Opublikowano 3 marca 20169 l Ależ dropy w tej grze F2P XD PAPER MARIO Edytowane 3 marca 20169 l przez Rayos
Opublikowano 3 marca 20169 l Ależ dropy w tej grze F2P XD PAPER MARIO TAK!!! A JEDNAK!Tylko zapowiedzieli to tak od niechcenia, że mam nadzieję, że nie będzie to popierdóła Edytowane 3 marca 20169 l przez Sowaa
Opublikowano 3 marca 20169 l przez ulamek sekundy widać było mapę z levelami... tak jak w Sticker Star... ZAORAĆ nawet nie poświęcili na niego 5 minut Edytowane 3 marca 20169 l przez Rayos
Opublikowano 3 marca 20169 l Paper Mario wygląda ślicznie. No ale zaraz będzie narzekanie, że nie jest to TYOD 2...
Opublikowano 3 marca 20169 l Paper Mario wygląda ślicznie. No ale zaraz będzie narzekanie, że nie jest to TYOD 2... wygląda ślicznie, ale za bardzo w tym momencie przypomina średniego sticker starsa Przeciek się potwierdził, tylko na N3DSa gierki z SNESa
Opublikowano 3 marca 20169 l Czułem że ten przeciek z excelem 97 jest prawdziwy, żaden żartowniś by na to nie wpadł
Opublikowano 3 marca 20169 l Będzie trzeba zaryzykować z tym FE na WiiU, ciekawe czy dobre JAKIE BOMBY LECĄ gdzie ?
Opublikowano 3 marca 20169 l Będzie trzeba zaryzykować z tym FE na WiiU, ciekawe czy dobrena czym (pipi)a?
Opublikowano 3 marca 20169 l No ten crossover na WiiU Ten Kirby nawet zjadliwie wyglądał w porównaniu do tej popeliny na WiiU
Opublikowano 3 marca 20169 l Też się napaliłem na ten crossover. Dobrze że będzie japoński voice acting a nie jak w Xenoblade
Opublikowano 3 marca 20169 l Nintendo nie ma gier? Nintendo umiera? BICZ PLIS na wiiu to pokazali wielkie nic, 3ds ciagle w formie, widac ze szykuja sie na premiere NX a wiiu do grobu