chrno-x 901 Opublikowano 17 października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 października 2015 Velsu dobrze prawi (polać mu dobrego Blue Potiona ;P), mam to samo podejście, zresztą ich okładki są zbyt śliczne aby nie stawiać ich na półkę by wieczorami bić pokłony ;-) Jest zbyt wcześnie na digital-only i każdy z trzech gigantów zdaje sobie z tego sprawę. PSPGo nie wyszło w tak zacofanych czasach, po prostu ludzie z góry preferują mieć wolność wyboru. Zresztą dopóki cyfrowe wydania będą miały dokładnie te same ceny (a czasami wyższe) od pudełkowych to dalej mija się to z celem (sorry ale jakim k..wa prawem mam płacić tyle samo skoro nie widzę wyłożenia dodatkowej kasy z fizyczne dobra?). Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 17 października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 października 2015 (edytowane) Już widzę jak miliony konsumentów (w Europie szczególnie ) będzie kupowało grę, a potem wracało do chaty ściągać 40 gb <ok> Będą płytki i rozwinięta sieć. Mogę postawić na to swoje konto Edytowane 17 października 2015 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Ta seria ma taki potencjał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 (edytowane) Ma? Nie zrozum mnie źle, ale grałem w większość dwuwymiarów metroidów i nie za bardzo widzę tu potencjału na więcej niż kolejna świetna ale gorsza od Super Metroida gra. Nie grałem w żadnego trójwymiarowego, ale z tego co słyszałem to Metroid Prime jest arcydziełem, kolejne Prime'y słabszymi powtórkami, a Other M tragedią. Może nie mam wyobraźni, ale nie widzę w szanowanej, klasycznej formule Metroida potencjału na coś, czemu większe walory produkcyjne czy technologia drugiej dekady XXI wieku by pomogły. No chyba tylko jakieś gimmicki z padletem, że nim patrzysz w ekran jak używasz x-raya. Jedyne co bym chciał zobaczyć to kolekcja Metroida na NX ze WSZYSTKIMI częściami, w ładnym opakowaniu, artbookiem i soundtrackiem na płycie z wszystkich gier. e: No chyba że połączenie metroida z gatunkiem privateer, to mogłoby być ciekawe. Edytowane 3 listopada 2015 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Potencjał ma, ale wiązałoby się to oczywiście z zerwaniem kilku dogmatów serii i dodaniem czegoś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 A ja bym portal w takiego bezpiecznego sequela dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 3 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 3 listopada 2015 +1 Tęsknie jak cholera za klasycznym Metroidem 2D. Cytuj Odnośnik do komentarza
sowacz_ 5 Opublikowano 12 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2015 Nie wiem w jakim dziale umieścić tę informację, więc piszę tu.W sklepie CDP.pl jest aktualnie promocja na wszystkie zakupy 20% zniżki przy płatności Paypalem. Np taki Xenoblade Chronicles X kosztuje w tej promocji 127 zł. Wszelkie figurki Amiibo też oczywiście się w to wliczają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 12 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2015 ... Ile trudności sprawia zrobienie sobie paypala? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2015 Chwila. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 12 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2015 Czemu takie promocje są zawsze wtedy kiedy mam mało pieniędzy . Kupiłbym więcej gierek, a tak skusiłem się tylko na Wind Wakera, wyszło 156zł z przesyłką, więc chyba niezły deal. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 12 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2015 Xenoblade niedostępne, ani limitka ani standard No nic, chociaż sobie Bayo kupię na zaś. No właśnie Pany, przed Xeno trzeba kupić w końcu konsolę. Który bundle i gdzie się najbardziej opyla w tym momencie? Amerykańce ostatnio dostali jakiegoś ze Smaszem i Splatoonem, ale to pewnie exclusive na czarny piątek kuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2015 Chyba z Mario kartem. Ósemka nadal jest strasznie droga i poniżej 170zł raczej oddzielnie nie kupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 12 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2015 (edytowane) Xenoblade niedostępne, ani limitka ani standard No nic, chociaż sobie Bayo kupię na zaś. No właśnie Pany, przed Xeno trzeba kupić w końcu konsolę. Który bundle i gdzie się najbardziej opyla w tym momencie? Amerykańce ostatnio dostali jakiegoś ze Smaszem i Splatoonem, ale to pewnie exclusive na czarny piątek kuwa. Bundle z XenoX są jeszcze na cdp.pl 989zł płacąc PayPal-em. Sam biję się z myślami czy brać Edytowane 12 listopada 2015 przez kes Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 12 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2015 TWILIGHT PRINCESS HD Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 13 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2015 Co ujawniono na Nintendo Direct? Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 16 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2015 Pewnie nie raz pojawiło się już to pytanie ale mam dylemat. Warto brać wersje 8 gb dla Zeldy WW i Mario Kart 8 ? W zupełności wystarczy czy lepiej jednak rozejrzeć się za wersją 32 gb ? Oprócz portfela co jeszcze ucierpi jak wybiorę tańszą wersje ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 16 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2015 Jeżeli serio dla tych dwóch gier i nie więcej, to starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elanczewski 63 Opublikowano 16 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2015 (edytowane) Każdy mówi, że dla jednej gry czy dwóch, ale na tym się zazwyczaj nie kończy. Lepsza wersja 32 GB, a już najlepsza dysk pod USB. Edytowane 16 listopada 2015 przez Elanczewski Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 Wszystko rozbija sie o to czy wolisz białą czy czarną. To czy 8 czy 32 to śmieszny problem bo możesz wsadzić każdy usb 32 czy 64 gb kosztujący max 90 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 I wszystko będzie chodzić jak ta lala ? Przepustowości itp. Bo gdzieś wyczytałem że Niny nie poleca zew pamięci.A dodam że nie jestem zwolennikiem ściąganych wersji cyfrowych a preferuje pudełkowe także ograniczenia z pamięcią raczej będą mało istotne ? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 17 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2015 Nie wiem mogę ci tylko z własnego doświadczenia powiedzieć. Wonderful 101, zelda wind waker i kilka mniejszych gier przechodziłem z instalkami na usb. Nie miałem kłopotów Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 27 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2015 Dobra reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi