aux 3 784 Opublikowano 2 marca 2016 Opublikowano 2 marca 2016 Jest wyciek! Please keep secret Śmiechłem przy skasowanym Metroidzie Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 Bullshitowy ten wyciek skoro nie ma nawet Monster Hunter Generations który został opisany w Europie. To jest rzekomy wyciek pod Europejski ND Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 (edytowane) Ale z tymi fejkowymi przeciekami idzcie sobie gdzieś indziej taknie, ok? Ale jakby Big N zrobiło emulację SNESa tylko na n3DSa to była kpina (i tak wolę do tego Wii U no ale...) MH Generations x Fire emblem? Woot EDIT A, dobra, niewazne. Edytowane 3 marca 2016 przez Rayos 1 Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 Oh Rayos taki stary a taki głupi . To oczywiste że te listy to częściowo ściema ale na razie najbardziej wiarygodny jest Monster Hunter Generations, A MHG x FE nie musi oznaczać nawet kolaboracji co zwyczajnie bundle z grami (co również nawet Wii U ma np. MK8 x Splatoon). Swoją drogą lista jest nad wyraz prawdopodobna bo nie ma tutaj nic takiego co by nie mogło wyjść do lata tego roku ale o wszystkim dowiemy się na ND. No chyba że Rayos ma już takie chody w Conquest że wie o wszystkim szybciej niż inni. Co nie Rayos? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 Oh Rayos taki stary a taki głupi . To oczywiste że te listy to częściowo ściema ale na razie najbardziej wiarygodny jest Monster Hunter Generations, A MHG x FE nie musi oznaczać nawet kolaboracji co zwyczajnie bundle z grami (co również nawet Wii U ma np. MK8 x Splatoon). Swoją drogą lista jest nad wyraz prawdopodobna bo nie ma tutaj nic takiego co by nie mogło wyjść do lata tego roku ale o wszystkim dowiemy się na ND. No chyba że Rayos ma już takie chody w Conquest że wie o wszystkim szybciej niż inni. Co nie Rayos? Nic nie mogę powiedzieć. Bardziej wiarygodnym od MHG bylby MH X IMO. Jasne, że lista wiarygodna, ale nie o to mi chodzi Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 Tak, firma na za(pipi)ejewie zna plany Nintendo xd Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 no beka, ze tak w ogole mozna myslec xd Ciekawi mnei ten Paper Mario, oby faktycznie się pojawił i wrócili do korzeni serii Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 Jakby był na poziomie ATYD to byłby absolutny nerdgasm. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 Beka z was że w ogóle to łykneliście :facepalmz: (zwłaszcza iż Rayos nie załapał czym może być MHG i FE). Swoją drogą największą bekę będę miał jeżeli rzeczywiście Monster Hunter G (który rzekomo jest Monster Hunter X w Japonii) wyjdzie tylko lub znacznie szybciej w Europie. A co do SNES'owych gier to ja wolałbym gry z GBA na New 3DS'a bo na Gamepadzie prezentują się one koszmarnie (nie mówiąc o normalnym TV). Zresztą iście geniusz to gry z DS'a na Wii U, mistrzostwo chyba największej głupoty ale co tam ważne aby teraz wszystko wciskać do Wii U zamiast logicznie się zastanowić gdzie to ma największy sens..... Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 Swoją drogą największą bekę będę miał jeżeli rzeczywiście Monster Hunter G (który rzekomo jest Monster Hunter X w Japonii) wyjdzie tylko lub znacznie szybciej w Europie. Jeśli ten Generation to faktycznie europejski X to byłoby CU DO WNIE bo ciągle czekam na info, kiedy (jeśli w ogóle) wyjdzie u nas Cross Cytuj
Gość ragus Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 (edytowane) Direct będzie trwał 40 minut Edytowane 3 marca 2016 przez ragus Cytuj
Figaro 8 229 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 40 minut?! Ale będzie lania wody. Błagam, niech ten Paper Mario nie ssie. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 W łóżeczku, laptop na brzuszku, czekam. Oby było warto bo chciałem wcześniej iść spać. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 oglądacie na YT nintendo, czy na twitchu nintendo uk? Cytuj
_Shaman_ 868 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 Ja oglądałem na nintendo.co.uk, ale obraz był zdesynchronizowany z dźwiękiem i się przełączyłem na twitcha Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 Czy to tylko Ja, czy Wy też zatęskniliście za nowym Rogue Squadron oglądając ten gameplay ze Starfoxa? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 starfox guard powinien być za darmo osobno Cytuj
_Shaman_ 868 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 starfox guard powinien być za darmo osobno Oczywiście, że powinien, no ale to jest Nintendo... Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 Dobre zmiany do Super Mario Maker Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 (edytowane) O moja boziu! Będzie można zagrać księżniczką Peach w konkursie gimnastyki artystycznej w Mario & Sonic Olympic Games Day one Edytowane 3 marca 2016 przez Cedric Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 OMG, trzeba będzie ponownie odpalić Mario Maker Jaram się opcją chowania monetek do kluczy Czerwiec - nadchodzę! Japoński VA w SMTFE Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi