Skocz do zawartości

Wii U - temat główny

Lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pro controller jak najbardziej polecam... Moim zdaniem najlepszy pad w tej generacji, nawet pomimo braku triggerów:

- bateria, to taka nokia wśród kontrolerów

- analogi symetryczne to według mnie nie jest wada, pad od xboxsa nigdy mi nie pasował, do tego są umieszczone na górze

- gumki na analogach wytrzymałe, nie to co ten tani badziew w ds4

Opublikowano

Nie polecam rysować na miiverse sprośnych rzeczy. Ostatnio po pijaku narysowałem uśmiechniętego kuto-króla na zamku i wyrwałem bana na 2 tygodnie :(

u mnie podobnie. Przerzucilem sie na pisanie odreczne zamiast rysunkow i co mnie zdziwlio, mimo ze to bylo po polsku i tak kasuja :-(

nie, bo gałki symetryczne

Oczywiście przegrałeś na nim jak i na WiiU setki godzin ?...

Pad jest ok. Od dwoch miesiecy go nie ladowalem to chyba najwieksza zaleta
Opublikowano

Nie polecam rysować na miiverse sprośnych rzeczy. Ostatnio po pijaku narysowałem uśmiechniętego kuto-króla na zamku i wyrwałem bana na 2 tygodnie :(

hehehe klasyk :) To dlatego nie widywałem Ciebie ostatnio w MK8.

Opublikowano

Będę kupował tego pro controllera bo wygląda całkiem sensownie. Na Play-Asia jest za 18 ojro. Wersja japońska ale śmiga dobrze na pozostałych regionach. :)

Dokładnie jeszcze nie szukałem ale wydaje mi się że mają najtaniej.

www.play-asia.com/nintendo-wii-u-pro-controller-black-paOS-13-49-en-70-5eol.html

Jeżeli jest gdzieś taniej to napiszcie. :P

Wysłane z Tapatalka

Gość DonSterydo
Opublikowano

Na razie dużo tego nie ograłem, miałem inne sprawy na głowie - najwięcej Super Mario 3D World i Super Paper Mario. Trochę w ZombiU i Super Mario Bros U. 

Wszystkie są świetne. Nie wiadomo za co się zabrać :P Super Mario 3D World chyba daje najwięcej funu.

Opublikowano

Będę kupował tego pro controllera bo wygląda całkiem sensownie. Na Play-Asia jest za 18 ojro. Wersja japońska ale śmiga dobrze na pozostałych regionach. :)

Dokładnie jeszcze nie szukałem ale wydaje mi się że mają najtaniej.

www.play-asia.com/nintendo-wii-u-pro-controller-black-paOS-13-49-en-70-5eol.html

Jeżeli jest gdzieś taniej to napiszcie. :P

Wysłane z Tapatalka

Wow, niezła cena. Orientujesz się może w jakiej walucie pobierają w tym sklepie kasę z konta przy płatności kartą? Można wybrać reference currency na Euro, nie jestem jednak pewien, czy to sprawia, że właśnie w Euro pobierają kasę.

Opublikowano (edytowane)

U mnie nie ma do wyboru darmowej wysyłki, tylko kurierzy po 40$ :confused:

Jakby było z 5 chętnych to możnaby rozważyć składkę :P

Edytowane przez Dobos
Opublikowano

Woow tego akurat nie sprawdziłem... :/ Gry wysyłają listem ekonomicznym za free, ale z tym padem to faktycznie nie ma innego wyboru jak fedex... :( Szkoda. Na razie nie zamawiam, ale będę chciał kupić tego pada tak czy tak, tyle że nie patrzyłem dokładnie gdzie można go jeszcze dorwać za w miarę przystępną cenę.

Opublikowano (edytowane)

A sensowny ten sklep? Jakieś opinie?

To jest chyba jakiś czeski sklep, ale ma też oddział w Polsce. Ja kiedyś coś od nich zamawiałem, ale okazało się, że były problemy z dostępnością (zresztą nie tylko u nich). Więcej doświadczenia z tym sklepem nie miałem. Kumpel z kolei zamawiał u nich Catherine i bardzo sobie chwalił.

Tego pada mają "na zapytanie" więc różnie to może być.

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano

A sensowny ten sklep? Jakieś opinie?

To jest chyba jakiś czeski sklep, ale ma też oddział w Polsce. Ja kiedyś coś od nich zamawiałem, ale okazało się, że były problemy z dostępnością (zresztą nie tylko u nich). Więcej doświadczenia z tym sklepem nie miałem. Kumpel z kolei zamawiał u nich Catherine i bardzo sobie chwalił.

Tego pada mają "na zapytanie" więc różnie to może być.

Pisałem do nich i nie mają tego na stanie, dystrybutor też ponoć już nie ma. Czas oczekiwania to minimum 14 dni, ale tak naprawdę to nie wiadomo dokładnie kiedy się pojawią.