maciekww28 848 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 mają czas, konsola dopiero rozwija skrzydła XD Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 spring to chyba do końca maja? więc yeaaah, nie oczekujcie tych gierek no ale wspomnieć by mogli Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Czemu jest 2014 rok i dalej nie ma tradycyjnych pokemonów na stacjonarnej konsoli nintendo w trójwymiarze? WiiU się tym bardziej do tego nadaje ze względu na ekran w padlecie. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 No mimio, że nue lubię Poksów i ich pochodnych to też się dziwię. Przecież mieli by sprzedaż dobrą. W ogóle dziwimnie np powolnośc w robieniu niektórych swoich marek jak Zelda, Pokemony czy nawet Metroid. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Czemu jest 2014 rok i dalej nie ma tradycyjnych pokemonów na stacjonarnej konsoli nintendo w trójwymiarze? WiiU się tym bardziej do tego nadaje ze względu na ekran w padlecie. Dlatego że Pokemony na stacjonarkach się nie sprzedają i to oczywistosc znana od lat. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 (edytowane) Czemu jest 2014 rok i dalej nie ma tradycyjnych pokemonów na stacjonarnej konsoli nintendo w trójwymiarze? WiiU się tym bardziej do tego nadaje ze względu na ekran w padlecie. Gamefreak nie ma kompletnie doświadczenia w robieniu gier na konsole. No i seria jest na tyle zakorzeniona na handheldach , że raczej nie ma co nawet myśleć o prawdziwych pokemonach na Wii U. Edytowane 15 lutego 2014 przez ragus Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 "X" wygląda bardzo fajnie (pomijając te irytujące japońskie piski małych dziewczynek), ale na cholerę te gigantyczne county hitów, momentami przeciwnika nie widać: Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 (edytowane) Mozliwe ze bedzie opcja wylaczenia. Wolalbym jednak zeby gdzies w lewym dolnym rogu bylo male okienko gdzie wyswietla DMG, bo to faktycznie troche komicznie wyglada jak np z mini-guna sie strzela, choc podejrzewam tez ze idzie sie do tego przyzwyczaic. Edytowane 15 lutego 2014 przez Bansai Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 16 lutego 2014 Opublikowano 16 lutego 2014 Przyzwyczaić można się do wszystkiego, ale nie zmieni to faktu, iż wygląda to beznadziejnie. Brakuje jeszcze typowych chmurek z komiksów z wyrazami dźwiękonaśladowczymi w stylu "WHAM!" albo "BANG!" Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 marca 2014 Opublikowano 3 marca 2014 Od soboty teoretycznie mamy znowu w Polsce Nintendo. Ktoś coś w sklepach zauważył ?? Jak cenowo ?? Jaka dostepność akcesoriów i gier ?? Bardzo bym chciał żeby na start zrobili jakieś dobre promo na konsole (najelpiej na WiiU Premium z WW). Oficjalna strona dalej w budowie. Sklep (ten nowego dystrybutora) dalej nie działa. Mam nadzieje że tylko start jest taki mizerny i juz niedługo będzie można iść do sklepu kupić sobie chociażby Controllera Pro w cenach porównywalnych z tym z UK. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 (edytowane) W zestawie Wii U z Wind Waker gra jest do pobrania, a nie w pudelku - tez sie nad nim zastanawialem dopoki sie o tym nie dowiedzialem. Edytowane 4 marca 2014 przez saptis Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Tak wiem ale jezeli już mam kupić premium to z Zeldą. Ewentualnie z Marianem 2D (bo bardziej mi się takie podobają od tych 3D). Poczekam jeszcze kilka tygodni a może nawet do E3 i zobacze czy coś się zmieni zarówno u nas (ze względu na tego dystrybutora) oraz w polityce samego N. Licze na małą obniżkę ceny i zapowiedź nowego Metroida (seria która jest jak dla mnie zdecydowanie najlepszym IP od Nintendo). Cytuj
Karas 433 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 Licze na małą obniżkę ceny i zapowiedź nowego Metroida (seria która jest jak dla mnie zdecydowanie najlepszym IP od Nintendo). Także liczę na nowego Metroida , choć chętnie przygarnął bym też NMH 3 Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Jedno z najbardziej nieintuicyjnych menu ever! Przez kwadrans nie mogłem odpalić płyty z grą, lądując w menu "zwykłego" Wii o_O Cytuj
saptis 620 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 No to chyba inaczej na to wszystko patrzysz, ikonka odpalania gry jest pierwsza na liscie i po wlozeniu plyty pokazuje sie tam nawet obrazek z gry, wiec trudno przegapic. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 ten nowy dystrybutor szału nie robi - najtańszy zestaw 1128zł (884zł na ich czeskiej stronie) za premium z legosami lub mario+luigi Cytuj
saptis 620 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 (edytowane) W Niemczech zestaw konsola Premium z Mario i Luigi lub Lego City kosztuje 295 eur. wiec ceny podobne.Chyba nikt sie nie spodziewal, ze nagle beda je sprzedawac za 1000 zl tylko dlatego, ze to Polska i jest dystrybutor. Edytowane 5 marca 2014 przez saptis Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Tak, ale na początku wrzuciło mnie na jakąś planszą z biegającym MiiUem (tak to się nazywa?). Cytuj
saptis 620 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 Jak sie patrzysz na TV to sie nie dziw bo menu masz na Gamepadzie, mozna przelaczyc widok na TV. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 ten nowy dystrybutor szału nie robi - najtańszy zestaw 1128zł (884zł na ich czeskiej stronie) za premium z legosami lub mario+luigi Możesz dać linka? Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 http://b2b.cqe.pl/herni-zona-konzole/nintendo-wii-u/?query=&pricemax=1128 od góry suwakiem ustawiasz przedział cenowy 1 Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 ta strona to jakaś tragedia - lepiej aby szybko to ogarnęli Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 5 marca 2014 Opublikowano 5 marca 2014 heh, na b2b.cqe.cz jest to samo więc u nas raczej stronka się nie zmieni Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 (edytowane) Byłem ostatnio u swojego "zaufanego źródełka" od gierek, czesi działaja już w polsce, ale jakakolwiek aktywność sprzedażowa NA TĄ CHWILE to listopad 2014. Ponoć jest totalny chaos oraganizacyjny, nie porekrutowani ludzie, na razie nintendo w polsce jest na papierze. i tu pytanie http://microsite.nintendo-europe.com/poland-europe/ czy Ta pani Małgosia to TA pani Małgosia z stadlbauera, jak tak to będą złote wieki nintendo w polsce w końcu <3. Edytowane 9 marca 2014 przez Orzeszek Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Szkoda, nie powinni w takim razie ogłaszać niczego (nawet w tak żałosny sposób jak zorganizowana jest podana przez Ciebie strona). WiiU planuje kupić albo po obniżce ceny albo po zapowiedzi nowego Metroida (cała reszta nie ma dla mnie znaczenia - N dostało ode mnie kredyt zaufania przy kupnie 3DS i zawodzą strasznie, tylko nowa Zelda i Animal Crossing mi dali z tych na które czekałem). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi