Karas 433 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 (edytowane) Czyli nie bedzie nowego metroida w 2015 Przy tym co mają aktualnie zapowiedziane na 2015 wcale mnie to nie dziwi. Nowego Metroida spodziewałbym się najwcześniej w 2016.Bardziej zaskoczył mnie brak Project Zero jeśli chodzi o przyszły rok Edytowane 29 sierpnia 2014 przez Karas Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Czyli nie bedzie nowego metroida w 2015 To tylko zapowiedziane gry. Coś na pewno jeszcze dojdzie do line-upu na przyszły rok. chociaż wątpliwe żeby miał to być Metroid Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Opublikowano 29 sierpnia 2014 Myślę że Metroida i nowego kanonicznego Mario trzymają na 2016. Przyszły rok i tak ma już świetny line-up. Ciekawe co z Project Zero... Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Brak wieści o wydaniu Project Zero na zachodzie mnie irytuje,obok Bayo2 to najbardziej oczekiwana przeze mnie gra na obecne sprzęty do grania. A już myślałem,że w związku z taką sobie kondycją WiiU na rynku to Ninny wyda i to by przyciągnąć nowych potencjalnych klientów do swojej konsoli i jednocześnie zwiększyć różnorodność dostępnych tytułów. Oby przed końcem roku coś się ruszyło w sprawie lokalizacji tej odsłony bo już teraz prezentuje się zacnie. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 31 sierpnia 2014 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Podbijam. Gry takie jak ZombiU, Bayonetta 2 czy właśnie Project Zero to świetne dodatki do tradycyjnego line up'u szpili od Nintendo. Dlatego też mam nadzieję, że sprawa europejskiej premiery szybko się wyjaśni. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Filmik prezentujący Amiibo : Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 Właśnie dodałem wszystkie gry co mam (wiiu i 3ds do Nintendo club), bo fajny yoshi jest, ponad 20 zdrapek ;[ i stwierdziam, że są za mało punktowane. Ledwo mam 7000 punktów. Zobaczyłem, że wii u nie mam zarejestrowanego też Cytuj
saptis 620 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 (edytowane) Wii U sie automatycznie rejestruje gdy zakladamy konto online na konsoli, tam nawet zdrapki z punktami nie ma w pudelku.Co do punktow to 7000 to bardzo duzo - ja sam kiedys zbieralem i wiem, ze na to trzeba mase gier, mam z Club Nintendo pada SNES Classic Controller do Wii za ktorego dalem wlasnie 7000 punktow. Teraz mam troche zdrapek i tez bym chetnie cos wzial, ale chyba na nic lepszego mi nie wystarczy. Edytowane 5 września 2014 przez saptis Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 No mam konto online do konsoli przecie Cytuj
saptis 620 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 (edytowane) To sprawdz na stronie, mi zarejestrowalo jak zakladalem konto, zreszta tak jak pisalem - u mnie w pudelku zadnej zdrapki z kodem nie bylo, a kupowalem w normalnym sklepie - za granica, a nie w Polsce gdzie czesto zdrapki wyciagaja. Edytowane 5 września 2014 przez saptis Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 5 września 2014 Opublikowano 5 września 2014 Sprawdzalem. Nie ma Wii U. konto mam zlinkowane z Nintendo Club. Napisałem do supportu. Cytuj
Xord 50 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Szkoda że by grać w gry z Wii trzeba się między os przełączać mogli to jakoś lepiej rozwiązać. Nie powiem chętnie bym czasami grając np. w Xeno spojrzał na Miiverse a tu jest niedostępne w trybie Wii. Nawet nie wiem kiedy ale odświeżyli Mii Maker pamiętam ten z okolic 2 listopada ubiegłego roku dawno tam nie zaglądałem ale teraz jest dużo ładniej. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 (edytowane) Ktoś mi powie czy w dashu Wii (na WiiU) da się sprawdzić ile w każdą z gier graliśmy?? I jeszcze jedno - padlet może stać cały czas w tej ładowarce z zestawu premium? Edytowane 6 września 2014 przez DonSterydo Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Ktoś mi powie czy w dashu Wii (na WiiU) da się sprawdzić ile w każdą z gier graliśmy?? I jeszcze jedno - padlet może stać cały czas w tej ładowarce z zestawu premium? nie da sie, ale w dashu WiiU mozesz zobaczyc ile samo Virtual Wii miales odpalone Cytuj
Xord 50 Opublikowano 6 września 2014 Opublikowano 6 września 2014 Samo Wii U nie pokazuje ale w Wii menu już jest choć nie ma sumowania z całego miesiąca etc. Cytuj
Jarek64 3 Opublikowano 7 września 2014 Opublikowano 7 września 2014 Ktoś mi powie czy w dashu Wii (na WiiU) da się sprawdzić ile w każdą z gier graliśmy?? I jeszcze jedno - padlet może stać cały czas w tej ładowarce z zestawu premium? Musisz w vWii kliknąć w kopertę Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 Ceny niektórych preorderów na gry N po wejściu nowego dystrybutora pozwalają z optymizmem patrzeć w przyszłość polskiego nintendofaga http://www.menago.pl/szukaj.html/szukaj=preorder/opis=tak/nrkat=tak/kodprod=tak Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 września 2014 Opublikowano 8 września 2014 (edytowane) Po "nowelizacji" nie dam złego słowa powiedzieć na Nintendo w Polsce, jeżeli mówimy o cenach i dostępności produktów. Edytowane 8 września 2014 przez ragus Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Ceny niektórych preorderów na gry N po wejściu nowego dystrybutora pozwalają z optymizmem patrzeć w przyszłość polskiego nintendofaga http://www.menago.pl/szukaj.html/szukaj=preorder/opis=tak/nrkat=tak/kodprod=tak Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 (edytowane) Czekam na Bayonettę 2 za 159 zł Menago jeszcze punkty rabatowe za zakupy dodaje, niedużo ale zawsze, więc co jakiś czas jeszcze kupuję grę kilka/kilkanaście zł taniej. Edytowane 9 września 2014 przez DonSterydo Cytuj
Kris77 435 Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Czekam na Bayonettę 2 za 159 zł Tutaj masz: http://konsoleigry.pl/33-gry-na-wiiu Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 września 2014 Opublikowano 9 września 2014 Czekam na Bayonettę 2 za 159 zł Tutaj masz: http://konsoleigry.pl/33-gry-na-wiiu W Menago pewnie będzie podobna cena i sklep mam 4o minut piechotą od domu Cytuj
Jarek64 3 Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 A jaki jest przelicznik punktów w menago? Bo nigdzie tego nie mogę znaleźć. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 września 2014 Opublikowano 10 września 2014 2 gr za każdą wydaną złotówkę. Maksymalnie 20 zł z punktów można wykorzystać na pojedynczym zamówieniu. Cytuj
Jarek64 3 Opublikowano 11 września 2014 Opublikowano 11 września 2014 Czyli za kupno gry za 160zł dostanę kredyty o wartości 3zł? Trochę słabo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi