Skocz do zawartości

Wii U - temat główny

Lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no spoko, nie trzeba  :)sprawdzam na youtube ale tam nie mogę znależć (a np.assasin 3 czy need for speed MW2 na gamepadzie jest).

Czy wersja premium rózni się tylko kolorem i 32 gb pamięci od basica?Moge i tak podpiąć obojętnie jaki czytnik usb, prawda ?

opłaca się taki zestaw?

http://tablica.pl/oferta/najtaniej-nintendo-wii-u-11-gier-pendrive-32gb-rok-gwarancji-ID3WmcJ.html#ff241a7de8

Gość GregZPL
Opublikowano

Ni chu.ja. Używany basic za tysiaka? Obecnie chyba najbardziej opłaca sie kupić ten pakiet z Marianami za 300 funtów. Odliczając dodatki wychodzi 850 za premiuma. Ja kupiłem dwa miechy temu nowego Basica za 699 i to była megacena. Do 750 bierz Basica, do 850 premiuma, ewentualnie ZombiU Bundle za 1000

Opublikowano

@adi

MH obsługuje granie na ekranie pada. Sam się pewnie w przyszłości przyczaję na Tri, przy okazji przenosząc swój zapis z 3DS'a.

Gość GregZPL
Opublikowano

Teraz jest kiepski moment na WiiU. Świetny był dwa miechy temu. Obecnie opłaca się jedynie ten pack z Marianami

Gość GregZPL
Opublikowano

Na niedobitkach po Neo+, czyli nikogoforum jest aż 18 posiadaczy WiiU :D

• 2 tygodnie później...
Gość GregZPL
Opublikowano

Ja gównianie, czyli chinchem i mam stereo. Ale jeżeli Twój amplituner puszcza dźwięk po hdmi (mój nie) to żaden problem

• Plusik 1
Opublikowano

To jak przez hdmi ? Jedno do tv do obrazu a drugie ? Czy hdmi wii do amplitunera a anplituner do tv?

No ja zawsze konsole laczylem optykiem z amplitunerem i hdmi z tv.

Gość GregZPL
Opublikowano

Dokładnie tak jak napisałeś, WiiU przez hdmi do amplitunera, a amplituner do tv