Shen 9 689 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Jest lista gier obslugujacych classic controller. Tylko ze jego trzeba podlaczyc do willota, nie wiem czy ten pad o WiiU wystarczy, tu jednak Rayos musi pomoc. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_that_use_the_Classic_Controller 1 Cytuj
sowacz_ 5 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Jeżeli dobrze pamiętam to do samego odpalenia emulatora Wii potrzeby jest Wiimote, więc generalnie jest potrzebny do odpalenia każdej gry z Wii. 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 (edytowane) Bez wiilota ani rusz. Do niektórych gier trzeba mieć też gruchę (chyba Mario Galaxy). Edytowane 19 listopada 2014 przez DonSterydo 1 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 Tak samo z Zelda twilight princess, co jest idiotyzmem, bo gra wyszla tez na Gacka. 1 Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 (edytowane) Metroid Prime 3 Coruption, Zelda Skyward Sword, Red Steel 2, House of Dead Overkil, Silent Hill Shatered Memories -- jest tego mnóstwo. Tak więc aby dobrze bawić się w grach z Wii, trzeba zainwestować w gruchę i rimołta. Zresztą podejrzewam, że bez gruchy i rimołta, w ogóle nie odpalimy Wirtualnego Wii - mogę się mylić. Edytowane 19 listopada 2014 przez kazuyoshi Cytuj
Xord 50 Opublikowano 19 listopada 2014 Opublikowano 19 listopada 2014 (edytowane) Pomocy panowie konsola widzi gry w menu ale ich nie wczytuje nie ładuje ustawień tylko browser i friend list miiverse wchodzi początkowo nie widziała co robi bro we friend liście i przy wychodzeniu zwiecha o co kaman? SM3DW tylko 1 ekran jest non stop nic nie robi więcej z 20 sek czekałem a to bardzo długo tam jest szybko, settingsy tez tak EDIT: Problem zażegnany konsole N są nieśmiertelne na szczęście tylko napęd jak się nie dba można od czasu GCN zwalić. Pomogło stare słowo z instrukcji GCN jak pamiętam o wyłączeniu na 10 minut. Edytowane 19 listopada 2014 przez Xord Cytuj
Ed Hunter 28 Opublikowano 23 listopada 2014 Opublikowano 23 listopada 2014 Nie wiem ile w tym prawdy, ale już w kilku recenzjach czytałem, że te nowe pady są z dość taniego plastiku, a przynajmniej takie wrażenie sprawiają. Szkoda by było. A tutaj macie bardzo ciekawe podsumowanie dwóch lat Wii U na rynku (dla tych co mają czas, bo to ponad 30 minut ) Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 23 listopada 2014 Opublikowano 23 listopada 2014 Przekonaj mnie ktos do kupna WiiU bo z obecna promocja raty 0% PayU mialbym ochote ale nie jestem do konca pewien czy powinienem. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 23 listopada 2014 Opublikowano 23 listopada 2014 Jeżeli trzeba Cię przekonywać to nie kupuj. 2 Cytuj
kypq 718 Opublikowano 23 listopada 2014 Opublikowano 23 listopada 2014 Przekonaj mnie ktos do kupna WiiU bo z obecna promocja raty 0% PayU mialbym ochote ale nie jestem do konca pewien czy powinienem. Dawno nie było obniżki. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 23 listopada 2014 Opublikowano 23 listopada 2014 (edytowane) Ok to nie kupie. @kypq: No dlatego ze nie bylo obnizki chce wykorzystac raty PayU Edytowane 23 listopada 2014 przez Velius Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 23 listopada 2014 Opublikowano 23 listopada 2014 ja biore ale albo w okolicach premiery zeldy albo po tej premierze Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 23 listopada 2014 Opublikowano 23 listopada 2014 Ja glownie chce kupic dla X, ale np w Zelda Wind Waker nigdy nie gralem wiec moze najwyzszy czas sie ogarnac. Co prawda mam Wii + zelde z GC ale chyba wolalbym zagrac w remastera. Mario Kart mnie tez interesuje, zwlaszcza ze podobno online tam bardzo zywe. Przewaznie dokonuje zakupu konsoli na podstawie minimum 3 gier, mam Mario Kart ktore mnie interesuje, Zelde ktora bym ogral, X wychodzi w przyszlosci wiec tego nie licze i sie zastanawiam co tam jeszcze jest takiego "Oh sh*t". Cytuj
Ed Hunter 28 Opublikowano 23 listopada 2014 Opublikowano 23 listopada 2014 Jeśli chodzi o Wind Wakera to przyjemność z grania na Wii U jest zwyczajnie dużo większa. Wygląda rewelacyjnie, gamepad lub pro controler są też dużo wygodniejsze niż pad od gacka, przynajmniej w mojej opinii. Mario Kart to jest fenomen, najlepiej zbalansowane wyścigi w jakie grałem, możesz zagrać ze swoją dziewczyną, mamą, dzieckiem, znajomymi etc i każdy będzie dobrze się bawił. Możesz też masterować swoje umiejętności i grać przez neta, gdzie wyzwań chyba nigdy nie brakuje. Zresztą, jeśli ma to być rekomendacja - są to jedyne wyścigi w jakie gram a także jedyna gra, w której interesuje mnei w ogóle połączenie z internetem. Nie lubię multi, nie lubię wyścigów - w MK gram od premiery przynajmniej kilka razy w tygodniu. Super Mario 3D World to chyba najlepsze mario ever dla mnie. NIe jest to może nic odkrywczego jak SM64 czy Galaxy, ale kwintesencja gatunku. To są moje 3 gry Ale Wii U to przede wszystkim pewna filozofia grania. Gry do których siadasz i się dobrze bawisz, tak po prostu. Gry, które są tylko grami, a nie całym "doświadczeniem", jak to teraz jest w modzie. Trochę oldskulowo, ale jak ktoś lubi takie klimaty to nie ma alternatywy. Ja stałem się z powrotem wielkim fanem N, właśnie dzięki ich obecnej generacji (3ds i WiiU). Pierwszy raz od czasów N64 konsola Nintendo jest dla mnie tą najważniejszą w generacji. 4 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 23 listopada 2014 Opublikowano 23 listopada 2014 Ja glownie chce kupic dla X, ale np w Zelda Wind Waker nigdy nie gralem wiec moze najwyzszy czas sie ogarnac. Co prawda mam Wii + zelde z GC ale chyba wolalbym zagrac w remastera. Mario Kart mnie tez interesuje, zwlaszcza ze podobno online tam bardzo zywe. Przewaznie dokonuje zakupu konsoli na podstawie minimum 3 gier, mam Mario Kart ktore mnie interesuje, Zelde ktora bym ogral, X wychodzi w przyszlosci wiec tego nie licze i sie zastanawiam co tam jeszcze jest takiego "Oh sh*t". Bayonetta 2? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 5 powodow dla ktorych warto miec Wii U:http://ca.ign.com/articles/2014/11/24/5-reasons-wii-u-is-worth-owning Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 a ja mam 1km od siebie nówkę Wii U Zelda Wind Waker edition. nnggggggghhgghhhhhh tylko dlaczego nie mam kasy Cytuj
saptis 620 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Tylko szkoda, ze ta Zelda to wersja cyfrowa. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Zeldę od razu bym sprzedał. #tylkoBox Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Tez mnie kusi to Wii U, zwlascza ze niedlugo swieta. Wyobrazam sobie Mario, Luigi, choinke, ciepłe kakao i kapcie mmmm Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Powiem tak. WiiU ma tak z 7-8 bardzo mocnych tytułów dedykowanych tej konsolce (ni takich w które się gra bo nie ma nic lepszego), a już na początku przyszłego roku wychodzą dwa kolejne. Cały 2015 rok także wypada przynajmniej dobrze (nawet biorąc pod uwagę, że coś wypadnie). Oczywiście mówię z punktu widzenia tych osób co mają/miały Wii. Bo jak ktoś nie miał, to może brać w ciemno. Cytuj
Karas 433 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 a już na początku przyszłego roku wychodzą dwa kolejne. Co poza Toadem wychodzi jeszcze na początku roku ? Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Splatoon i Yoshi chyba mają wyjść gdzieś w 1 kwartale ? Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Splatoon i Yoshi chyba mają wyjść gdzieś w 1 kwartale ? Według poniższej rozpiski w pierwszej połowie roku: http://www.my3ds.pl/plany-wydawnicze-nintendo-najblizszy-okres/ 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi