Gość DonSterydo Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 Nie ma to jak wymienić Metroid Other M, a zapomnieć o Wonderful 101 i Pikminie 3. Jest coś takiego jak subiektywna opinia. A Pikmin 3 na materiałach które widziałem w sieci nie wygląda zbyt porywająco. Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 (edytowane) Zeldy ogólnie nie lubię, ale ocarina i wind waker były genialne, zacząłem skyward princess i nie leży Chętnie był coś odrazu kupił i mam do wyboru teraz po milionie rożnych opini super mario 3d, pikmin 3 lub wii party z wii motem (ale to chyba nie ma sensu ), ceny zbliżone. j.rpg po za paper mario z gc to nie dla mnie Edytowane 4 lipca 2014 przez kislawa Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 Chętnie był coś odrazu kupił i mam do wyboru teraz po milionie rożnych opini super mario 3d, pikmin 3 lub wii party z wii motem (ale to chyba nie ma sensu ), ceny zbliżone. No to nawet nie ma co się tu zastanawiać - Super Mario 3D World. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 (edytowane) Chętnie był coś odrazu kupił i mam do wyboru teraz po milionie rożnych opini super mario 3d, pikmin 3 lub wii party z wii motem (ale to chyba nie ma sensu ), ceny zbliżone. No to nawet nie ma co się tu zastanawiać - Super Mario 3D World. Też potwierdzam bierz Mario 3d world, ewentualnie Donkey Kong Tropical Freez. edit: Figaro nie słuchaj on gry z WiiU tylko na YT widział jak na razie Edytowane 4 lipca 2014 przez balon Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 Chętnie był coś odrazu kupił i mam do wyboru teraz po milionie rożnych opini super mario 3d, pikmin 3 lub wii party z wii motem (ale to chyba nie ma sensu ), ceny zbliżone. No to nawet nie ma co się tu zastanawiać - Super Mario 3D World. edit: Figaro nie słuchaj on gry z WiiU tylko na YT widział jak na razie Pudło. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 Chętnie był coś odrazu kupił i mam do wyboru teraz po milionie rożnych opini super mario 3d, pikmin 3 lub wii party z wii motem (ale to chyba nie ma sensu ), ceny zbliżone. No to nawet nie ma co się tu zastanawiać - Super Mario 3D World. edit: Figaro nie słuchaj on gry z WiiU tylko na YT widział jak na razie Pudło. No ale przecież ty nawet TV nie masz do WiiU no dobra u kolegi grałeś, niech ci będzie. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 (edytowane) Chętnie był coś odrazu kupił i mam do wyboru teraz po milionie rożnych opini super mario 3d, pikmin 3 lub wii party z wii motem (ale to chyba nie ma sensu ), ceny zbliżone. No to nawet nie ma co się tu zastanawiać - Super Mario 3D World. edit: Figaro nie słuchaj on gry z WiiU tylko na YT widział jak na razie Pudło. No ale przecież ty nawet TV nie masz do WiiU no dobra u kolegi grałeś, niech ci będzie. Mam 43 calową plazmę w drugim pokoju, kolego Edytowane 4 lipca 2014 przez Figaro Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 dobra ja mam 60 celi i mnie oczy bolą bo siedze 1,5 metra od telewizora:D Pytanie czy nie dostane zajoba z kamerą w super mario 3d? Bo od kiedy pamiętam kiepsko ona działała w mario 3d, szczególnie w odsłonach na n64 i gc, na wii nie było lepjej . Czy moja casualowa narzeczona da rade ze mną w coopie czy jest to szczyt hardkoru? I wreszcie czy wiilot +nunchack da rade tak samo jak padlet? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 Z Mario 3D World działa sam wiilot. Padlet lepszy bo ma analoga. Kamera działa bez zarzutu. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 Chętnie był coś odrazu kupił i mam do wyboru teraz po milionie rożnych opini super mario 3d, pikmin 3 lub wii party z wii motem (ale to chyba nie ma sensu ), ceny zbliżone. No to nawet nie ma co się tu zastanawiać - Super Mario 3D World. edit: Figaro nie słuchaj on gry z WiiU tylko na YT widział jak na razie Pudło. No ale przecież ty nawet TV nie masz do WiiU no dobra u kolegi grałeś, niech ci będzie. Mam 43 calową plazmę w drugim pokoju, kolego Kolego a rodzice pozwalają grać, tak zawsze kiedy się zechce ? Co d kamery w 3d World to nie bój żaby, jest dobrze. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 4 lipca 2014 Opublikowano 4 lipca 2014 (edytowane) Nie ma to jak wymienić Metroid Other M, a zapomnieć o Wonderful 101 i Pikminie 3. Mi zabrakło jeszcze Twilight Princess. Edytowane 4 lipca 2014 przez Nemesis Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 14 lipca 2014 Opublikowano 14 lipca 2014 Jesli skasuje profil, to kupione gry zostana na dysku? Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 14 lipca 2014 Opublikowano 14 lipca 2014 Raczej nie. Z tego co piszą np. tutaj gry są przypisane do profilu. http://www.nintendolife.com/forums/help/used_wii_u_questionproblem Cytuj
yrkill 0 Opublikowano 15 lipca 2014 Opublikowano 15 lipca 2014 Wii U zamówione, bundle z MK8 — do weekendu powinien być w domu. Mam jednak kilka zagwozdek z nim związanych: — słyszałem, że czeka mnie długi update i nie powinienem się napalać na to, że od razu zasiądę do gry. Jak duże to przedsięwzięcie? — wciąż waham się między Zeldą, a W101 przy wyborze gry. Ale mimo wszystko gdzieś mi mignęło, że można je dostać na dwa sposoby i jeden z nich jest szybszy, zdradzicie szczegóły? — coś jeszcze powinienem wiedzieć? ;-) Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 (edytowane) - udpate - w zależności od łącza - Rejestracja gry na UK przyspiesza całą operację. Rejestracja na PL = kody w sierpniu, na UK= w 5 minut. Edytowane 16 lipca 2014 przez mozi Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 16 lipca 2014 Opublikowano 16 lipca 2014 Bierz wonderful bo trudniej będzie dostać w dobrej cenie a ww na allegro pełno. Gra przekozacka polecam Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Jest demo Wonderful 101 w eShopie ale podobno mocno odbiega jakością od pełnej wersji. Warto sprawdzić czy lepiej nie bo niepotrzebnie zniechęci? Czy ta gra ma poziomy trudności do wyboru albo jest generalnie łatwa? Bo szukam czegoś w co można pograć na lajcie bez stresów. Cytuj
django 549 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 To raczej nie W101 szukasz w takim razie. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Panowie, da rade jakoś uzyskać dźwięk ze słuchawek/głośników komputerowych na WII U? Chodzi mi o to, że mam monitor LCD z wejściem HDMI. Ma on także wyjście audio. Niestety nie ma wbudowanych głośników. Obraz podłączam normalnie kablem hdmi, ale chciałbym też jakoś ogarnąć dźwięk ;/ Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 To raczej nie W101 szukasz w takim razie.Potwierdzam bez faków nie pograsz;) Cytuj
sowacz_ 5 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 (edytowane) Panowie, da rade jakoś uzyskać dźwięk ze słuchawek/głośników komputerowych na WII U? Chodzi mi o to, że mam monitor LCD z wejściem HDMI. Ma on także wyjście audio. Niestety nie ma wbudowanych głośników. Obraz podłączam normalnie kablem hdmi, ale chciałbym też jakoś ogarnąć dźwięk ;/ Słuchawki możesz podłączyć do Gamepada bodajże. Możesz się też wyposażyć w taki kabel: http://allegro.pl/kabel-av-wii-nintendo-oryginal-oryginalny-i4415381661.html i w opcjach przełączyć dźwięk z HDMI na component. Edytowane 17 lipca 2014 przez sowacz_ 1 Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Jakiego bundle-a teraz poleciacie z amazonu? te gry w bundle-ach to w pudelku czy jak kiedyś w Wii w papierowej zakładce Cytuj
Paliodor 1 787 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 (edytowane) Też się podepnę pod to pytanie bo widzę fajne bundle,choćby z Wind Waker tylko czy to będzie na płytce w normalnym pudełku czy jakiś digital? Inną rzeczą jaka mnie ciekawi to czy warto pakować się w WiiU basic?Gierki z WiiU instalują się na dysk,jest to wymagane i czy znacząco wpływa na loadingi? Czy też spokojnie można kupić takiego Basica i grać na płytkach jak w choćby w PS2 i nic się na tym nie traci? Edytowane 17 lipca 2014 przez Paliodor Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 17 lipca 2014 Opublikowano 17 lipca 2014 Ja bym brał z Mario Kart lub z Lego i Raymanem. Zakładam, że zamawiacie do Polski, więc zapytam: to się opłaca? bo według mnie nie. Doliczą przesyłkę, co najmniej 30-40 złotych. Np. na allegro Best-play ma zestaw z MK 8 za 1199 złotych i darmową przesyłką kurierem. Ten sam zestaw z amazonu kosztuje z przesyłką ok 100 złotych drożej. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 17 lipca 2014 Autor Opublikowano 17 lipca 2014 W Polsce gry w bundlach są na płytce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi