Skocz do zawartości

Wii U - temat główny

Lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wątpię. "Nagrodę" otrzymamy najpóźniej do 31 sierpnia z tego co pisze więc równie dobrze może być to za miesiąc albo dwa...

Opublikowano (edytowane)

Tutaj.Wklepujesz kod.Klikasz akietę i potem pojawi się zakładka z wyborem darmowej gry.Po kliknięciu na dany tytuł powinien się wyświetlić kod na stronie do przepisania w eshopie na konsoli.

Edytowane przez Soban
  • Plusik 2
Opublikowano

Dzięki Soban za 2 pro tipy, dałem Ci 2 plusy.

Nie doczytałem że karta SD tylko na save - założyłem że jest jak w 3DS, że karta to pamięć masowa. 

Z rejestracją gry też dobrze wiedzieć - rejestrowałem Mario Kart 7 na 3DS żeby dostać Maro 3D Land, więc na to samo konto (założone na UK) zarejestruję sobie Mario Kart 8.

Opublikowano

Tutaj.Wklepujesz kod.Klikasz akietę i potem pojawi się zakładka z wyborem darmowej gry.Po kliknięciu na dany tytuł powinien się wyświetlić kod na stronie do przepisania w eshopie na konsoli.

Dzięki. Pikimin 3 dodany bez problemu. Będę pobierał, ale faktycznie idzie to jak krew z nosa. No cóż... nie spieszy mi się z tym. :)

Opublikowano (edytowane)

Mam właśnie teraz zrobiony tryb stand-by. Niedziela, więc może się spokojnie pobierać, bo i tak nie gram w nic przez internet czy coś, więc nie przeszkadza. ;)

Tak apropos zamówiłem jeszcze dzisiaj Wind Waker HD (tak z okazji powiedzmy... dnia dziecka, dla siebie...). Kolekcja gier na Wii U sukcesywnie się powiększa! :D

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano

Tak teraz myślę,że mogliby zrobić,że wiadomości od znajomych na miiverse w jakiś sposób pykają na głównym ekranie,bo to chwilowe mrygnięcie diody home łatwo przeoczyć.

Które mryganie diody ? Ja mawet nie wiem :)

Opublikowano

Dobra jak coś pobrałem już tą bonusową grę. Poszło błyskawicznie, bardzo dobry transfer.  W razie czego savy pasują oczywiście z  wersji pudełkowej.

Gość mate5
Opublikowano

Fajnie się gra w MonHun na wiiu z padletem? Gdybym miał pieniądz to grałbym od premiery.

Gość ragus
Opublikowano

Tak. Interfejs na padlecie można sobie dowolnie modyfikować co jest bardzo dobrym bajerem.

Gość mate5
Opublikowano

Zazdro. Pewnie jeszcze online działa wyśmienicie. :(

Pograłbym w monhuna na psp, ale jak sobie przypomnę że będę musiał palcem wskazującym lewej ręki operować d-padem to mi się odechciewa.

Opublikowano (edytowane)

Z takim zestawem masz zapewnione granie na najwyzszym poziomie na wieeele godzin !

Co jak co, ale gry na Wii U ma najladniejsze okladki jakie widzialem !

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Forumku zaraz bede podlaczal konsole, rejestrowac sie na Uk czy Polandie?

Koniecznie Polska! Pięknie wyglada biało-czerwona flaga przed niemieckimi klukami!