Opublikowano 12 lutego 201411 l spring to chyba do końca maja? więc yeaaah, nie oczekujcie tych gierek no ale wspomnieć by mogli
Opublikowano 15 lutego 201411 l Czemu jest 2014 rok i dalej nie ma tradycyjnych pokemonów na stacjonarnej konsoli nintendo w trójwymiarze? WiiU się tym bardziej do tego nadaje ze względu na ekran w padlecie.
Opublikowano 15 lutego 201411 l No mimio, że nue lubię Poksów i ich pochodnych to też się dziwię. Przecież mieli by sprzedaż dobrą. W ogóle dziwimnie np powolnośc w robieniu niektórych swoich marek jak Zelda, Pokemony czy nawet Metroid.
Opublikowano 15 lutego 201411 l Czemu jest 2014 rok i dalej nie ma tradycyjnych pokemonów na stacjonarnej konsoli nintendo w trójwymiarze? WiiU się tym bardziej do tego nadaje ze względu na ekran w padlecie. Dlatego że Pokemony na stacjonarkach się nie sprzedają i to oczywistosc znana od lat.
Opublikowano 15 lutego 201411 l Czemu jest 2014 rok i dalej nie ma tradycyjnych pokemonów na stacjonarnej konsoli nintendo w trójwymiarze? WiiU się tym bardziej do tego nadaje ze względu na ekran w padlecie. Gamefreak nie ma kompletnie doświadczenia w robieniu gier na konsole. No i seria jest na tyle zakorzeniona na handheldach , że raczej nie ma co nawet myśleć o prawdziwych pokemonach na Wii U. Edytowane 15 lutego 201411 l przez ragus
Opublikowano 15 lutego 201411 l "X" wygląda bardzo fajnie (pomijając te irytujące japońskie piski małych dziewczynek), ale na cholerę te gigantyczne county hitów, momentami przeciwnika nie widać:
Opublikowano 15 lutego 201411 l Mozliwe ze bedzie opcja wylaczenia. Wolalbym jednak zeby gdzies w lewym dolnym rogu bylo male okienko gdzie wyswietla DMG, bo to faktycznie troche komicznie wyglada jak np z mini-guna sie strzela, choc podejrzewam tez ze idzie sie do tego przyzwyczaic. Edytowane 15 lutego 201411 l przez Bansai
Opublikowano 16 lutego 201411 l Przyzwyczaić można się do wszystkiego, ale nie zmieni to faktu, iż wygląda to beznadziejnie. Brakuje jeszcze typowych chmurek z komiksów z wyrazami dźwiękonaśladowczymi w stylu "WHAM!" albo "BANG!"
Opublikowano 3 marca 201411 l Od soboty teoretycznie mamy znowu w Polsce Nintendo. Ktoś coś w sklepach zauważył ?? Jak cenowo ?? Jaka dostepność akcesoriów i gier ?? Bardzo bym chciał żeby na start zrobili jakieś dobre promo na konsole (najelpiej na WiiU Premium z WW). Oficjalna strona dalej w budowie. Sklep (ten nowego dystrybutora) dalej nie działa. Mam nadzieje że tylko start jest taki mizerny i juz niedługo będzie można iść do sklepu kupić sobie chociażby Controllera Pro w cenach porównywalnych z tym z UK.
Opublikowano 4 marca 201411 l W zestawie Wii U z Wind Waker gra jest do pobrania, a nie w pudelku - tez sie nad nim zastanawialem dopoki sie o tym nie dowiedzialem. Edytowane 4 marca 201411 l przez saptis
Opublikowano 4 marca 201411 l Tak wiem ale jezeli już mam kupić premium to z Zeldą. Ewentualnie z Marianem 2D (bo bardziej mi się takie podobają od tych 3D). Poczekam jeszcze kilka tygodni a może nawet do E3 i zobacze czy coś się zmieni zarówno u nas (ze względu na tego dystrybutora) oraz w polityce samego N. Licze na małą obniżkę ceny i zapowiedź nowego Metroida (seria która jest jak dla mnie zdecydowanie najlepszym IP od Nintendo).
Opublikowano 4 marca 201411 l Licze na małą obniżkę ceny i zapowiedź nowego Metroida (seria która jest jak dla mnie zdecydowanie najlepszym IP od Nintendo). Także liczę na nowego Metroida , choć chętnie przygarnął bym też NMH 3
Opublikowano 5 marca 201411 l Jedno z najbardziej nieintuicyjnych menu ever! Przez kwadrans nie mogłem odpalić płyty z grą, lądując w menu "zwykłego" Wii o_O
Opublikowano 5 marca 201411 l No to chyba inaczej na to wszystko patrzysz, ikonka odpalania gry jest pierwsza na liscie i po wlozeniu plyty pokazuje sie tam nawet obrazek z gry, wiec trudno przegapic.
Opublikowano 5 marca 201411 l ten nowy dystrybutor szału nie robi - najtańszy zestaw 1128zł (884zł na ich czeskiej stronie) za premium z legosami lub mario+luigi
Opublikowano 5 marca 201411 l W Niemczech zestaw konsola Premium z Mario i Luigi lub Lego City kosztuje 295 eur. wiec ceny podobne.Chyba nikt sie nie spodziewal, ze nagle beda je sprzedawac za 1000 zl tylko dlatego, ze to Polska i jest dystrybutor. Edytowane 5 marca 201411 l przez saptis
Opublikowano 5 marca 201411 l Tak, ale na początku wrzuciło mnie na jakąś planszą z biegającym MiiUem (tak to się nazywa?).
Opublikowano 5 marca 201411 l Jak sie patrzysz na TV to sie nie dziw bo menu masz na Gamepadzie, mozna przelaczyc widok na TV.
Opublikowano 5 marca 201411 l ten nowy dystrybutor szału nie robi - najtańszy zestaw 1128zł (884zł na ich czeskiej stronie) za premium z legosami lub mario+luigi Możesz dać linka?
Opublikowano 5 marca 201411 l http://b2b.cqe.pl/herni-zona-konzole/nintendo-wii-u/?query=&pricemax=1128 od góry suwakiem ustawiasz przedział cenowy
Opublikowano 5 marca 201411 l heh, na b2b.cqe.cz jest to samo więc u nas raczej stronka się nie zmieni
Opublikowano 9 marca 201411 l Byłem ostatnio u swojego "zaufanego źródełka" od gierek, czesi działaja już w polsce, ale jakakolwiek aktywność sprzedażowa NA TĄ CHWILE to listopad 2014. Ponoć jest totalny chaos oraganizacyjny, nie porekrutowani ludzie, na razie nintendo w polsce jest na papierze. i tu pytanie http://microsite.nintendo-europe.com/poland-europe/ czy Ta pani Małgosia to TA pani Małgosia z stadlbauera, jak tak to będą złote wieki nintendo w polsce w końcu <3. Edytowane 9 marca 201411 l przez Orzeszek
Opublikowano 9 marca 201411 l Szkoda, nie powinni w takim razie ogłaszać niczego (nawet w tak żałosny sposób jak zorganizowana jest podana przez Ciebie strona). WiiU planuje kupić albo po obniżce ceny albo po zapowiedzi nowego Metroida (cała reszta nie ma dla mnie znaczenia - N dostało ode mnie kredyt zaufania przy kupnie 3DS i zawodzą strasznie, tylko nowa Zelda i Animal Crossing mi dali z tych na które czekałem).