Skocz do zawartości

Wii U - temat główny

Lipa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie czy każda grę z virtual consol moge ograć sobie na padlecie ? I jak często są wyprzedaże na stare gierki ?

możesz grać na padlecie, nawet w te z Wii o ile nie wymagają do użycia wiimota :) nadal będziesz mógł mieć obraz na padlecie, ale będziesz musiał wykorzystywać mota. (protip - kamerka padleta dziala jak sensor bar)

Edytowane przez Lord Astmer
  • Plusik 2
Opublikowano

granie na padlecie w klasyki pod kołderką i zgaszonym świetle - goty

potwierdzam, Super Metroid na legalu, nie na emulatorze odpalonym na PSP, wygodnie na łóżeczku GOTY

Opublikowano

Ale wii u jest dobre :banderas: szkoda ze wcześniej sie nie skusiłem i jak zawsze narzekałem na padlet to po kilku godzinach jest lux, super leży w dłoniach i podejrzewam ze im dłużej będę na nim grał tym będzie jeszcze lepiej :fsg:

• Plusik 1
Opublikowano

Ale wii u jest dobre :banderas: szkoda ze wcześniej sie nie skusiłem i jak zawsze narzekałem na padlet to po kilku godzinach jest lux, super leży w dłoniach i podejrzewam ze im dłużej będę na nim grał tym będzie jeszcze lepiej :fsg:

Miałem to samo, największy minus to brak triggerów. No ale na Wii U się nie gra w FPSy i wyścigi, więc uj z tym :D

Opublikowano

No ale na Wii U się nie gra w (...) wyścigi

vL6ei3F.jpg

• Plusik 5
Opublikowano

Same here, dosłownie codziennie spędzam godziny na necie aby wylukać myk na odpalenie wszystkich gier za free ;-] 

Równie dobrze koleś może podpinać w pewnym momencie dysk z tymi grami i udawać że wszystko gra i buczy xD

Opublikowano (edytowane)

Wszystkie najlepsze gierki generacji miałem, mam lub będę mieć w niedalekim czasie. ;) Bardziej zlisiłem się na gry z VC ;)

Edytowane przez S_600
Opublikowano (edytowane)

Gdzie teraz znajde najlepsza oferte na Wii U? Byly jeszcze niedawno dostepne dobre zestawy za okolo 900zl z kilkoma grami. Troche sie na nie spoznilem. Dostepnosc tej konsoli u nas to tragedia.

Edytowane przez decoyed
Opublikowano

No Ja i mój kuzyn braliśmy ostatnio Wii U w MG i ogólnie bez zastrzeżeń większych - byl bobek i wszystko sprawnie poszlo. Jedyne jakie mam to do tej starej co tam stacjonuje - no co za wkur.wiajace stare babsko to masakra. Nie będę się rozpisywał bo pisze z telefonu, ale grunt to nietrafic na nią.

Opublikowano (edytowane)

Problem z MG dochodzi taki, ze bralbym jak cos ze sklepu internetowego nie stacjonarnie. Fragment opisu sprzedawanej konsoli z aukcji : "Konsola fabrycznie nowa! Konsola w oryginalnym opakowaniu po zestawie z grami." Czyli, ze co? Otworzyli sobie pudlo z konsola bo tak, gry z zestawu opylaja osobno? 

No krwa jak pisza, ze nowa to powinna byc nieotwierana i niemacana przez stado ludzi. MG odpada. Juz wolalbym uzywke za 600 + zl wyrwac niz placic za pseudo nowa konsole, ktora rownie dobrze moze byc po roznych przejsciach. Teraz to sobie w brode pluje, ze nie kupilem wczesniej jak bylo tego wiecej.

Edytowane przez decoyed
Opublikowano

Problem z MG dochodzi taki, ze bralbym jak cos ze sklepu internetowego nie stacjonarnie. Fragment opisu sprzedawanej konsoli z aukcji : "Konsola fabrycznie nowa! Konsola w oryginalnym opakowaniu po zestawie z grami." Czyli, ze co? Otworzyli sobie pudlo z konsola bo tak, gry z zestawu opylaja osobno? 

No krwa jak pisza, ze nowa to powinna byc nieotwierana i niemacana przez stado ludzi. MG odpada. Juz wolalbym uzywke za 600 + zl wyrwac niz placic za pseudo nowa konsole, ktora rownie dobrze moze byc po roznych przejsciach. Teraz to sobie w brode pluje, ze nie kupilem wczesniej jak bylo tego wiecej.

Konsole i Gry to dobry sklep, złych cen też nie mają.

Opublikowano

Wlasnie na KiG najchetniej bym wzial ale zostaly im same nedzne zestawy. Xeno juz mam wiec ten zestaw odpada a doplacac do bundla z Mario Maker nie bede. Sama gra o ile mnie interesuje to nie jest warta wydania duzo wiecej za konsole. Ponarzekalem ale nie obejdzie sie chyba bez uzbrojenia w cierpliwosc.

Opublikowano

Wlasnie na KiG najchetniej bym wzial ale zostaly im same nedzne zestawy. Xeno juz mam wiec ten zestaw odpada a doplacac do bundla z Mario Maker nie bede. Sama gra o ile mnie interesuje to nie jest warta wydania duzo wiecej za konsole. Ponarzekalem ale nie obejdzie sie chyba bez uzbrojenia w cierpliwosc.

Jest jeszcze bundle Mario Karto + Splatoon + NSMB + Luigi