Dark Serge 80 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ale gdzie je kupie? Lidl? Carrefour na pewno, real moze, kiedys nawet w biedronce widziałem. Poszukaj - ale sprawdzaj dokładnie co w srodku jest, bo czasami zdarza sie ze stek jest w dwóch kawałkach od nich, ma byc jeden ładny Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Sorry, pomyliłem działy w sumie, ale już będę tutaj drążył dalej Czyli tak na chłopski rozum, można powiedzieć, że któraś z nich jest w czymś lepsza? Teraz są tanie,wiec mono po treningu a tcm przed. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Liti jak zwykle służy radą, dzięki sorry, nie mam plusów na razie, za dużo nagości wczoraj w Spartakusie było i się wypsztykałem z nich Edytowane 25 Maja 2014 przez krupek1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Rety jaki dobry jest cyc kurczaka smażony bez tluszczu w przyprawionym pergaminie Winiary. Filet wychodzi miękki, soczysty, aromatyczny od ziół. Koniec z suchym kurczakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 A czy ten pergamin nie jest przypadkiem nasączony olej palmowym, utwardzonym, albo to i to? Pytam serio, bo nie orientuję się. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Masz rację. Na stronie produktu nie mogę znaleźć danych (http://www.winiary.pl/produkt.aspx/428/winiary-pomysl-na-papirus-soczysta-piers-kurczaka-z-czosnkiem), ale spojrzałem na opakowaniu: - warzywa suszone 23,2%, sól, tłuszcz palmowy utwardzony (;/), olej słonecznikowy, maltodekstryna, przyprawy 4,6%, cukier, ekstrakt czosnku 2,6%, zioła 2,4%, hydrolizat białka pszennego, aromaty, olej palmowy, przyprawa curry, regulator kwasowościAle tego tłuszczu jest tylko tyle, ile trzeba by mięso nie wyschło. Na patelni było kilka kropel po usmażeniu. Wg wartości odżywczych, 100g kuraka po przyrządzeniu w tym papierku ma 137kcal (T-2,4g, W-1,0g, B-27,8g).Pewnie bardziej się opłaca przesmarować cycka odrobiną tłuszczu, posypać przyprawą - ale pergaminy były akurat po 1,99zł (wystarczy mi na 4 obiady). Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Te liczonka wszystkiego to sa fajne, ale tylko wtedy jesli planujesz wyjsc na scene. W innym wypadku imo to strata czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Te liczonka wszystkiego to sa fajne, ale tylko wtedy jesli planujesz wyjsc na scene. W innym wypadku imo to strata czasu. Bez tej straty czasu brzucha nie ujawnisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Dokładnie. Albo sie robi coś dobrze albo lepiej tego nie robic wcale. Jak sie angazujesz tak wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Ten pergamin to dobra alternatywa jak komuś matka nie chce pożyczać patelni grillowej Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Pff, mam patelnie grilowa jak i pergaminy:) A liczenie skladnikow bylo jedyna opcja by trzymac rozrost brzucha w ryzach. Niektorzy moga jesc jak smoki, inni nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Ja dziś rano na wadze 77 kg,czyli od czasu dania foty -1,8 kg ale wczoraj prowadziłem 2 zajęcia,pośladki i brzuch,do tego krio i 20 min biegu(10 km/h) także wydatek energetyczny duży.Ale wiem ze jakbym nei zliczałem tych wszystkich drobiazgów to mógłbym zapomnieć o wycince. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 najlepszy kurak to robiony w folii amelinowej z przyprawami (ale nie żadnymi przestrzelonymi wegetami) i masełkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Litwin, twoja praca to instruktor na siłowni? Idzie z tego godnie wyżyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Litwin, twoja praca to instruktor na siłowni? Idzie z tego godnie wyżyć? Tak instruktor,chociaż większość mówi na siebie trener.Kasa jest z prywatnych lekcji,ja ich nie mam bo pracuje na siłce gdzie takie lekcje wchodzą w cenę karnetu(300 złotych),ze zwykłej pensji starcza na życie,plusem jest to że robię to co lubię a to rzadkość w tych czasach. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Jak bym za trenerke dostawal 3+k zl to tez bym nim zostal ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Dokładnie. Albo sie robi coś dobrze albo lepiej tego nie robic wcale. Jak sie angazujesz tak wyglądasz No widzialem po twoim brzuchu. Angaz pelna geba z dopieta dieta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 A ja po twojej masie mięśniowej ile mozna zrobic bez diety Poza tym ty brzucha nawet nie pokaząłes więc po co pyskujesz? Moze pokaz jaką masz kostke bez trzyzmania diety jestem bardzo ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Nareszcie zrobiłem te steki z biedry takie jak nalezy. Mięso jest pyszne , nie gumiaste i pieknie sie kroi. przepis dla kogos jak bedzie chciał zrobic a nie radzi sobie jak ja wczensiej Mięso koniecznie wystawiamy na pare godzin aby nabrało temp pokojowej. Potem, na rozgrzana patelnie smażymy ppo półtorej minuty każdą ze stron i od razu wrzucamy na dokładnie 8 minut do rozgraznego piekarnika. Pisze dokładnie bo serio kazda mnuta jest wazna. jak zrobiłem 10 minut wyszły spalone podeszwy jak zrobiłem 5 minut wysżły takie ze nie dało sie tego przegryźć Edytowane 29 Maja 2014 przez kanabis Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) Tyle ze ja nie mam diety i nie spuszczam sie nad liczeniem czegokolwiek. Ty liczysz i masz bebzon, ok. Edytowane 29 Maja 2014 przez ChevChelios Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 No mam i za 2 miesiące go nie bede miał i co teras? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 29 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 super Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Litwinianka ty wiesz wszystko o wszystkim, co sądzisz o wprowadzeniu w diete naszych polskich ryb. Ostatnio złowiłem 2kg szczupakai uwazam sezon na rybki za otwarty. Wartosci odżywcze ma spoko http://www.fatsecret.com/calories-nutrition/usda/northern-pike-(fish) Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Och ty kokietko Ryby jeziorne nie mają omegi 3,tylko te z zimnych wód morskich no i minusem jest niska przyswajalność białka,nie opierałbym na nich swojej podaży białka. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Dlaczego niska przyswajalnośc białka? Czym sie rózni białko ryb słodkowodnych od morskich? No opierac nie mam zamiaru ale chyba dorzucenie ich po prostu do dietki bonusem to nie najgorszy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.