Skocz do zawartości

Wii U - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Okej dzięki to teraz muszę sie rozglądać za wiimotem oraz grucha

Wiimote oczywiście tylko wersja plus ?

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 322,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Od lat czochram na Playstation i nigdy nie rozumiałem świata Nintendo  - aż do czasu, jak Mikołaj podrzucił mi pod choinkę WiiU wraz z pro kontrolerem oraz Bayonetta 1,2 + Mario 3D i DonkeyKongiem. W

• No chyba Cię popier,doliło jeśli myślisz, że będziesz mi mówić co jest dla mnie, co nie i co może mi się podobać, a co nie. Nie jestem fanem sterowania Wiilotami i chuy Ci do tego. Machanie wiilotem f

Opublikowano

Wiimote oczywiście tylko wersja plus ?

Jeśli nie interesują Cię trzy dobre tytuły na krzyż korzystające z funkcjonalności motion plus (Zelda SS, Red Steel 2, Wii Sport Resort) to szkoda przepłacać ;) 

Opublikowano

Okej dzięki ale póki co to odległe plany;)

Edytowane przez kubson

Opublikowano

A co, Kubson, rozglądasz się za Wii U? :)

Opublikowano

Wii U dzisiaj do mnie przychodzi :ohboy: ale akcesoria do wii to kiedyś tam kupie bo w tym miesiącu trochę mnie poniosło

Opublikowano

Wii U dzisiaj do mnie przychodzi :ohboy: ale akcesoria do wii to kiedyś tam kupie bo w tym miesiącu trochę mnie poniosło

Rodzinka się powiększa :ohboy:

Witamy, witamy! :D Jaka wersja? jakie gierki? 

Opublikowano

Wersja premium z Mario Kart i Splatoon, szkoda ze to nie płytki :/ no i pare dni temu kupiłem Super Mario Maker

Opublikowano

Bosko, idealnie :D Akurat sam w sumie wolałbym mieć Splatoona cyfrowo, znacznie wygodniej by się grało bez przekładania płyt :) 

Opublikowano

No to pięknie. :) Bierz XCX, nie zawiedziesz się!

Opublikowano

Mam takie pytanie: rozważam powrót do Wii U dla Mario Kart 8 i Splatoon. Czy jest jakaś możliwość odzyskania kupionego DLC do MK8 i cyfrowej Zeldy Wind Waker na inną konsolę?

Opublikowano

No to pięknie. :) Bierz XCX, nie zawiedziesz się!

Najpierw muszę zacząć i skończyć xenoblade chronicles na 3ds :obama:

Opublikowano

I nie wolałeś kupić wersji z WII chociażby na Virtual Console z WiiU?? Troche wiekszy ekran byś miał i z tego co wiem to graficznie też starsza wersja lepsza.

Opublikowano

Mam takie pytanie: rozważam powrót do Wii U dla Mario Kart 8 i Splatoon. Czy jest jakaś możliwość odzyskania kupionego DLC do MK8 i cyfrowej Zeldy Wind Waker na inną konsolę?

Teoretycznie nie, ale jak kupisz Wii U i zalogujesz się na nim na swoje NNID i po wykonaniu telefonu do Nintendo, powinni Ci przypisać gierki do nowej konsoli :) Obecnie nie ma innego sposobu na transfer danych (ale #soon będzie normalne przypisywanie gier do konta)

Opublikowano

A to przypisywanie będzie działac też dla 3DS? Mam dużo kupionych cyfrowo gierek (samo VC to 19 tytułów) i fajnie by było to mieć jak by się coś stało z konsolą.

Opublikowano

A to przypisywanie będzie działac też dla 3DS? Mam dużo kupionych cyfrowo gierek (samo VC to 19 tytułów) i fajnie by było to mieć jak by się coś stało z konsolą.

Tak mówią :dunno:

Opublikowano

I nie wolałeś kupić wersji z WII chociażby na Virtual Console z WiiU?? Troche wiekszy ekran byś miał i z tego co wiem to graficznie też starsza wersja lepsza.

Miałem kiedyś wersje na wii ale nie skończyłem, teraz pora ograć wersje 3ds, z drugiej strony łatwiej mi wygospodarować czas na handheld niż stacjonarke

Opublikowano

Te zdrapki, które mam w pudełkach z grami można jeszcze wykorzystać?

Nie

Opublikowano

Mam pytanie o padlet, bardzo rysuje sie ekranik ? Bo nie wiem czy kupić jakaś folie ale z drugiej strony nie lubię naklejek / ochraniaczy

Opublikowano

olej

Opublikowano

Mam pytanie o padlet, bardzo rysuje sie ekranik ? Bo nie wiem czy kupić jakaś folie ale z drugiej strony nie lubię naklejek / ochraniaczy

kup bo w koncu sie zrysuje, a folia nie kosztuje duzo

Opublikowano

Najtańsze to koszt parę złotych więc dlaczego miałbyś jej nie kupić? Chyba że zwisa Ci jak będzie za niedługo ekran wyglądał a nie oszukujmy się to nie ekrany ze smarkfonów czyli pojemnościowe a rezystancyjne są dość mocno podatne na wszelkie ryski itp. badziewia....

Opublikowano

W sumie racja zamówię, dzięki

Opublikowano

Teoretycznie nie, ale jak kupisz Wii U i zalogujesz się na nim na swoje NNID i po wykonaniu telefonu do Nintendo, powinni Ci przypisać gierki do nowej konsoli :) Obecnie nie ma innego sposobu na transfer danych (ale #soon będzie normalne przypisywanie gier do konta)

Nie zaloguję się na NNID bo jego NNID jest przypisane do tamtej starej konsoli. Reszta się zgadza.

Opublikowano

Mam pytanie czy każda grę z virtual consol moge ograć sobie na padlecie ? I jak często są wyprzedaże na stare gierki ?

Edytowane przez kubson