Opublikowano 25 maja 201410 l Ale gdzie je kupie? Lidl? Carrefour na pewno, real moze, kiedys nawet w biedronce widziałem. Poszukaj - ale sprawdzaj dokładnie co w srodku jest, bo czasami zdarza sie ze stek jest w dwóch kawałkach od nich, ma byc jeden ładny
Opublikowano 25 maja 201410 l Sorry, pomyliłem działy w sumie, ale już będę tutaj drążył dalej Czyli tak na chłopski rozum, można powiedzieć, że któraś z nich jest w czymś lepsza? Teraz są tanie,wiec mono po treningu a tcm przed.
Opublikowano 25 maja 201410 l Liti jak zwykle służy radą, dzięki sorry, nie mam plusów na razie, za dużo nagości wczoraj w Spartakusie było i się wypsztykałem z nich Edytowane 25 maja 201410 l przez krupek1
Opublikowano 27 maja 201410 l Rety jaki dobry jest cyc kurczaka smażony bez tluszczu w przyprawionym pergaminie Winiary. Filet wychodzi miękki, soczysty, aromatyczny od ziół. Koniec z suchym kurczakiem.
Opublikowano 27 maja 201410 l A czy ten pergamin nie jest przypadkiem nasączony olej palmowym, utwardzonym, albo to i to? Pytam serio, bo nie orientuję się.
Opublikowano 27 maja 201410 l Masz rację. Na stronie produktu nie mogę znaleźć danych (http://www.winiary.pl/produkt.aspx/428/winiary-pomysl-na-papirus-soczysta-piers-kurczaka-z-czosnkiem), ale spojrzałem na opakowaniu: - warzywa suszone 23,2%, sól, tłuszcz palmowy utwardzony (;/), olej słonecznikowy, maltodekstryna, przyprawy 4,6%, cukier, ekstrakt czosnku 2,6%, zioła 2,4%, hydrolizat białka pszennego, aromaty, olej palmowy, przyprawa curry, regulator kwasowościAle tego tłuszczu jest tylko tyle, ile trzeba by mięso nie wyschło. Na patelni było kilka kropel po usmażeniu. Wg wartości odżywczych, 100g kuraka po przyrządzeniu w tym papierku ma 137kcal (T-2,4g, W-1,0g, B-27,8g).Pewnie bardziej się opłaca przesmarować cycka odrobiną tłuszczu, posypać przyprawą - ale pergaminy były akurat po 1,99zł (wystarczy mi na 4 obiady).
Opublikowano 28 maja 201410 l Te liczonka wszystkiego to sa fajne, ale tylko wtedy jesli planujesz wyjsc na scene. W innym wypadku imo to strata czasu.
Opublikowano 28 maja 201410 l Te liczonka wszystkiego to sa fajne, ale tylko wtedy jesli planujesz wyjsc na scene. W innym wypadku imo to strata czasu. Bez tej straty czasu brzucha nie ujawnisz.
Opublikowano 28 maja 201410 l Dokładnie. Albo sie robi coś dobrze albo lepiej tego nie robic wcale. Jak sie angazujesz tak wyglądasz
Opublikowano 28 maja 201410 l Ten pergamin to dobra alternatywa jak komuś matka nie chce pożyczać patelni grillowej
Opublikowano 28 maja 201410 l Pff, mam patelnie grilowa jak i pergaminy:) A liczenie skladnikow bylo jedyna opcja by trzymac rozrost brzucha w ryzach. Niektorzy moga jesc jak smoki, inni nie.
Opublikowano 28 maja 201410 l Ja dziś rano na wadze 77 kg,czyli od czasu dania foty -1,8 kg ale wczoraj prowadziłem 2 zajęcia,pośladki i brzuch,do tego krio i 20 min biegu(10 km/h) także wydatek energetyczny duży.Ale wiem ze jakbym nei zliczałem tych wszystkich drobiazgów to mógłbym zapomnieć o wycince.
Opublikowano 28 maja 201410 l najlepszy kurak to robiony w folii amelinowej z przyprawami (ale nie żadnymi przestrzelonymi wegetami) i masełkiem.
Opublikowano 28 maja 201410 l Litwin, twoja praca to instruktor na siłowni? Idzie z tego godnie wyżyć?
Opublikowano 28 maja 201410 l Litwin, twoja praca to instruktor na siłowni? Idzie z tego godnie wyżyć? Tak instruktor,chociaż większość mówi na siebie trener.Kasa jest z prywatnych lekcji,ja ich nie mam bo pracuje na siłce gdzie takie lekcje wchodzą w cenę karnetu(300 złotych),ze zwykłej pensji starcza na życie,plusem jest to że robię to co lubię a to rzadkość w tych czasach.
Opublikowano 29 maja 201410 l Dokładnie. Albo sie robi coś dobrze albo lepiej tego nie robic wcale. Jak sie angazujesz tak wyglądasz No widzialem po twoim brzuchu. Angaz pelna geba z dopieta dieta.
Opublikowano 29 maja 201410 l A ja po twojej masie mięśniowej ile mozna zrobic bez diety Poza tym ty brzucha nawet nie pokaząłes więc po co pyskujesz? Moze pokaz jaką masz kostke bez trzyzmania diety jestem bardzo ciekaw
Opublikowano 29 maja 201410 l Nareszcie zrobiłem te steki z biedry takie jak nalezy. Mięso jest pyszne , nie gumiaste i pieknie sie kroi. przepis dla kogos jak bedzie chciał zrobic a nie radzi sobie jak ja wczensiej Mięso koniecznie wystawiamy na pare godzin aby nabrało temp pokojowej. Potem, na rozgrzana patelnie smażymy ppo półtorej minuty każdą ze stron i od razu wrzucamy na dokładnie 8 minut do rozgraznego piekarnika. Pisze dokładnie bo serio kazda mnuta jest wazna. jak zrobiłem 10 minut wyszły spalone podeszwy jak zrobiłem 5 minut wysżły takie ze nie dało sie tego przegryźć Edytowane 29 maja 201410 l przez kanabis
Opublikowano 29 maja 201410 l Tyle ze ja nie mam diety i nie spuszczam sie nad liczeniem czegokolwiek. Ty liczysz i masz bebzon, ok. Edytowane 29 maja 201410 l przez ChevChelios
Opublikowano 7 czerwca 201410 l Litwinianka ty wiesz wszystko o wszystkim, co sądzisz o wprowadzeniu w diete naszych polskich ryb. Ostatnio złowiłem 2kg szczupakai uwazam sezon na rybki za otwarty. Wartosci odżywcze ma spoko http://www.fatsecret.com/calories-nutrition/usda/northern-pike-(fish)
Opublikowano 7 czerwca 201410 l Och ty kokietko Ryby jeziorne nie mają omegi 3,tylko te z zimnych wód morskich no i minusem jest niska przyswajalność białka,nie opierałbym na nich swojej podaży białka.
Opublikowano 7 czerwca 201410 l Dlaczego niska przyswajalnośc białka? Czym sie rózni białko ryb słodkowodnych od morskich? No opierac nie mam zamiaru ale chyba dorzucenie ich po prostu do dietki bonusem to nie najgorszy pomysł
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.