kazuyoshi 231 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 DonSterydo zapodaj sobie tytuł na yołtuba, a znajdziesz tam 3 letni filmik z wersji na wii. Wtedy będziesz maił obraz tej gry. Jak już wcześniej wspomniałem dla mnie, to taki mismasz Nights i Kid icarus Uprising. Cytuj Odnośnik do komentarza
Enkidou 300 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Ano, to prawdopodobnie najlepszy możliwy opis na tę chwilę, chociaż Rodea (chyba) nie będzie 'na szynach'. W tym miesiącu Kadokawa organizuje konferencję, więc pewnie dowiemy się więcej i jakiś nowy trailerek też powinien wpaść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Dla mnie nic ciekawego, pseudo chibi design też nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Jak kupie to WiiU to bede mial z kim w MK8 jeszcze grac czy online jest juz raczej martwy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) O każdej porze dnia i nocy jest z kim grać w Mario Kart 8. Edytowane 11 Listopada 2014 przez Kris77 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 mario kart do teraz odpalam przynajmniej raz w tygodniu ot tak by meczyk czy 4 rozegrać. Nie ma problemu zawsze jest z kim grać Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Dobra WiiU z MK8 przyjdzie jutro Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Jak kupie to WiiU to bede mial z kim w MK8 jeszcze grac czy online jest juz raczej martwy? Jak sobie kupie WiiU na gwiazdke to moge Cie rozjechac kilka razy. Edytowane 11 Listopada 2014 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Czekam ... Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 ja mogę cię rozjechać w ten weekend Bo potem do wyjścia smash bros tylko Dragon Age Zaproś do znajomych jak przyjdzie konsola a zagramy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Dzisiaj grałem jakieś 2 godziny online i wszystko śmiga jak błyskawica. Zawsze jest pełno ludków do pogrania i jeszcze pewno dłłłuuuuuuugo, tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Problem mam gatunku ze cholera wie kiedy internet bede mial lepszy niz LTE w telefonie bo po przeprowadzce cyrk jest niesamowity... No i problem drugi pady na dzien dzisiejszy byly na Amazonie Out of Stock do piatku wiec nie dostane pada do poniedzialku Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 No jak się ma słaby net, to rzeczywiście może być problem. Co do padów. Widzę, że bierzesz zestawik Mario kart 8, a tam przecież jest tabletopad, którym też fajnie się steruje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Jak na gwiazdkę dostanę MK8 to... dam wam się rozjechać parę razy Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Jak na gwiazdkę dostanę MK8 to... dam wam się rozjechać parę razy To dodawaj nas do znajomych i będziemy Cię rozjeżdżać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Zauważyliście poprawę w prędkości Wii U po ostatnim update? Ostatnio sporo ja używałem i widzę że jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 ja nie zauważyłem bo wii u używam do grania i zawsze jak odpalam od razu do gry wskakuję Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Nowe figurki, do kupienia w styczniu. Niektóre wyjątkowo śliczne. A ja się jeszcze nie zdecydowałem co kupić z pierwszej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Kiedy będą w EU? Z tego co czytałem to najpierw pierwsza seria musi trafić do UK - potem do reszty. Mamy już wreszcie dystrybutora więc ciekawe kiedy premiera w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Fajnie wyglądają gry z GBA na tej konsoli jak włączyłem wygładzanie tła niczym farbkami malowane w GS. Teraz mi zaświtało czy dla Wii nie ma jakiś dopalaczy obrazu ale już od dawna słyszę że nie choć sprawdzę jeszcze gałkę R może działa jak w GS choć nic to pewnie nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 O co chodzi z tymi zdrapkami ktore sa dodawane do gier mogl by ktos ladnie wraz z linkami wyjasnic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Kody vip. U nas niedostępne ale np. na www.nintendo.co.uk możesz te kody rejestrować. Gry są warte 250, konsole więcej. Za kilka tysięcy punktów, możesz sobie zamówić jakiś gadżet z wcześniej wymienionej strony pod linkiem star catalogue. Są to gadżety typowo kolekcjonerskie, niedostępne nigdzie indziej (chyba, że na ebayu bo ogromnych cenach). Oczywiście, mając konto na UK, możesz zamówić sobie coś do znajomych w UK by Ci odesłali to do Ciebie. Ja tak robię, tzn zbieram jeszcze pkt (mam ponad 8k), niedługo coś kupię, to mi znajomy podeśle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Ja mieszkam w UK wiec zero problemu Rayos a jak jest z odpalaniem gier z Wii? Musze miec Wiilota czy moge grac z samego padleta czy Pro Pada widze ze jestes dosc pomocny wiec od dzisiaj mozesz wpadac na nasze spotkania w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 W niektore gry zagrasz tylko na willotach. Nie wiem jak jest z tymi ktore obslugiwaly classic controller. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Jest gdzies jakas lista czy cos bo chce ograc Mariosy Paper i Galaxy oraz Zelde Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi