Opublikowano 12 maja 201410 l Dziwne. Na googlach znalazłem kilka takich przypadków i wszyscy odsyłali konsolę. Gry nie są oczywiście w NTSC?
Opublikowano 12 maja 201410 l PAL. Napisałem do supportu nintendo.Może jest na to jakiś sposób,a jak nie to zwracam towar do sklepu. Btw. jak to jest z gwarancją w Polsce ? Gdzie to ewentualnie wysyłać ? Pewnie door2door jak M$ nie ma.
Opublikowano 13 maja 201410 l Takie pytanie, czy pierwsze wiiU mialy jakies problemy wieku dzieciecego??cos bylo poprawione w pozniejszych egzemplarzach? Znalazlem dostepne bundle ZombieU w dosc atrakcyjnych cenach, sa to raczej zalegajace juz jakis czas limitki(chyba wypuszczone w okolicach premiery wiiU), ale o 150 zl tansze od bundla MK8 i maja pro controllera w zestawie, na ktorym bardzo mi zalezy. Dokupujac do tego MK8 z darmowa Zelda i moze jeszcze jakies gry z ps3 bym wymienil na 3d worlda to grania bym mial co najmniej do swiat, przy moim czasie jakim dysponuje na gry:-)
Opublikowano 13 maja 201410 l Z tego co wiem nie było żadnych problemów, jakby nie patrzeć Nintendo produkuje konsole na bardzo wysokim poziome jakościowym i jeżeli chodzi o bezawaryjność to zawsze było na pierwszym miejscu.
Opublikowano 13 maja 201410 l To jest raczej kwestia tego, że w momencie premiery konsole Nintendo są technologicznie przestarzałe i przy obecnym procesie produkcyjnym nie ma się tam co psuć
Opublikowano 13 maja 201410 l Jest ten problem co mi się trafił,a mianowicie foch do czytania płyt. Sporo takich przypadków znalazłem w necie,że nowa konsola nie czyta płyt z wii u/wii lub obu.
Opublikowano 13 maja 201410 l Różnie, Ultima, BestPlay, ElectronicDreams. Większość posiadaczy Wii U zapewne poda Amazon i Game.co.uk
Opublikowano 13 maja 201410 l Ciężko powiedzieć Ostatnio kupiłem na Zavvi (z wliczoną przesyłką) za 49 zł ZombiU i Super Paper Mario (Wii) za 70 zł. Generalnie niewielu sprzedawców się trudni grami na WiiU i trzeba szukać wszędzie.
Opublikowano 18 maja 201410 l Tak i mamy beke z błędów. Ale zasadniczo szacun i radość bo ta biała strona z komunikatem technicznym była słaba.
Opublikowano 19 maja 201410 l Wszedzie tylko pisza jakie to nintendo ma problemy ze swoimi grami, konsolami itp. Ja sie dziwie czemu zaden lepek jeszcze nie wpadl zeby wydac pokemony na duzym ekranie z rozmachem zeldy i wielkim swiatem. To by bylo cos na bank mnostwo osob by kupilo konsole tylko dla tego tytulu w tym ja.
Opublikowano 19 maja 201410 l Też się nad tym głowię od dłuższego czasu.Pokemony sprzedają sprzęt,więc zrobienie jakiegoś Pokemon world z terenami z każdej części,questami i dynamicznymi walkami w stylu nowszych jrpg byłoby strzałem w dziesiątkę. Nintendo ma multum świetnym marek,które leżą odłogiem i kupienie kilku dodatkowych studiów i trzaskanie większej ilości gier mogłoby być zbawienne dla ich stacjonarek.
Opublikowano 19 maja 201410 l Gamefreak to przerasta, kto by miał ro robić? Fakt że chętnie bym zagrał w duże poki, ale jakoś tego nie widzę.
Opublikowano 19 maja 201410 l Tyle że nikt by nie oczekiwał majstersztyku graficznego tylko właśnie tego za co kochają poki czyli rozbudowanego świata itp. Myślę, że twórcy zeldy by podołali i byłby system seller.
Opublikowano 22 maja 201410 l Pomysł z Pokami na stacjonarki zły nie jest. Gdyby to były Poki jak z handheldów a nie jakieś cuda na kiju jak np. na GaCku to uważam iż Monolith Soft mogłoby niezłego RPGa stworzyć z pieknym bajkowym kolorowym światem bez loadingów z grasującymi Pokami normalnie po świecie z co-opem do 4-erech graczy. Albo takowe MMO na Wii U, mogłoby wyjśc coś naprawde niezłego.
Opublikowano 22 maja 201410 l ano, olalem to i odpalilem Mariana, ale zeby w niego zagrac wywalilo ze update potrzebny i teraz cos jakis tam sie robi. Spoko, jak ps3 kupilem to po 3h mi padla i wymienili na nowa, wiec nie jest zle puki dziala:D EDIT: update sam sie sciagnal podczas biegania koto-marianem. Edytowane 22 maja 201410 l przez polson
Opublikowano 23 maja 201410 l Jako prawdziwy konsolomaniak=fan nintendo, oznakowalem swoja fure takim oto znaczkiem
Opublikowano 24 maja 201410 l Ostatnio sobie sprowadziłem z zavvi.com za 71 zł Super Paper Mario i był to strzał w 10. Głowa mała jak wiele może być gier z Mario, przy czym wszystkie pozostają miodne. Zabawy z perspektywą dają sporą radochę. Chce się grać i grać. Mam nadzieję, że Nintendo wypuści kolejną część na WiiU i gra będzie wyglądać jak grafika z okładki
Opublikowano 29 maja 201410 l Official Gamecube Controller Adapter Announced For Wii U http://www.allgamesbeta.com/2014/05/official-gamecube-controller-adapter.html
Opublikowano 31 maja 201410 l Rejestrował ktoś MK8 i dostał kod na gierkę? Ja tylko na email dostałem potwierdzenie danych jakie wpisałem w formularzu.
Opublikowano 31 maja 201410 l Też dostałem tylko potwierdzenie. Pewnie po weekendzie ruszą z tematem.