Skocz do zawartości

Wii U - temat główny

Lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Choć do pełni szczęścia jeszcze trochę brakuje, to kurna już teraz postawiłbym skrzynkę dobrego browara temu całemu Conquestowi.Teraz dobrze widać jakimi padalcami byli poprzedni przedstawiciele Nintendo na Polske. 

Edytowane przez kazuyoshi
Opublikowano (edytowane)

Białe wiiu, tabletopad, mk8, nintendoland, stand bdb za 500-550zł, warto?

Coś jeszcze fajnego wyjdzie na to w 2016 czy już całkiem martwa konsola?

Edytowane przez Daddy
Opublikowano

Mario kart, smash bros, jest jeszcze cos ciekawego do kanapowego multi? Fast racing neo ma split na 4?

W Fast Neo można grać na 4,fajnie się gra też w DK, z tym że jest trudniej we dwóch, Yoshi też spoko - relaksujący. Niedługo też Pokken wychodzi.

Opublikowano

Sa gdzies w necie dostepne jakies zdrapki ze zlotoweczkami na eshop? Moja pre-paidowa karta kredytowa traci wkrotce waznosc wiec zanim sprawie sobie nowa chcialbym miec jakies chwilowe zastepstwo, a planuje zrobic male zakupy na eshopie.

Opublikowano

Sa gdzies w necie dostepne jakies zdrapki ze zlotoweczkami na eshop? Moja pre-paidowa karta kredytowa traci wkrotce waznosc wiec zanim sprawie sobie nowa chcialbym miec jakies chwilowe zastepstwo, a planuje zrobic male zakupy na eshopie.

Ktoś sprzedaje te zdrapki z inmedio z narzutem, kartę o wartości 70 złotych za 78, a kartę o wartości 120 złotych za 130,99.

http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=nintendo+eshop&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-mcf-dyn-v2-cul-1-3-1218

Lepiej kupić w inmedio.

• Plusik 1
Opublikowano

Bierz tylko poprawkę na to że nie wystarczy kupić tą zdrapkę. Sprzedawca musi to aktywować żeby działało. U mnie w Gorzowie w dwóch punktach pierwszy raz ktoś chciał to chyba kupić i nie wiedzieli jak to skasować. Dopiero w trzecim ogarnięty sprzedawca mi to mógł sprzedać..

Opublikowano

Wiem jak przebiega procedura sprzedaży zdrapki, kupowałem kilka razy. To że sprzedawcy nie wiedzą to tylko o nich świadczy. Żadnej filozofii przy tym nie ma, tylko płacić trzeba gotówką, kartą nie da się. Owszem sprzedawca aktywuje kartę, ale w kiosku pomimo tego ona dalej kosztuje 70 złotych za kartę o nominale 70, itd. więc po co płacić jakiemuś cwaniakowi, który chce zarobić na fanach N.

Opublikowano (edytowane)

Tak na marginesie byłem dzisiaj w saturnie Silesia Katowice:

MFIuTDbm.jpg

LPsObOBm.jpg

Ceny może nie powalają, ale jak by porównać z tym co na necie + wysyłka 10-15zł standardowo wychodzi gra 15-30zł drożej czyli taki standard Saturna. Gier na 3DS-a było kilka średnio 30zł więcej niż w internecie.

Edytowane przez Elninio
Opublikowano

Zagrałem właśnie w demo zombiu i fatal frame i... o kur.va :obama: sa jeszcze jakieś horrory na te konsole? Swietne, naprawdę świetne pozycję, posralem się w gacie, na pewno zaopatrze się w nie.