Skocz do zawartości

Wii U - temat główny

Lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.ultima.pl/nintendo_wii_u_32gb_mario_kart_8_premium_pack_czarna_bonus/i15437/

właśnie zastanawiałem się nad tym zestawem :) akurat do końca miesiąca kase zbiorę bo wydatki teraz mnie troszkę po wypłacie pojechały. Trzeba coś sprzedać :)  Zastanawiam się tylko nad kosztami raz z padem do wii i 2-3 grami które mnie interesują. No nic mam czas na zastanowienie się ...

Opublikowano (edytowane)

1200+ to nówka, 899 to powystawówki, używki. Podejmując decyzję weź pod uwagę, że czarne łatwo się rysują i jeśli ma być nowa to warto porysować ją samemu, niż ma to zrobić ktoś przed tobą :D

Zaraz pewnie wyskoczy ktoś, że to bzdura. Otóż nie jest to bzdura, rysuje się łatwiej niż PS3 fat.

Edit: we Wrocławiu pewnie masz jakieś sklepy, idź osobiście, zapłać gotówką, negocjuj rabat, walcz :)

Edytowane przez adasiulko
Opublikowano (edytowane)

Z bliska musialem sie dokladnie przyjzec zeby te wasze ryski zobaczyc - kto z takiego bliska oglada konsole w poszukiwaniu rysek ? - ona ma stac i dzialac, ja jej nie ogladam co chwile z bliska.

Edytowane przez saptis
  • Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Zgadza się, ma działać i działa idealnie. Ale muszę przyznać że obudowa czarnego Wii U to porażka. Dbam o swoje konsole, odkurzam, nie noszę w plecaku, nie kładę na nich padów. Przyjrzałem się przed chwilą mojemu Wii U i zdębiałem. Nie dość że porysowane to jeszcze poobijane. Zgroza.

Opublikowano

Pany planuje kupic Wii U dla MK8, ocb z tymi cenami na alle niby ta sama konsola za 899 a dalej za 1200+ tylko inna gra.

Chodzi o kolor? :)

Chodzi o wiele czynników. Tak jak napisał Adasiulko. Może być to powystawówka itp. Chodzi jeszcze o to,  że Nintendo wzięło gówniany przykład od Sony i M$ i zrobiło dwie wersje swojej konsoli - tzw Basic i Premium, gdzie Basic - biała, to marne 8 GB pamięci (mniejsza cena za konsole), a Premium - czarna, to 32 GB pamięci (większa cena za konsole). Do tego niektóre zestawy Premium, rzadziej Basic, mogą posiadać dodatkowe kontrolery lub gry. Prawdę mówiąc posrane to wszystko i wku..ia mnie obecna sytuacja. Gdzie się podziały czasy, gdy do wyboru była jedna konsola i człowiek nie musiał się głowić, która wersja lepsza.

Opublikowano

Kup nową, w jakim bundlu zależy już tylko od Ciebie. Jeśli sklep w necie to warto rozważyć Best-play, Ultimę i Electronicdreams, ale najlepiej byłoby kupić gdzieś we Wrocławiu osobiście. Płać gotówką bo przy transakcjach kartą sklep ponosi koszty transakcji i nie jest skory do udzielania rabatów. Przy gotówce da się pogadać, a nawet trzeba.

Jeśli zdecydujesz się na zakup powystawówki/używki i na dodatek w necie to bądź ostrożny. Uważnie czytaj oferty na allegro Madgames z Wawy i Krak coś tam z Krakowa, oni mieli swego czasu sporo takich ofert.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Myślicie, że zapowiedzą w tym roku Mario Galaxy na WiiU? Bo z tego co się orientuję Super Mario 3D World to jednak nie to samo co Galaxy z Wii.

Edytowane przez DonSterydo
Gość ragus
Opublikowano

Myślicie, że zapowiedzą w tym roku Mario Galaxy na WiiU? Bo z tego co się orientuję Super Mario 3D World to jednak nie to samo co Galaxy z Wii.

Masz rację - są to różne gry, przy czym obie są na 10/10.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Będę musiał chyba trochę szybciej zacząć wykupować gry na Wii bo z biegiem czasu może się robić problem z nówkami - Mario Galaxy 2 nie ma ani jednej na Allegro, na zavvi też nie. O dziwo z pierwszą częścią czy nawet Super Paper Mario nie ma problemu bo były w Nintendo Select.

Jak zapowiedzą Mario Galaxy na WiiU to mi się chyba mózg rozpuści z radości :) Cholera, już do skompletowania gier z Wii/WiiU naliczyłem ponad 20 produkcji XD 

Opublikowano

Jest Moc, aż się serducho uśmiecha kiedy widzi si etyle ludzi przy stanowiskach Niny i to w polsce,  i te dzieciaczki przebrane za Mario, Wario i Luigiego ^^ dorosła picz i mario też spoko  ^.-.

Oby więcej takich wystąpień ze strony nowego dystrybutora, to może coś zacznie kiełkować w ludzkiej podświadomości, że Konsole i gry od Nintendo, to najczystsza forma zabawy na rynku gier wideo.

• Plusik 2