blantman 5 780 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 http://www.ultima.pl/nintendo_wii_u_32gb_mario_kart_8_premium_pack_czarna_bonus/i15437/ właśnie zastanawiałem się nad tym zestawem akurat do końca miesiąca kase zbiorę bo wydatki teraz mnie troszkę po wypłacie pojechały. Trzeba coś sprzedać Zastanawiam się tylko nad kosztami raz z padem do wii i 2-3 grami które mnie interesują. No nic mam czas na zastanowienie się ... Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Pany planuje kupic Wii U dla MK8, ocb z tymi cenami na alle niby ta sama konsola za 899 a dalej za 1200+ tylko inna gra. Chodzi o kolor? Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 (edytowane) 1200+ to nówka, 899 to powystawówki, używki. Podejmując decyzję weź pod uwagę, że czarne łatwo się rysują i jeśli ma być nowa to warto porysować ją samemu, niż ma to zrobić ktoś przed tobą Zaraz pewnie wyskoczy ktoś, że to bzdura. Otóż nie jest to bzdura, rysuje się łatwiej niż PS3 fat. Edit: we Wrocławiu pewnie masz jakieś sklepy, idź osobiście, zapłać gotówką, negocjuj rabat, walcz Edytowane 9 maja 2014 przez adasiulko Cytuj
saptis 620 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 (edytowane) Z bliska musialem sie dokladnie przyjzec zeby te wasze ryski zobaczyc - kto z takiego bliska oglada konsole w poszukiwaniu rysek ? - ona ma stac i dzialac, ja jej nie ogladam co chwile z bliska. Edytowane 9 maja 2014 przez saptis 1 1 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Zgadza się, ma działać i działa idealnie. Ale muszę przyznać że obudowa czarnego Wii U to porażka. Dbam o swoje konsole, odkurzam, nie noszę w plecaku, nie kładę na nich padów. Przyjrzałem się przed chwilą mojemu Wii U i zdębiałem. Nie dość że porysowane to jeszcze poobijane. Zgroza. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Pany planuje kupic Wii U dla MK8, ocb z tymi cenami na alle niby ta sama konsola za 899 a dalej za 1200+ tylko inna gra. Chodzi o kolor? Chodzi o wiele czynników. Tak jak napisał Adasiulko. Może być to powystawówka itp. Chodzi jeszcze o to, że Nintendo wzięło gówniany przykład od Sony i M$ i zrobiło dwie wersje swojej konsoli - tzw Basic i Premium, gdzie Basic - biała, to marne 8 GB pamięci (mniejsza cena za konsole), a Premium - czarna, to 32 GB pamięci (większa cena za konsole). Do tego niektóre zestawy Premium, rzadziej Basic, mogą posiadać dodatkowe kontrolery lub gry. Prawdę mówiąc posrane to wszystko i wku..ia mnie obecna sytuacja. Gdzie się podziały czasy, gdy do wyboru była jedna konsola i człowiek nie musiał się głowić, która wersja lepsza. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 10 maja 2014 Opublikowano 10 maja 2014 Konsola musi być czarna bo inaczej gryzlaby się z reszta. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 10 maja 2014 Opublikowano 10 maja 2014 Kup nową, w jakim bundlu zależy już tylko od Ciebie. Jeśli sklep w necie to warto rozważyć Best-play, Ultimę i Electronicdreams, ale najlepiej byłoby kupić gdzieś we Wrocławiu osobiście. Płać gotówką bo przy transakcjach kartą sklep ponosi koszty transakcji i nie jest skory do udzielania rabatów. Przy gotówce da się pogadać, a nawet trzeba. Jeśli zdecydujesz się na zakup powystawówki/używki i na dodatek w necie to bądź ostrożny. Uważnie czytaj oferty na allegro Madgames z Wawy i Krak coś tam z Krakowa, oni mieli swego czasu sporo takich ofert. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 10 maja 2014 Opublikowano 10 maja 2014 No właśnie ci z krakowa wiodą prym na alle..:-) Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 maja 2014 Opublikowano 10 maja 2014 (edytowane) Myślicie, że zapowiedzą w tym roku Mario Galaxy na WiiU? Bo z tego co się orientuję Super Mario 3D World to jednak nie to samo co Galaxy z Wii. Edytowane 10 maja 2014 przez DonSterydo Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 10 maja 2014 Opublikowano 10 maja 2014 Dla mnie world lepszy, bo ma multi (tam tez niby bylo, ale rozwiazane fatalnie). Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 maja 2014 Opublikowano 10 maja 2014 Myślicie, że zapowiedzą w tym roku Mario Galaxy na WiiU? Bo z tego co się orientuję Super Mario 3D World to jednak nie to samo co Galaxy z Wii. Masz rację - są to różne gry, przy czym obie są na 10/10. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 maja 2014 Opublikowano 10 maja 2014 Będę musiał chyba trochę szybciej zacząć wykupować gry na Wii bo z biegiem czasu może się robić problem z nówkami - Mario Galaxy 2 nie ma ani jednej na Allegro, na zavvi też nie. O dziwo z pierwszą częścią czy nawet Super Paper Mario nie ma problemu bo były w Nintendo Select. Jak zapowiedzą Mario Galaxy na WiiU to mi się chyba mózg rozpuści z radości Cholera, już do skompletowania gier z Wii/WiiU naliczyłem ponad 20 produkcji XD Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 10 maja 2014 Opublikowano 10 maja 2014 wydaje mi ze jednak ten rok będzie zeldy na wiiu. Juz duzo marianow wyszlo ostatnio. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 maja 2014 Opublikowano 10 maja 2014 Na WiiU latają gry z Wii? Tak Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 11 maja 2014 Opublikowano 11 maja 2014 Jest Moc, aż się serducho uśmiecha kiedy widzi si etyle ludzi przy stanowiskach Niny i to w polsce, i te dzieciaczki przebrane za Mario, Wario i Luigiego dorosła picz i mario też spoko ^.-. Oby więcej takich wystąpień ze strony nowego dystrybutora, to może coś zacznie kiełkować w ludzkiej podświadomości, że Konsole i gry od Nintendo, to najczystsza forma zabawy na rynku gier wideo. 2 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 12 maja 2014 Opublikowano 12 maja 2014 Wiecie co powinni zapowiedziec? Nowego Star Foxa <3333 ale ta gra robila w multi. W singlu zreszta tez. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 12 maja 2014 Opublikowano 12 maja 2014 Do a barrel roll ! Ja wolalbym nowe Starfox Adventures. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 12 maja 2014 Opublikowano 12 maja 2014 Poza tym widzialbym powrot najlepszego boksu ever, do dzisiaj genialny i ze swietna grafika. Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 12 maja 2014 Opublikowano 12 maja 2014 Mam problem.Wii u za cholerę nie czyta mi gier z wii. Update zrobiony,płytki z wii u śmigają,a z wii dupa "unable to read disc".Na 3 grach próbowałem i to samo. Forumku pomóż ! Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 12 maja 2014 Opublikowano 12 maja 2014 Tak i właśnie w disc channel wywala mi komunikat unable to read disc. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi