Skocz do zawartości

Wii U - temat główny

Lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Saptis przykro mi tu mowic ale nie masz racji. Juz w tym momencie mozna na niektorych figurkach zarobic nawet 3x tyle ile kosztuja. To ze w PL wszystko mozna kupic bo tu nikogo to nie obchodzi nie znaczy ze taka sama sytuacja jest np w USA, mozna sprawdzic ebay:

http://www.ebay.com/itm/Marth-Villager-Nintendo-Amiibo-New-In-Box-RARE-/151507046020?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2346860e84

edit: post edytowany zeby nie brzmial tak pretensjonalnie

Edytowane przez Velius
Opublikowano (edytowane)

Nie siedze na aukcjach i nie obserwuje wszystkiego, a ze sa osoby ktore zaplaca wiecej to ich sprawa. 

Spokojnie - kupujcie, sprzedawajcie handlarze.

Edit: tak brzmial, widzialem przed editem.  :D

Villagera w sobote w sklepie widzialem, tego drugiego nie, ale nie przegladalem wszystkich.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Ja sie zastanawiam nad tym adapterem GC. Jezeli ma dzialac tylko ze smash bros to mi nie potrzebne, ale jak Nintendo cos odwali za np rok, doda do sklepiku jakies gierki GC/emulacje i bedzie mozna z tego korzystac to nie chcialbym potem wykladac 500zl na adapter.

Opublikowano (edytowane)

Te adaptery beda nadal produkowane - Nintendo zdementowalo plotki, ktore mowily, ze bedzie ich tylko niewielka ilosc.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Wiem ze beda produkowane, ale nie wiadomo ile i nie wiadomo czy po tej samej cenie. Oraz nie wiadomo czy handlarze sie na to nie rzuca tak jak bylo z Ni No Kuni CE. Jeden koles kupil 200 doprodukowanych sztuk.

Opublikowano

Adapter najlepiej  kupować ze Smashem - komplet w pudełku. Za taki zestawik zapłacimy 229 zygla. Wtedy za adapterek wychodzi 30 zygla, a nie 85.

Co do Amiibo. Widzę, że oprócz Samus, Mega Mana, Dikeja i Didiego, łyknę jeszcze Wieśmaka ;)

Opublikowano

poczekają/asz na dostawę ^^.

Kurna chyba też zaraz zamówie po starej cenie i poczekam na dostawę - cholera wie co będzie, gdy dostawa do nich dojedzie, a nóż widelec cena poszybuję w górę.

Opublikowano (edytowane)

Myslę, że będzie droższy w PL. Bo sklepy też zwęszą interes, ale to tylko takie moje wróżenie z fusów, równie dobrze może być całkowicie inaczej, więc nie ma tematu :)
Samego też bym chyba nie kupił, bo mam adapter który się do wiilota podłącza, ale szykujemy się ze znajomymi na dłuższe ferie świąteczne u mnie, z dzieciakami, więc fajnie by było w 8 pograć, a cena w zestawie jest super. 

Edytowane przez Ed Hunter
Opublikowano

Powiedzcie mi jeszcze, w co moge pograc glownie w damskim towarzystwie na WIi U podczas imprezy, bo zona zaprasza kilka kolezanek i pewnie tylko jednego dodatkowego chlopa. Mam gamepada, 2 wiiloty z Wii, 2 nunchuki, 1 controller z wii (ten z xenoblade). Moge dokupic jeszcze 2 willoty lub wiiloty remote plus to bedzie mozna w 4 osoby pograc, a w smasha to pewnie nawet wiecej.

Ale problem w tym ze jak to baby, pewnie smash sie nie spodoba i beda chcialy jakies popierdokowate mini gry. Mam obecnie NintendoLand i pewnie MK8 bedzie, cos pozatym sie jeszcze nadaje? Moze Wii U Party?