Skocz do zawartości

Wii U - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Kolejny członek cudownej rodziny Nintendo, witamy! :fsg:

Mario Maker zalezy, czy będzei Ci się chciało szukać dobrych leveli od graczy. IMO na start weź lepiej New Super Mario Bros. U albo DK CT ;) 

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 322,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Od lat czochram na Playstation i nigdy nie rozumiałem świata Nintendo  - aż do czasu, jak Mikołaj podrzucił mi pod choinkę WiiU wraz z pro kontrolerem oraz Bayonetta 1,2 + Mario 3D i DonkeyKongiem. W

• No chyba Cię popier,doliło jeśli myślisz, że będziesz mi mówić co jest dla mnie, co nie i co może mi się podobać, a co nie. Nie jestem fanem sterowania Wiilotami i chuy Ci do tego. Machanie wiilotem f

Opublikowano

Za ile można dorwać WiiU? Aż chętnie bym pograł w np. Super Mario Maker. <3

Opublikowano

Tak tanio? Hmm... Chętnie się skuszę. :)

Opublikowano

Warto warto, teraz aż mi głupio ze hejtowalem konsolkę i padlet, który naprawdę jest spoko, klasyki ogrywa sie na nim fenomenalnie, ale faktycznie mógłby być lepszy wyświetlacz

Opublikowano

Warto brać Premium czy wystarczy Basic + dysk?

Opublikowano

OK, dzięki za radę. :)

Opublikowano

w dodatku na białym o wiele mniej odciski widać

Opublikowano

Basic + dysk starczy, w premium z drugiej strony są spoko dodatki takie jak stacja dokująca dla gamepada, podstawka pod konsole i sensor bar

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Jednak nie poskacze sobie. Nie mialem pojecia, ze ZombiU za takie grosze chodzi a na gierke mialem ochote od pojawienia sie na Wii U. Grzechem bylo nie dokupic. Pewnie jak w sklepach poschodza wszystkie sztuki to bedzie tego na allegro wiecej za 100zl... 

Opublikowano

Jednak nie poskacze sobie. Nie mialem pojecia, ze ZombiU za takie grosze chodzi a na gierke mialem ochote od pojawienia sie na Wii U. Grzechem bylo nie dokupic. Pewnie jak w sklepach poschodza wszystkie sztuki to bedzie tego na allegro wiecej za 100zl... 

ZombiU kosztuje 40-45 zl od jakiegoś 1.5 roku także nieprędko ceny jeszcze skoczą :lapka:

Opublikowano

Czy wii u można podpiąć do klasycznego TV (CRT)?

Opublikowano

Zasadniczo to nie musisz w ogóle podpinać pod tv bo mozesz grać na tablecie... No ale ogólnie można używając kabla od Wii

Edytowane przez czapa

Opublikowano

jesli ktos jeszcze zastanawia sie czy dolaczyc do rodziny nintendo - niech przestanie i czym predzej odwiedzi pchli targ - wreszcie pojawila sie oferta na konsole! :)

Opublikowano

Jest zbyt fajna, nie moge sie przez nia skupic na niczym innym - tyko siedzialbym i gral do nieprzytomnosci!

Opublikowano

Wypady do Bizariusz kosztuja.

Opublikowano

Przecież podają iż tytuł podchodzi pod kategorie 3xA i jest od wewnętrznego teamu Big N. Choć nadziei wielkich nie mam ale zawsze to mile się zaskoczyć ;-]

Opublikowano

Przecież podają iż tytuł podchodzi pod kategorie 3xA i jest od wewnętrznego teamu Big N. Choć nadziei wielkich nie mam ale zawsze to mile się zaskoczyć ;-]

Nigdzie nie podają, że ma być to AAA.