Opublikowano 5 grudnia 20159 l Jestem pod wrażeniem tempa ściągania na wii u. Do tej pory mało sciagałem bo na płytach wszystko kupuje. Uruchomiłem ściąganie data pack do xeno ok 15 gb w 2,5 h mi się ściągnęło. Tempo porównywalne na moim łączu z xbox live czy steam. Nintendo chyba powoli goni konkurencje w infrastrukturze sieciowej Edytowane 5 grudnia 20159 l przez blantman
Opublikowano 5 grudnia 20159 l U mnie 1h:40min jak na stimie. Edytowane 5 grudnia 20159 l przez ragus
Opublikowano 6 grudnia 20159 l A co to za data pack do Xeno? Oprócz płyty trzeba jeszcze coś ściągać dodatkowo? Nie ma tego na płycie?
Opublikowano 6 grudnia 20159 l Szybciej ci się będzie ładować, jak to ściągniesz. Nie ma tego na płycie.
Opublikowano 7 grudnia 20159 l Tobie nie przeszkadzają loadingi i rwanie w just cause 3 więc tobie data packi nie potrzebne;)
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Dość długo posiadałem kompa z P4 1,4GHz i 256 MB RAM, więc wiem doskonale co to cierpliwość ;-) Poza tym przekładanie za długich loadingów, na rzecz miodu jaki daje gra to troszkę głupota. Ale tak to już jest, jeden zrezygnuje z miodu bo loading za długi, a drugi oleje grę bo na MC ocena nie jest na zielono. Co kto lubi i kto jakie ma tam gusta, więc bez spinek U mnie na PS4 rwania nie uświadczyłem a gra już ukończona.
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Może polecicie jakiś sklep gdzie najtaniej można wyrwać Wii U bez żadnej gry?
Opublikowano 11 grudnia 20159 l .... i koniecznie Splatoon'a, a niczego wiecej do szczescia nie bedziesz potrzebowal
Opublikowano 11 grudnia 20159 l Oczywiście nr 1. Mario na zainstalowane na konsoli to supr opcja na szybkie granie przed robotą/ wyjściem A Xeno przejdziesz i sprzedasz z niewielką stratą.
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Rozumiem, że jeżeli konsola kupiona w Polsce i nie minęły jeszcze dwa lata to mogę bezproblemowo wysyłać by naprawili wiatraczek, który zaczął okropnie głóśno działać ? Ehh kupić Xeboblade'a tylko po to by leżał na półce nie wiadomo ile ;(
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Nie znam się za bardzo na prawach konsumenta, ale zawsze mi się wydawało że w UE sklep musi przyjąć na gwarancję sprzęt w ciągu 2 lat od zakupu. No ale super jeżeli tak nie jest ... będę musiał sam rozkręcać i naprawiać (podejrzewam, że usterka prosta do wyeliminowania).
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Niezgodnosc towaru z umowa to nie gwarancja. Wpisz sobie haslo w google to bedziesz wiedzial co i jak. W tym przypadku praw bedziesz dochodzic od sprzedawcy a nie Nintendo, wiec z bogiem
Opublikowano 12 grudnia 20159 l Nigdy nie korzystałem, bo na szczęście nie musiałem. No ale dobrze wiedzieć. No to teraz może ktoś poratuje filmikiem dobrym gdzie rozmontowują Wii U na czynniki pierwsze
Opublikowano 13 grudnia 20159 l http://youtu.be/1lTh-CNmJ_E przykładowa oferta na ten wentylator (niestety niestandardowy za sprawą uchwytów): http://www.ebay.co.uk/itm/Nidec-Internal-Cooling-Fan-Replacement-Repair-Part-for-Nintendo-Wii-Console-/231289130840?hash=item35d9e80f58 Zanim zamówisz to rozkręć bo może wystarczy przeczyścić układ chłodzenia i obroty zejdą, jak masz kota albo psa to jest to dosyć możliwe. Edytowane 13 grudnia 20159 l przez Wieslaw
Opublikowano 13 grudnia 20159 l Zrobione Jak się okazało w wiatraczku był zablokowany kawałek plastiku niewiadomego pochodzenia, który powodował hałas. Nie mam zielonego pojęcia skąd to tam się wzięło, ważne jest to że mogę w końcu grać w Xeno
Opublikowano 13 grudnia 20159 l A nie pękła Ci jedna z tych małych płetw od wiatraczka? Tak czy siak dobra robota, wracaj do grania ;-]
Opublikowano 14 grudnia 20159 l No i co z tym Pikminem 4? Myślicie, że wyjdzie jeszcze na WiiU? Przydałby się jeszcze taki killerek Chociaż i tak jestem zdania, że Ninny nadal oferuje najwięcej ciekawych exclusiwów względem konkurencji, gdzie nadal w większość tytułów można również zagrać na PC.Gdzie te czasy żebym sikał za nową konsolą Sony oglądając zwiastuny mocarnych exów? Dopiero Uncharted 4 to zmieni, ale potem znowu długo nic na horyzoncie
Opublikowano 14 grudnia 20159 l Nie widzę żadnego powodu żeby wydali kolejne Pikminy na Wii U. Moim zdaniem Pikminy 3 nie były w 100% udaną grą - ze względu na sterowanie. Nawet wiilotem nie gra się wygodnie. Zgadzam się, że PS4 to śmiech na sali ze swoim 1 exem, ale to już na inny temat :]
Opublikowano 14 grudnia 20159 l Ja widzę jeden, kupiłem konsolę rok temu i chciałbym jednak trochę na niej pograć w nowe tytuły Ja przeszedłem całą trójeczkę i grało się w porządku. Sterowanie czasem wkurzało ale nie widzę powodu dla którego nie dałoby się go przemodelować w kolejnej części.