Skocz do zawartości

Wii U - temat główny

Lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wiem, kod na gre od razu sprzedaje ;) Mam WW na GaCka, ale wersje HD również muszę mieć w pudełku, nie zszargam dobrego imienia Zeldy. Liczę na to, że uda mi się dorwać jeszcze kolekcjonerke po sensownej cenie

Edytowane przez Rayos
Opublikowano

Tylko ja pisalem o grze Zelda: Wind Waker Limited Edition, w ktorej dodatkowo byla na plycie Ocarina Of Time + Master Quest.

To w sumie to samo bo wydrukowalem sobie taka okladke jak z tamtej aukcji.

Opublikowano

250px-CollectorsEdition.jpg

Zelda 1, 2, OoTT i MM na Gacka

Najlepszy sposób, żeby zagrać w MM, co właśnie czynię :)

Except wersja na GCN potrafi zawiesić konsolę. Wersja na Wii VC chyba nie ma tego problemu.

Nie zdarzyło mi się. Choć są dropy animacji (chyba, żę tylko u mnie?). 

ALe to już nieistotne, byle do wiosny! :)

Opublikowano

Taka ciekawostka: w listopadzie Nintendo ponownie wypuszcza na rynek biały model konsoli Wii U Basic, w zestawie będzie jedna z 4 gier do wyboru: Smash, Skylanders, Wii Party, Just Dance. Cena- 999zł w Ultimie :/

Opublikowano

Może nie temat na to ale czy TWW hd nie ma dodanych przypadkiem lokacji na mapie świata? Jest 46 map skarbów, 6 które dodano do wersji hd  więc?

Opublikowano

Rodea the Sky Soldier zapowiada się naprawdę ciekawie. To taki miszmasz Nights i Kid Icarus Uprising, jak dla mnie.

Co do nowych Amiibo. Widzę, że trochę kasy na nie pójdzie - jedna ładniejsza od drugiej ^-^ 

Opublikowano

Niestety musze sie pozegnac z grupa WiiU…ogralem interesujace mnie gierki, SMASH i Amibo to nie moja dziedzina i oprocz Zeldy, X, plus kilka mniejszych jak Yoshi i Capitan nie widze dla mnie sensu by konsola lezala, czekala i sie wiecej kurzyla, niz byla uzywana. Niestety na ps4 wychadza PES(w ktorego cioram od psxa) i dosc mocne tytuly wlasnie, a czasu nie mam na ogrywanie 2 konsol, dlatego WiiU sprzedane juz.

Swietna konsolai i gdybym mial wiecej czasu na granie pewnie by u mnie dalej lezala:/