balon 5 341 Opublikowano 8 grudnia 2013 Opublikowano 8 grudnia 2013 A więc po zakupie na remierę PS4, staję się też szczęśliwym posiadaczem WiiU, czyli skompletowałem combo jakie chciałem mieć a tą generację. Xone też pewno kupię ale zapewne po 3-4 latach aby ograć exy singlowe. Miałem się jeszcze wstrzymać z zakupem ale Mario 3d World znacznie przyspieszył ten " proceder". Gorzej, że Żona się zgodziła na kolejny sprzęt ale pod warunkiem że kupi mi Mariana i da dopiero na gwiazdkę a konsola przy dobrych wiatrach będzie u mnie już w tym tygodniu...w związku z tym czy jest np demo SMBU ? Co do gier to wiadomo dla nie nr 1 to platformówki czyli 2 x Marian, DK w lutym. Coś jeszcze jeszcze zapowiedziane w kwestii platformóweczek? Aha no te Lego City nie ma gdzieś info, że wyjdze a inne sprzęty? Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Z tego co pamiętam, to takiego dema niestety nie ma Ogólnie mało dem do wyboru, na bank znajdziesz Rayman Legends i FIFĘ 13, oraz ZombieU 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Prosze o wyjasnienie mi jednej kwestii odnosnie kompatybilnosci wstecznej z Wii. Jezeli mamy gre, ktora uzywa tylko i wylacznie Wiilota, to rozumiem ze musze go posiadac i podlaczyc i grac tym? Nie ma innej mozliwosci? Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 No to U już w domku, podłączone. W związku z tym mam kilka pytań, pozwolicie, że nie będę wertował strona po stronie, bo może już padły takie pytania, a może nie: 1) ile trzyma gamepad ? 2) czy można włączyć jakiś tryb czuwania jak tak to jak, no i czy wtedy ściągają się rzeczy ? 3) jak nie ma czuwania to czy można przy włączonej konsoli do ściągania wyłączyć gamepad ? 4) Greg zapodaj link jakim kablem podłączałeś do kina cinchami, bo myślałem, że cinch-chinc ale nie Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 1. Krótko. 3 godziny? 2. Jest włączony standardowo 3. j.w. 4. Zwykły kabel chinche z Wii. O taki: http://allegro.pl/nintendo-wii-oryginalny-przewod-telewizyjny-i3777735961.html I wtedy dajesz obraz na HDMI, a dźwięk zaznaczasz na both. I idzie przez HDMI i chinche. Wyłączam wtedy dźwięk w tv 1 Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 12 grudnia 2013 Autor Opublikowano 12 grudnia 2013 Nie widział ktoś jakiejś dobrej okazji na jakikolwiek zestaw ? Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 1. Krótko. 3 godziny? 2. Jest włączony standardowo 3. j.w. 4. Zwykły kabel chinche z Wii. O taki: http://allegro.pl/nintendo-wii-oryginalny-przewod-telewizyjny-i3777735961.html I wtedy dajesz obraz na HDMI, a dźwięk zaznaczasz na both. I idzie przez HDMI i chinche. Wyłączam wtedy dźwięk w tv Standardowo, czyli jak? I po jakim czasie ? Bo mi ściąga dema i widzę na gamepadzie, ze konsola włączona a on tylko ma ekran przyciemniony, tak lekko wygaszony. To jest ten tryb czuwania? Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 12 grudnia 2013 Opublikowano 12 grudnia 2013 (edytowane) Tryb czuwania można odpalić w opcjach - konsola pobiera coś nawet wtedy, kiedy ją wyłączysz. Zamiast czerwonej lampeczki obok napędu, pali się pomarańczowa i nie zgaśnie, dopóki nie ukończy pobierania. Tak samo z aktualizacjami Pobierają się same i czasem widzisz, jak kolor diody zmienia się na pomarańczowy Edytowane 12 grudnia 2013 przez Maciomaniak 1 Cytuj
saptis 620 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 (edytowane) Jak to jest z Wii Remote bez Motion Plus ?Cos czytalem, ze w niektorych grach na Wii U dziala, ale w jakich - mozecie podac jakies sprawdzone przez siebie ? Edytowane 13 grudnia 2013 przez saptis Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 Sprawdzę dzisiaj na moich grach i dam Ci znać wieczorkiem Cytuj
saptis 620 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 Np. na pudelku Nintendo Land pisze, ze do niektorych czesci gry moze byc potrzebny Motion Plus, ale chodzi mi o gry sprawdzone gdzie wiadomo, ze mozna grac Remotem bez Plusa. Cytuj
waciak 515 Opublikowano 13 grudnia 2013 Opublikowano 13 grudnia 2013 Przyłączam się do pytania. Jak wypada granie bez wii monition plus? Mam jeszcze stare pady bez tego. Zastanawiam się czy lepiej kupić przystawkę, czy lepiej nowego pada z wbudowanym systemem? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Good guy Nintendo . (source: http://www.reddit.com/r/gaming/comments/1svd1q/good_guy_nintendo/) Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Sprawdzę dzisiaj na moich grach i dam Ci znać wieczorkiem W Mario 3D World można bez Motion Plusa Cytuj
waciak 515 Opublikowano 14 grudnia 2013 Opublikowano 14 grudnia 2013 Jak to wygląda w praktyce takie granie? Są jakieś, nie wiem, lagi albo coś w tym stylu (albo cś innego)? Cytuj
waciak 515 Opublikowano 15 grudnia 2013 Opublikowano 15 grudnia 2013 Granie padem bez wii montion plus. Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 15 grudnia 2013 Opublikowano 15 grudnia 2013 Dziwne pytanie. A masz lagi przy graniu dualshockiem albo padem do xboxa? Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 15 grudnia 2013 Opublikowano 15 grudnia 2013 w ogóle o czym ta dyskusja? Żeby grać jakimś innym kontrolerem, niż gampadem? Cytuj
Xord 50 Opublikowano 22 grudnia 2013 Opublikowano 22 grudnia 2013 Niech ktoś tu stuknie temat w co aktualnie gracie bo chyba go w tym dziale brakuje fakt konsola N ale ktoś ja w PL posiada . Cytuj
_mike 318 Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 Całkiem ciekawy artykuł o tym co N powinno zrobić żeby poprawić sytuację WiiU (imo przede wszystkim zmienić nazwę ) http://www.destructoid.com/things-the-wii-u-needs-more-than-aaa-third-party-support-268031.phtml Nie wklejam całości bo jest dość długi ten artykuł. Price drop to $200, even if it means making the GamePad optional The story around the 3DS was very doom and gloom for most of its early life. People were saying that standalone portables couldn't compete against phones. That's proven to be wrong, though the 3DS needed a price drop to meet the average consumer's standard of value. Things have changed a lot in the past five years since the Wii was huge. PC and phone gaming has exploded, with tons of cheap, smaller, great games available for very little. There was a time when consoles held the majority of the cake in the videogame consumer ecosystem, but now there is at least one cheap instant cake machine in everyone's home. If you've got a smart phone, then you've probably got a cake machine on your person at all times. That's a lot of cake. ... Obniżenie ceny o kolejne $50 to byłby dobry początek. Potem ze dwie gry 2nd party, jedno nowe IP 1st party i zalew Marianów/Zeld i innych Nintendowych maskotek. Chociaż tak na prawdę sprzedaż pewnie ruszy jak tylko wymyślą coś dla każuali. Cytuj
w_s 30 Opublikowano 6 stycznia 2014 Opublikowano 6 stycznia 2014 niech przywrócą basica, i w Polsce za te 699zł kupię Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 stycznia 2014 Opublikowano 8 stycznia 2014 Kur.wa padlet mi nie działa. Nie wykrywa dotyku. Guziki działają. Kur.wa mac. Cytuj
balon 5 341 Opublikowano 8 stycznia 2014 Opublikowano 8 stycznia 2014 Sam z siebie czy zaliczył już jakieś loty? Nie wierzę, że przy zrobieniu 100% w SM3dW nie zaliczył żadnego, małego lotu? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi