Skocz do zawartości

Wii U - temat główny

Lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czyli nie bedzie nowego metroida w 2015 :(

Przy tym co mają aktualnie zapowiedziane na 2015 wcale mnie to nie dziwi. Nowego Metroida spodziewałbym się najwcześniej w 2016.Bardziej zaskoczył mnie brak Project Zero jeśli chodzi o przyszły rok :(

Edytowane przez Karas
Opublikowano

Brak wieści o wydaniu Project Zero na zachodzie mnie irytuje,obok Bayo2 to najbardziej oczekiwana przeze mnie gra na obecne sprzęty do grania. A już myślałem,że w związku z taką sobie kondycją WiiU na rynku to Ninny wyda i to by przyciągnąć nowych potencjalnych klientów do swojej konsoli i jednocześnie zwiększyć różnorodność dostępnych tytułów. Oby przed końcem roku coś się ruszyło w sprawie lokalizacji tej odsłony bo już teraz prezentuje się zacnie.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Podbijam. Gry takie jak ZombiU, Bayonetta 2 czy właśnie Project Zero to świetne dodatki do tradycyjnego line up'u szpili od Nintendo. Dlatego też mam nadzieję, że sprawa europejskiej premiery szybko się wyjaśni.

Opublikowano (edytowane)

Wii U sie automatycznie rejestruje gdy zakladamy konto online na konsoli, tam nawet zdrapki z punktami nie ma w pudelku.
Co do punktow to 7000 to bardzo duzo - ja sam kiedys zbieralem i wiem, ze na to trzeba mase gier, mam z Club Nintendo pada SNES Classic Controller do Wii za ktorego dalem wlasnie 7000 punktow.

Teraz mam troche zdrapek i tez bym chetnie cos wzial, ale chyba na nic lepszego mi nie wystarczy.

Edytowane przez saptis
Opublikowano (edytowane)

To sprawdz na stronie, mi zarejestrowalo jak zakladalem konto, zreszta tak jak pisalem - u mnie w pudelku zadnej zdrapki z kodem nie bylo, a kupowalem w normalnym sklepie - za granica, a nie w Polsce gdzie czesto zdrapki wyciagaja. :D

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Szkoda że by grać w gry z Wii trzeba się między os przełączać mogli to jakoś lepiej rozwiązać. Nie powiem chętnie bym czasami grając np. w Xeno spojrzał na Miiverse a tu jest niedostępne w trybie Wii. Nawet nie wiem kiedy ale odświeżyli Mii Maker pamiętam ten z okolic 2 listopada ubiegłego roku dawno tam nie zaglądałem ale teraz jest dużo ładniej.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Ktoś mi powie czy w dashu Wii (na WiiU) da się sprawdzić ile w każdą z gier graliśmy??

I jeszcze jedno - padlet może stać cały czas w tej ładowarce z zestawu premium?

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Ktoś mi powie czy w dashu Wii (na WiiU) da się sprawdzić ile w każdą z gier graliśmy??

nie da sie, ale w dashu WiiU mozesz zobaczyc ile samo Virtual Wii miales odpalone

Opublikowano

Musisz w vWii kliknąć w kopertę
Opublikowano (edytowane)

Po "nowelizacji" nie dam złego słowa powiedzieć na Nintendo w Polsce, jeżeli mówimy o cenach i dostępności produktów.

Edytowane przez ragus
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Czekam na Bayonettę 2 za 159 zł :) Menago jeszcze punkty rabatowe za zakupy dodaje, niedużo ale zawsze, więc co jakiś czas jeszcze kupuję grę kilka/kilkanaście zł taniej.

Edytowane przez DonSterydo
Gość DonSterydo
Opublikowano

2 gr za każdą wydaną złotówkę. Maksymalnie 20 zł z punktów można wykorzystać na pojedynczym zamówieniu.