P-chan 195 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 Ja bym kupił pewnie Wii U, gdy bym nie stracił roboty, a tak dopóki nie uda mi się znaleść nowego zajęcia, tak na Wii U będę spoglądał za witryny sklepowej, o ile takowa pojawi się w nalbliższym czasie na sklepowych półkach... Cytuj
dydel 16 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 Wii U jedyną fajną rzecz jaką ma na razie to tablet w postaci pada i nowe możliwości w grach z tym związane, ale cena jest za droga. Już bym wolał kupić 3DS dla ogrania hitów i R4i dla gier z NDS, które bardzo ciężko w Polsce kupić. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 (edytowane) Wszystko wskazuje na to, że dostępność i ceny gier na Wii U będą także zabijać. Edytowane 2 grudnia 2012 przez ogqozo Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 Przez pierwszy miesiąc. A potem będzie tego wszędzie pełno Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 Tak jak teraz na Wii i DS-a? Cytuj
Zmianowy 3 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 (edytowane) Konsola + NSMBU zamówione na Amazonie 28.11, doszła paczka 30.11 (wersja Basic) Edytowane 2 grudnia 2012 przez Zmianowy Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 Źle przeczytałem, myślałem, że chodzi o konsole. Co do gier to wiadomo... Cytuj
robak123 1 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 Również u naszych południowych sąsiadów jest trochę zestawów z zmobieU, Praga,Brno , szkoda jedynie że nie wysyłają do polski. Jedyną sztukę premium znalazłem na Agito.pl i już zamówiłem Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 (edytowane) i co, ma już chociaż jedna osoba z forum tą kąsolkę? Edytowane 2 grudnia 2012 przez Fenikz Cytuj
robak123 1 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 Niestety na tym forum dominują użytkownicy PS3 i Xbota, polecam d-serious.pl jest już około 10 osób mających tą konsolę widmo Cytuj
Zmianowy 3 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 i co, ma już chociaż jedna osoba z forum tą kąsolkę? Jo mom Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 10 osób mających tą konsolę wykupiły cały nakład na Polske xD Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 WHY THE WII U'S 1.24 GHZ PROCESSOR ISN'T WORTH FREAKING OUT ABOUT http://www.tested.com/news/news/451748-why-wii-us-124-ghz-processor-isnt-worth-freaking-out-about/ Polecam szybką lekturę. Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 WHY THE WII U'S 1.24 GHZ PROCESSOR ISN'T WORTH FREAKING OUT ABOUT http://www.tested.co...king-out-about/ Polecam szybką lekturę. po polsku: http://d-serious.pl/?p=25768 Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=96k0YgOqHTA homebrew channel na Wii U - exploit przez gierke z wii, podobnie jak na normalnym wii. szybko poszło. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 Skąd wytrzasnąć Wii U Premium na święta? Rozumiem, że jest wybór języka w konsoli i jak kupię np. w Niemczech, to nie będę miał językowej lipy? Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 (edytowane) @Fenikz: O właśnie miałem o tym napomknąć... @CoATI: Do czasu pewnie kolejnego update'u... Edytowane 2 grudnia 2012 przez P-chan Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 2 grudnia 2012 Opublikowano 2 grudnia 2012 jeśli soft jest tak samo dziurawy jak w Wii, to raczej nie powinno to być wielką przeszkodą. a wszystko wskauje na to, ze tak własnie jest... oni tam chyba podmieniali te same pliki (pełniące tą samą funkcję) co w Wii przy softmodzie. Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 Może trochę głupie pytanie ale czy żeby pograć w gry z Wii potrzebuje kontroler z wii? Mam namyśli takie gry jaki NSMB i galaxy? Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 Tak. Jak odpalasz gry z Wii to WiiU zmienia się w Wii właśnie. Potrzebujesz Wiilota, sensor bara i takie tam Cytuj
saptis 620 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 W sobote mialem okazje zagrac na Wii U i przyznam, ze ten padlet jest lekki - wydawalo mi sie, ze bedzie nieco ciezszy. Gralem w Nintendo Land - strzelanie z luku, sterowanie bardzo precyzyjne, celowalo sie wychyleniem padletu, na ktorym wyswietlany byl obraz (na TV zreszta tez), strzelalo sie wychylajac prawy analog. Grafika nie powala, ale wyglada calkiem dobrze - poziom PS3 i X360. Na regale z grami na Wii U byla kartka z informacja napisana na czerwono mowiaca o tym, ze gry z Wii U nie dzialaja na Wii - pewnie byly osoby, ktore zdziwione odniosly gre do sklepu mowiac ze cos nie dziala.Juz od podzatku wiedzialem, ze zarowno nazwa jak i wyglad samej konsoli moga by bardzoc mylace. Co do wersji konsol to dostepne byly tylko biale. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=96k0YgOqHTA homebrew channel na Wii U - exploit przez gierke z wii, podobnie jak na normalnym wii. szybko poszło. Mały błąd, emulator Wii jest w Wii U jako osobna aplikacja, jest odpalany w osobnej "piaskownicy", więc jak na razie tak szybko nie poszło. Znaleziono błąd, można odpalać homebrew z Wii, ale FW Wii U jak na razie nie tknięte. Długo złamanie nie potrwa, tym bardziej że na Wii U można bardzo prosto odpalić debug menu i osoby z sceny już mają dostęp do FW Wii U. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 Pytanie chyba jednak retoryczne, ale w w grach typu AC3, który ma napisy PL w każdej innej wersji, na WiiU zapewne jest tylko wersja angielska? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi