Opublikowano 12 stycznia 20169 l Okej dzięki to teraz muszę sie rozglądać za wiimotem oraz grucha Wiimote oczywiście tylko wersja plus ?
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Wiimote oczywiście tylko wersja plus ? Jeśli nie interesują Cię trzy dobre tytuły na krzyż korzystające z funkcjonalności motion plus (Zelda SS, Red Steel 2, Wii Sport Resort) to szkoda przepłacać
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Okej dzięki ale póki co to odległe plany;) Edytowane 12 stycznia 20169 l przez kubson
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Wii U dzisiaj do mnie przychodzi ale akcesoria do wii to kiedyś tam kupie bo w tym miesiącu trochę mnie poniosło
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Wii U dzisiaj do mnie przychodzi ale akcesoria do wii to kiedyś tam kupie bo w tym miesiącu trochę mnie poniosło Rodzinka się powiększa Witamy, witamy! Jaka wersja? jakie gierki?
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Wersja premium z Mario Kart i Splatoon, szkoda ze to nie płytki no i pare dni temu kupiłem Super Mario Maker
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Bosko, idealnie Akurat sam w sumie wolałbym mieć Splatoona cyfrowo, znacznie wygodniej by się grało bez przekładania płyt
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Mam takie pytanie: rozważam powrót do Wii U dla Mario Kart 8 i Splatoon. Czy jest jakaś możliwość odzyskania kupionego DLC do MK8 i cyfrowej Zeldy Wind Waker na inną konsolę?
Opublikowano 12 stycznia 20169 l No to pięknie. Bierz XCX, nie zawiedziesz się! Najpierw muszę zacząć i skończyć xenoblade chronicles na 3ds
Opublikowano 12 stycznia 20169 l I nie wolałeś kupić wersji z WII chociażby na Virtual Console z WiiU?? Troche wiekszy ekran byś miał i z tego co wiem to graficznie też starsza wersja lepsza.
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Mam takie pytanie: rozważam powrót do Wii U dla Mario Kart 8 i Splatoon. Czy jest jakaś możliwość odzyskania kupionego DLC do MK8 i cyfrowej Zeldy Wind Waker na inną konsolę? Teoretycznie nie, ale jak kupisz Wii U i zalogujesz się na nim na swoje NNID i po wykonaniu telefonu do Nintendo, powinni Ci przypisać gierki do nowej konsoli Obecnie nie ma innego sposobu na transfer danych (ale #soon będzie normalne przypisywanie gier do konta)
Opublikowano 12 stycznia 20169 l A to przypisywanie będzie działac też dla 3DS? Mam dużo kupionych cyfrowo gierek (samo VC to 19 tytułów) i fajnie by było to mieć jak by się coś stało z konsolą.
Opublikowano 12 stycznia 20169 l A to przypisywanie będzie działac też dla 3DS? Mam dużo kupionych cyfrowo gierek (samo VC to 19 tytułów) i fajnie by było to mieć jak by się coś stało z konsolą. Tak mówią
Opublikowano 12 stycznia 20169 l I nie wolałeś kupić wersji z WII chociażby na Virtual Console z WiiU?? Troche wiekszy ekran byś miał i z tego co wiem to graficznie też starsza wersja lepsza. Miałem kiedyś wersje na wii ale nie skończyłem, teraz pora ograć wersje 3ds, z drugiej strony łatwiej mi wygospodarować czas na handheld niż stacjonarke
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Te zdrapki, które mam w pudełkach z grami można jeszcze wykorzystać?
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Te zdrapki, które mam w pudełkach z grami można jeszcze wykorzystać? Nie
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Mam pytanie o padlet, bardzo rysuje sie ekranik ? Bo nie wiem czy kupić jakaś folie ale z drugiej strony nie lubię naklejek / ochraniaczy
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Mam pytanie o padlet, bardzo rysuje sie ekranik ? Bo nie wiem czy kupić jakaś folie ale z drugiej strony nie lubię naklejek / ochraniaczy kup bo w koncu sie zrysuje, a folia nie kosztuje duzo
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Najtańsze to koszt parę złotych więc dlaczego miałbyś jej nie kupić? Chyba że zwisa Ci jak będzie za niedługo ekran wyglądał a nie oszukujmy się to nie ekrany ze smarkfonów czyli pojemnościowe a rezystancyjne są dość mocno podatne na wszelkie ryski itp. badziewia....
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Mam takie pytanie: rozważam powrót do Wii U dla Mario Kart 8 i Splatoon. Czy jest jakaś możliwość odzyskania kupionego DLC do MK8 i cyfrowej Zeldy Wind Waker na inną konsolę? Teoretycznie nie, ale jak kupisz Wii U i zalogujesz się na nim na swoje NNID i po wykonaniu telefonu do Nintendo, powinni Ci przypisać gierki do nowej konsoli Obecnie nie ma innego sposobu na transfer danych (ale #soon będzie normalne przypisywanie gier do konta) Nie zaloguję się na NNID bo jego NNID jest przypisane do tamtej starej konsoli. Reszta się zgadza.
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Mam pytanie czy każda grę z virtual consol moge ograć sobie na padlecie ? I jak często są wyprzedaże na stare gierki ? Edytowane 12 stycznia 20169 l przez kubson