blantman 5 780 Opublikowano 6 sierpnia 2014 Opublikowano 6 sierpnia 2014 ja dla wii u kupiłem nowy Access Point i postawiłem go za konsolą polecam teraz bez kabla łączą się wszystkie moje konsole Wi fi na maxa zaraz obok wii u Cytuj
Lipa 521 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 7 sierpnia 2014 Dostał już ktoś kod na dodatkową grę od naszego rodzimego oddziału ? Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Opublikowano 7 sierpnia 2014 Dostał już ktoś kod na dodatkową grę od naszego rodzimego oddziału ? Ja czekam, na razie nie dostałem. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 (edytowane) Niby fajnie bo lepsze to niz nic, ale wiele osob rejestrowalo na UK. i odrazu dostali kod, ja mam na Niemcy i kod odebralem juz nastepnego dnia. Dobrze, ze nie rejestrowalem na Polske bo tylko bym sie denerwowal. Edytowane 8 sierpnia 2014 przez saptis Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Jest to trochę smutne, ale uważam, że trzeba się cieszyć, bo tak naprawdę mogliby mieć na to wy(pipi)ane i nie robić takiej akcji. A ze ludzie rejestrowali grę tu i tu to postanowili ze zbiorą kody i globalnie wszystko roześlą. Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 GC kontrolery dla Wii/WiiU Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 GC kontrolery dla Wii/WiiU Na pewno też dla Wii? Wziąłbym do mojej konsoli ale z tego co widzę to pada się pod wiilota podpina? Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Pewnie ta wersja kontrolera z GaCka działa jak swoisty Pro Controller z Wii więc może by się nie pogryzło. Ale w tym roku przecież wychodzi całkowicie normalny nowiutki pad do GaCka z logiem Super Smasha który posiada oryginalną końcówkę więc ja bym na Twoim miejscu poczekał na niego. Cytuj
Lipa 521 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Autor Opublikowano 14 sierpnia 2014 Jak gdzieś będą do kupienia to dajcie znać. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Oo super! Cały czas zwlekam z kupnem Pro Controllera do WiiU, a tu takie coś. Tyle że jak to będzie działać? Jako zastępstwo Pro Controllera? Czy to będzie kolejny pad z obsługą kilku gier? Trochę to już się robi zagmatwane. Jest Pro Controller Classic, Pro Controller WiiU i teraz GC pad... Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Nintendo mówi: może nie mamy multiplatformowych gier, ale za to mamy najlepszy stosunek wydanych gier do wypuszczonych kontrolerów Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Ja cały czas się zastanawiam czy jest sens kupować pad od gacka jak mam pro controler. Gram casualowo w bijatyki i chyba nie ma sensu wydawać na ten kontroler jak tylko obsłuży jedną grę. Cytuj
Masamune 181 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Mogliby zrobić jakiegoś pada do ścigałek z analogowymi triggerami. Project CARS na horyzoncie, chociaż na WiiU to pewnie niewiele osób w to zagra... Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 A WII U Pro Controller nie posiada takowych lub podobnych trigger'ów? Jesli nie to cóż trudno się mówi, ja i tak własnie jeśli będe miał wybór (a będe miał) to biorę wersje na Wii U (na PS4 tytuł kupuje mój Brat). Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Jeśli chodzi o pro controller to bateria to mistrzostwo świata. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Nie gram za duzo ostatnio, ale serio ladowalem go dopiero raz xd a mam go jakies 3 miesiace. Cytuj
Masamune 181 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 A WII U Pro Controller nie posiada takowych lub podobnych trigger'ów? Jesli nie to cóż trudno się mówi, ja i tak własnie jeśli będe miał wybór (a będe miał) to biorę wersje na Wii U (na PS4 tytuł kupuje mój Brat). Nie ma tam analogowych triggerów, zwykłe przyciski Pozostaje opcja grania na padlecie - akcelerometr do sterowania i może analogi jako gaz i hamulec. może być całkiem spoko, bo akcelerometr w padlecie to majstersztyk imo. Dwie klasy lepiej od tego co prezentują dzisiejsze smartfony. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Opublikowano 14 sierpnia 2014 Niby nic takiego aż strasznego ale zawsze tak jak piszesz może prawy analog słuzyć za gaz i hamulec a triggery jako skrzynia biegów (co tez nie byłoby głupim pomysłem. A kto wie możliwe że trafiłeś w sedno z akcelerometrem i dlatego opóźnili premiere w wersji na Wii U aby właśnie dopracować sterowanie i w ciekawy sposób wykorzystać Gamepada. Naprawdę dziwi mnie to jak wydawcy lub same studia developerskie ograniczają się umysłowo i nic świeżego stworzyć nie potrafią - dlatego biorę Project CARS na WIi U aby ukoronować ich trud i wysiłek i pokazać że tam także sa gracze którzy tego typu tytuły kupią z chęcią. Zresztą byłem na wielu Nintendowskich stronach i mnóstwo osób podziela moje zdanie iż jak nie będą lecieć w ciula to każdy z chęcią nabędzie multiplatformowy tytuł na Wii U ale aby content był ten sam i graczy nie robiono na szaro i nie traktowano jak debili. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Opublikowano 17 sierpnia 2014 (edytowane) Właśnie przejrzałem dokładnie lineup Wii U i jeśli ktoś nie ma awersji do Nintendo to od września do końca przyszłego roku będzie to najlepsza platforma do grania. Nintendo zapowiada że co miesiąc będzie wychodził jakiś mocny tytuł i chyba faktycznie tak będzie: 2014: Hyrule Warriors, Bayonetta, Sonic Boom, Smash Bros i Project Zero w JP oraz spóźnione Shovel Knight i Watch Dogs. 2015: Captain Toad, Splatoon, Mario Party 10, Art Academy, Mario VS DK, Mario Maker, Devil's Third, Yoshi, Kirby, X, Zelda. Jak widać mimo braku wsparcia third party niejeden portfel zapłacze Edytowane 17 sierpnia 2014 przez Dobos Cytuj
django 549 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Opublikowano 17 sierpnia 2014 Nie pamiętam czy było tutaj wklejane info, ale koleś który ujawnił info o Devil's Third i Pokemonach Omega powiedział, że w przyszłym roku szykuje się remake jakiejś starszej produkcji. "You’re gonna love it, but it’s a Remaster. It’s perfect to fill gaps inthe line-up. Really, Big N [Nintendo] will have one game per month in 2015." Cytuj
Dante 453 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Czyżby plotki o Majora's Mask miały stać się prawdą? Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Pewnie Majora o której marzą fani. Albo Metroid? Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Ten sam gość w trakcie E3 powiedział też, że Nintendo przed końcem roku zapowie na Wii U trzy gry, które miały historię produkcji podobną do Devil's Third (tzn. powstawały wcześniej na inne platformy). Jeśli to prawda, obstawiam, że jedną z nich będzie Ni-oh. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi