasz mózg ale i grzyb candida w jelitach.Trzeba zachować umiar,jak ze wszystkim,np. nie zrobisz siły bez węgli,ale jak za cel stawiasz wycinkę to tylko białko i tłuszcz. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.