Rayos 3 171 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Źle zapamiętałem, my bad Cytuj
wet_willy 2 166 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Gry dla ktorych warto brac konsole to MK8 B2 DK:TF Z:WW i SB czyli o 5 wiecej niz na PS4/XBone Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 (edytowane) a już na początku przyszłego roku wychodzą dwa kolejne. Co poza Toadem wychodzi jeszcze na początku roku ? W lutym ma wyjść plastelinowy Kirby - premiera oficjalnie potwierdzona dla USA (13 lutego), ale nie widzę powodów dla których gra nie miałaby standardowo 3-4 dni później wyjść w EU. Edytowane 25 listopada 2014 przez DonSterydo Cytuj
Karas 433 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 a już na początku przyszłego roku wychodzą dwa kolejne. Co poza Toadem wychodzi jeszcze na początku roku ? W lutym ma wyjść plastelinowy Kirby - premiera oficjalnie potwierdzona dla USA (13 lutego), ale nie widzę powodów dla których gra nie miałaby standardowo 3-4 dni później wyjść w EU. Na razie jestem w(pipi)iony że EU musi czekać na Toada dłużej niż reszta a liczyłem na ten tytuł że będzie w sam raz do ogrania w święta. Dopóki nie ma oficjalnej daty dla EU to równie dobrze znowu możemy zdecydowanie dłużej czekać niż te standardowe parę dni choć mam nadzieję że jednak tak nie będzie. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Nie wiedziałem, że Toad wychodzi w USA w grudniu. Nawet jak przyjdzie poczekać miesiąc dłużej do marca, to i tak początek roku. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 (edytowane) Gry dla ktorych warto brac konsole to MK8 B2 DK:TF Z:WW i SB czyli o 5 wiecej niz na PS4/XBoneJa bym doliczył jeszcze genialne (inne niż wszystkie gry z tej serii, normalnie gta lego, fabuła, jeden bohater) Lego City Undercover, Super Mario 3d World, a za rogiem mega combo czyli Toad i Yoshie ! Edit: Toad ma premierę w USA 5 grudnia tak? Kurde może by doszedł do świąt? Bo U nie ma blokady regionalnej? Edytowane 25 listopada 2014 przez balon Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 (edytowane) WiiU chyba ma blokadę regionalną. Nawet ostatnio ktoś z N mówił, że muszą się zastanowić nad sensem jej utrzymywania. Edytowane 25 listopada 2014 przez DonSterydo Cytuj
Labtec 3 654 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 (edytowane) WiiU ma blokade regionalna.........nawet same gamepady je maja Edytowane 25 listopada 2014 przez Labtec Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 25 listopada 2014 Opublikowano 25 listopada 2014 Kaszak, czyli nie ma szansa na kakałko, kapciuszki i grzybka w tle śniegu, choinki i syto zastawionego stołu:( Cytuj
Velius 5 718 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Co jest potrzebne zeby mozna bylo na Wii U np w takie Mario Party pograc w 4 osoby podczas imprezki? Jakie 4 kontrolery sa niezbedne? I dlaczego tak drogo. I rozumiem ze do SSB potrzeba 4x pro controller? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 I rozumiem ze do SSB potrzeba 4x pro controller? Padlet + 3x pro Cytuj
