kanabis 22 645 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Olej kokosowy polecam. Jest dobry chyba do wszystkiego, jest czysta energia i smakuje zawodowo, a potrawy robione na nim, nabieraja fajnego smaku. Ale nie traci swoich wartości podczas smażenia jak np oliwa? Dsyc drogi jest ale napewno spróbuje w sierpniu jak zaczne znowu mase, ogólnie większośc rzeczy z kokosem mi smakuje więc pewnie bedzie goty Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 (edytowane) Nie traci bo ma wysoką temp palenia,wyższą nawet niż masło czy smalec. Edytowane 15 czerwca 2014 przez Litwin81 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 No maslo to slaby przyklad bo ono sie dosc szybko przypala co nie (chyba ze miales na mysli klarowane), ale faktem jest ze kokosowy nadaje sie generalnie do wszystkiego. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Olej kokosowy polecam. Jest dobry chyba do wszystkiego, jest czysta energia i smakuje zawodowo, a potrawy robione na nim, nabieraja fajnego smaku. Ale nie traci swoich wartości podczas smażenia jak np oliwa? Dsyc drogi jest ale napewno spróbuje w sierpniu jak zaczne znowu mase, ogólnie większośc rzeczy z kokosem mi smakuje więc pewnie bedzie goty nawet oliwa virgin nie traci, jak nie przekroczysz jej temperatury dymienia. piersz z kurczaka w cienkich filetach lub kawałkach smaży sie super szybko na średnim ogniu i przy częstym mieszaniu Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Tak nawiasem to od jakiegos czasu obok węgorza który jest dla ludzi jeżdżacych autami z salonu pojawił sie taki niby filet z makreli wędzonej. Jest GOTY. Prawie 0 ości w porównaniu do tej zwykłej. No albo ja jej nie umiem jeść Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Gdzie taki filet można dostać? Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Ah sory przeciez to oczywiste , w najlepszej sieci europy, biedronce U nas leży zawsze obok tych łososi i pstragów patroszonych 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Biedronka sklep dla elit Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 CODZIENNIE NISKIE CENY!!! Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 A to nawet nie wiedział, sprawdzę. Kiedyś właśnie kupowałem tego pstrąga, ale (pipi)iec się jakiś słony zrobił i przestałem kupować. Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Ja też próbowałem ale nie wart ceny IMO jest ten pstrąg, mój szczupak smaczniejszy, co innego łosoś chyba lepszej ryby nie ma. No i dzieki temu filetowi polubilem makrele wędzoną ostatnio, no i cena jest niezła bo chyba koło 20zł za kilo Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 No cena jest git, spróbuję na pewno. Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Tutaj masz zdjęcie opakowania zeby ci bylo latwiej znaleść 1 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Od dawna to jest? Ja nawet czegoś takiego nigdy nie widziałem w Biedrze Cytuj
SpacierShark123 1 516 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Ja za to zrobiłem sobie dzisiaj sernik z przepisu sfd i wyszła petarda.500 gram twarogu chudego,8 całych jaj , 60g odżywki no i ja dodałem słodziki i aromat waniliowy.Smakowo masakra ale to pewnie dlatego że dawno nie jadłem sernika.Jedyny minus to fakt że był trochę gumiasty. Ale jak wciągnę jakąś nową smaczną odżywkę to ponownie zrobię. Polecam jak komuś zbrzydł twaróg przed snem. Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Tez bym coś takiego zjadł. Krupek Makrele widze od jakiegoś tygodnia wczesniej ok miesiąca temu widziałem z tej samej firmy wegorza o którym juz pisałem że kosztuje 99zł/kg. Jak bedzie wezme na spóbowanie, a co, najwyżej mniej ropy zatankuje xD Cytuj
SpacierShark123 1 516 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 http://www.sfd.pl/%5BLC%5D_%C5%81atwy_sernik_piekarnik_-t599744.html Smakowo jak dacie konkretną odżywkę waniliową i aromat to cudo. 1 Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Ja mam tylko truskawkową teraz, zobaczymy co z tego wyjdzie J Patrze ze niezbyt skomplikowany ten przepis Cytuj
SpacierShark123 1 516 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Właśnie banalny ale bez słodzików i aromatu może być słabo. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Spoko ten przepis. Możnaby półtłustego twarogu dodać, żeby nie było gumowe i suche, a dosłodzić miodem. A te białko się dobrze rozpuszcza w takiej masie? Cytuj
kanabis 22 645 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Akurat mam wszystko na stanie więc jutro rano przetestuje, dobry pomysł z tym miodem Cytuj
SpacierShark123 1 516 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Wpierw dałem twaróg chudy z jajkami do michy i blenderem przemieliłem a potem 60 g tego białka dodałem i masa wyszła jednolita . Sernik właśnie był mokry a taki jest moim zdaniem najlepszy ale z półtłustym pewnie smaczniejszy Cytuj
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 ZmielcIe najpierw twarog z żółtkami, a potem oddzielnie białka. Zamieszkać oba delikatnie, to wyjdzie puszysty. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 (edytowane) Wiem że może wam się wydawać śmieszne ale od jakiegoś półtora miesiąca ćwiczę codziennie oprócz niedzieli bo czytalem ze to powinien być rest day.No ale do rzeczy.To tak ćwiczę głównie w domu bo na siłownie mam daleko a szkola mimo wszystko ważniejsza ale zamierzam na wakacjach chodzić te 3 dni w tygodniu. Co ćwiczę? Przede wszystkim ćwiczenia na hantlach(tak kupilem razem 43kg na razie powinno starczyć) związane z rozwojem barkow,tricpesa(wyciskanie francuskie),bicepsa. Ćwiczę też pompki w różnych wariantach. Z szerokim rozstawem ramion,wąskim,diamnetowe,z normalnym, szybkie,powolne itd. Mam też drążek i na nim ćwiczę(ehh na razie próbuje sie podciągnąć ale już niedlugo powinno sie udac,haha smieszne ze nie potrafie sie podciagnac ale nie od razu Rzym zbudowano a mam duza motywacje do zmian). Kolega mi mowił zeby wzmocnic tricepsy to powinienem robić te pompki na taboretach/krzeslach czyli dwie rece na taboretach,nogi na trzcim i tak wyciskać schodzić na dół wiecie chyba o co mi chodzi,dippy na krzeslach to sie chyba profesjnolanie nazywa. Brzuch to wiadomo 100 normalnych brzuszków dziennie + te 2 ćwiczenia z YT + A jeszcze do tego skaczę godzinne dziennie na skakance bo gdzieś czytałem że to pomaga w robieniu brzucha. Kolega mi mowil zebym nie biegal jak chce mieć mięsnie wiec nie biegam.Myślę że tymi ćwiczeniami w domu rozwijam w pelni i rownomiernie swoje ciało.No ale temat brzmi odżywanie a nie trening. Wiec przechodzę do rzeczy. Ułożyłby ktoś mi diete? Przez ten czas ktory trenuje czyli 1.5 miesiąca wyrzucilem z diety pokroju smieciowe jedzenie,pepsi,cola,czipsy,pizza,slodkosci itd. Zacząłem jęść wiecej kurczaka z ryżem,pić więcej wody,biale pieczywo zastapilem czarnym pełnoziarnistym. Na śniadanie jem musli albo corn flakes czyli platki kukurydziane. W szkole jem kanapki z serem zoltym albo szynką 2 kromki. Śpię więcej bo po 8-7h. Mniej gram na konsoli bo musze ćwiczyć ale brakuje mi takiej porządnie ułożonej diety. Wiem jest pelno tych diet w intrenecie ale nie wiem jaką wybrać. Mam 177-178cm wzrostu i 69kg wagi. Na klacie powoli widać zarysy od tych pompek,bicek też troszkę urósł ale nie duzo i dalej hmm ma mało obwodu. Brzuch no i tu wlasnie dochodzimy do malego problemu. W górnej części brzucha mięsni jest mala warstwa tłuszczu bardzo nie duża ale w dolnej trochę więcej i chciałbym żeby tego nie było. Myslalem czy by nie kupić spalacza tłuszczu który pozwoliłby mi to zlikwidować. No i tu moje pytanie jaka dieta? Bo nie urywam że oprócz tego "problemu" w dolnych miesniach brzucha nie mam duzo masy bardziej ze mnie taki ektomorfik ale na klacie widac zarysy Edytowane 16 czerwca 2014 przez Szprota Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.