Opublikowano 26 września 201410 l Jak to jest z tym Nintendo Network Premium? Myślałem że jak coś kupie to dostaje 20zł za to że mam konsole premium i to jest jednorazowe.
Opublikowano 26 września 201410 l Nie, punkty Premium zbiera sie za wydana w e-shopie kase - za nazbieranych 500 punktow dostajesz kupon znizkowy. Przelicznik jest na stronie, ale sprawdzilem i dziala to troche inaczej - u mnie za wydane 50€ dostalem 500 punktow, ktore moglem wydac na kupon Edytowane 26 września 201410 l przez saptis
Opublikowano 28 września 201410 l Za każde wydane w eshopie 50€ dostaje się 5€ na kolejne tytuły. Liczą sie one do kolejnych 50€ :-)
Opublikowano 20 października 201410 l Czy w lutym wychodzi jakaś sensowna gra na Wii U? Końcówka tego roku jest świetna i w styczniu wpadnie jeszcze Toad ale brakuje konkretnych zapowiedzi na kolejne miesiące. W sumie luty to gorący okres u konkurencji więc można odpuścić ale w marcu chciałbym w jakiegoś Yoshiego lub Splatoona pyknąć
Opublikowano 22 października 201410 l Poczekaj na jakieś obsuwy ;-) Edytowane 22 października 201410 l przez Jarek64
Opublikowano 24 października 201410 l Tutaj jakby ktoś miał wątpliwości, że nie da się kupić gier na WiiU w Polsce bez problemów :-) + każda inna na zamówienie
Opublikowano 25 października 201410 l To się dobrze sprzedaje 3D World i MarioKart 8 sprzedaja sie naprawde fajnie, więc akurat teraz tego nie ma, ale ściągnięcie to kwestia 2-3 dni
Opublikowano 25 października 201410 l Tutaj jakby ktoś miał wątpliwości, że nie da się kupić gier na WiiU w Polsce bez problemów :-) + każda inna na zamówienie fajna kupka Edytowane 25 października 201410 l przez kazuyoshi
Opublikowano 31 października 201410 l Dobrze widzę? Nie każda fugurka będzie kompatybilna z każdą grą, która ich używa ?
Opublikowano 31 października 201410 l No to jest dość logiczne, że w danej grze będą działać Amiibo postaci z tych gier Jakbyś widział Donkey Konga w hyrule warriors?
Opublikowano 31 października 201410 l Gdzie sa najtańsze te figurki? Chyba mam dalna ale plan jest taki żeby miec wszystkie
Opublikowano 31 października 201410 l Wydawało mi się, że to po prostu uniwersalny nośnik profilu/postaci itp., ale w takim razie to jeszcze większy wyciągacz kasy niż uprzednio myślałem.
Opublikowano 31 października 201410 l Gdzie sa najtańsze te figurki? Chyba mam dalna ale plan jest taki żeby miec wszystkie ale wiesz o tym ze one nie sa tak dobrej jakosci jak reklamowali na poczatku? Edytowane 31 października 201410 l przez Labtec
Opublikowano 31 października 201410 l No właśnie strasznie zrąbali, że jakościową są dużo gorsze Nie o takie amiibo walczyłem
Opublikowano 31 października 201410 l Wyglądają identycznie. W reklamie jedynie dodali lepsze oświetlenie.
Opublikowano 31 października 201410 l Link na dole przede wszystkim ma badziewny "przezroczysto-zloty" slup na ktorym niby sie podpiera, dodatkowo, on tak naprawde stoi na tej podstawce. Widac rowniez ze jest jednak gorzej wykonany. Link na gorze jest jakis smuklejszy, bogatszy w detale, ma ladnie wygladajacy precik oraz wisi w powietrzu. najbardziej widać różnice przy Peach, reszta jest całkiem ok wykonana
Opublikowano 31 października 201410 l i te....wygięte miecze sadze ze kupie te podstawowe, mario, yoshi i link
Opublikowano 31 października 201410 l Czekajcie, na serio myśleliście, że te figurki będą takiej jakości jak na materiałach promocyjnych?
Opublikowano 1 listopada 201410 l Dobra by więcej nie zadawać pytania z dupy może ktoś zarzucić listę gierek nie obsługiwanych przez Pro Controller ?
Opublikowano 2 listopada 201410 l http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Wii_U_games_that_use_the_Wii_U_Pro_Controller