sowacz_ 5 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 (edytowane) Co jest potrzebne zeby mozna bylo na Wii U np w takie Mario Party pograc w 4 osoby podczas imprezki? Jakie 4 kontrolery sa niezbedne? I dlaczego tak drogo. I rozumiem ze do SSB potrzeba 4x pro controller? Podczas imprezki najgenialniejszą gierką jest Nintendoland. W minigierki: Sweet day, Mario chase i Luigi's Mansion można się zagrywać godzinami w 5 osób. Potrzebne są do nich 4x Wii Remote'y. Polecam ten filmik prezentujący rozgrywkę: Na oficjalnej stronie są podane kontrolery, które są kompatybilne ze Smashem: http://www.smashbros.com/us/howto/entry10.htmlJest tam info, że Wiimoty z nunchuckami albo Classic Controller Pro są wspierane. Do gry kanapowej ze znajomymi takie rozwiązanie chyba nie jest złe. Ja sam mam 4x wiimote + nunchuck, pro controller i gamepad. W 6 osób w SSB będzie się dało grać Edytowane 26 listopada 2014 przez sowacz_ Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Drogo nie jest.Kupujesz 3-4 willoty używane lub podróby za pi razy drzwi 30zł szt. i masz cały zestaw. Kupowanie tego oryginalnego nowego badziewia za 170zł za willota to chora opcja.Podróby działają tak samo.Wiem bo miałem i mk8,super mario u i zelde twilight princess grało się tak jak na oryginałach.Motion plus to nie wiem po co jest poza wykorzystaniem w słabym SS. Cytuj
Ed Hunter 28 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Minusem podróbek jest gubienie sygnału przy słabej baterii, czasem można się wkurzyć. Miałem z tym problem zarówno na Wii jak i Wii U. Jedziesz sobie w MK i nagle nie skręca Ale używane oryginałī po 25zł można dostać spokojnie. Motion plus jest natomist konieczny do Wii Sports Club, które wbrew pozorom jest nadal bardzo grywalne. Cytuj
Velius 5 718 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Czyli sumujac. SSB Gamepad + 3 pro controller. Nintendo Land lub Mario Party 4x Wii Motion Plus Cytuj
sowacz_ 5 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Przecież w SSB można spokojnie i wilotami z nunchuckami grać. Cytuj
Ed Hunter 28 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 SSB ma być jak Mario Kart, czyli zagrasz czymkolwiek. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 No w smashu to wystarczy krzyżak i 3 buttony,wiec wiilot styka Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Miał ktoś do czynienia z tymi podróbkami pro controllerow? Cytuj
nemix 36 Opublikowano 27 listopada 2014 Opublikowano 27 listopada 2014 Znalazłem taka ofertę na amazonie http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00P68FY0M?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00 chyba nic lepszego nie ma na tą chwile ? Rozumiem że wszystkie gry są pudełkowe w tym zestawie ? i czy pamięć 8 GB wystarczy w konsoli. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 27 listopada 2014 Opublikowano 27 listopada 2014 Miał ktoś do czynienia z tymi podróbkami pro controllerow? Czytalem wiele opinii osob, ktore mialy podrobki, ze nie warto takie kupowac bo sa znacznie gorsze - przede wszystkim jesli chodzi o baterie bo oryginalny ma najlepsza baterie wsrod padow. Pisali, ze na prawde lepiej dac wiecej i miec oryginal. Cytuj
Ed Hunter 28 Opublikowano 27 listopada 2014 Opublikowano 27 listopada 2014 Na allegro są podróbki po ok 80zł. Nie wiem czy to z nim miałem do czynienia czy z podobnym, ale różnica jest wyczuwalna na gałkach analogowych, jest zdecydowanie gorzej, nie dają takiego "równomiernego" oporu, ciężko je ruszyć z pozycji zero, ale jak ruszysz to są wiotkie jak szmata Cytuj
bart-blank 10 Opublikowano 27 listopada 2014 Opublikowano 27 listopada 2014 Ok dzięki poczekam jakis uzywany oryginał. Cytuj
sowacz_ 5 Opublikowano 27 listopada 2014 Opublikowano 27 listopada 2014 Wow jakie maja super promocje w UK na black friday. http://www.amazon.co.uk/Nintendo-Party-Mario-Super-World/dp/B00P68FY0M Cytuj
sowacz_ 5 Opublikowano 1 grudnia 2014 Opublikowano 1 grudnia 2014 Ktoś się orientuje czy jakieś sklepy z grami na Wii U biorą jutro udział w dniu darmowej dostawy? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi