Rayos 3 170 Opublikowano 21 czerwca 2016 Opublikowano 21 czerwca 2016 A love game w krk dalej działa normalnie? Cos dawno nie mieli zadnych updatów na stronie.Działa, ale mieli zmieniać właściciela jakis czas temu, może stąd cisza. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Chyba kupie wydajniejszą baterię do padleta bo już mnie kur.wica łapie - to guwno nie trzyma nawet 3h grania z włączonym dźwiękiem, to jest jakaś wyższa patola :facepalmz: Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 zmniejsz oświetlenie i włącz oszczędzanie energii, ja prawie nigdy nie korzystam z maksymalnego podświetlenia tylko na 3-4 poziomie + oszczędzanie energii, bateria trzyma mi spokojnie 5h Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Mam na 3 poziomie. Masakra, jak grałem w MH3U po 10h dziennie to 2 razy ładowanie minimum było uskuteczniane. ;/ Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 (edytowane) To kup większą baterię, jest to oficjalny produkt, bodajże ma 2x większą pojemność, ale kosztuję stówkę niestety, ale bateria w gamepadzie to faktycznie porażka. Za to w pro controllerze to geniusz, 40h na jednym ladowaniu na lajcie, po roku od zakupu dopiero musiałem podładować xD Edytowane 22 czerwca 2016 przez Rayos Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 22 czerwca 2016 Opublikowano 22 czerwca 2016 Ja muszę swojego Pro Controllera co kilka dni ładować bo bateria nie trzyma (jakbym grał codziennie to wyszłoby że działa te kilkadziesiąt godzin ale tak to co tydzień ładowanko czy używam czy nie). Co do większej baterii to taką zaposiadam i polecam. Przy Xenobladzie na 3-jce z oszczędzaniem wychodziło mi równe 10h (a trzeba przyznać że w grze dużo się korzysta z ekranu). Jeżeli nie korzystasz w ogóle to czas działania jest w stanie wzrosnąć o jeszcze 2h średniej. Tak więc polecam! Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 23 czerwca 2016 Opublikowano 23 czerwca 2016 Przecież w saturnie wszystko jest droższe niż w innych sklepach które sprzedają Nintendo Jestes z warszawy, nie lepiej kupić w Konsole i Gry? raczej mają taniej. ciekawostka - nintendo.co.uk zmieniło design strony Zamówiłem jednak w kig, nie chciało mi się ruszac du.py z domu kwik! Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 Miał ktoś problem z czyms takim? Podczas wchodzenia w Bayonecie do sklepiku wyskakuje mi takie coś, a normalnie grac się da, misje da się włączyc, tylko nie wejsc do sklepiku a jest to dziwne bo dopiero przed chwilą to wyskoczyło i ciągle juz tak się dzieje, a wczesniej normalnie mozna było wchodzic do Rodina... Płyta lustro, zero rys. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 (edytowane) Raz tak miałem w bodaj Mario Kart 8, faktyczne przeczyszczenie plyty i wlozenie z powrotem do napedu naprawilo sytuacje. Ale widzę, że ludzie mieli podobne problemy, moze laser się zabrudził i teraz ma problemy z odczytywaniem? polecają to kupić: https://store.nintendo.com/ng3/browse/productDetailColorSizePicker.jsp?productId=prod90009 może zrób rzecz szaloną i dmuchnij w szparę na płyty? Edytowane 28 czerwca 2016 przez Rayos Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 (edytowane) Hói to daje. Ehh te gadki nintendozboków o niezawodności ich konsoli, a wychodzi na to, że grają po prostu tak mało, że konsola nie zdąża się im zepsuć. Edytowane 28 czerwca 2016 przez XM. 1 Cytuj
funditto 658 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 Tak jak napisano wyżej konsola do przeczyszczenia i będzie działać bez problemu. Mialem tak przy Mario Karcie Cytuj
frankfuter 82 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 Raz tak miałem w bodaj Mario Kart 8, faktyczne przeczyszczenie plyty i wlozenie z powrotem do napedu naprawilo sytuacje. Ale widzę, że ludzie mieli podobne problemy, moze laser się zabrudził i teraz ma problemy z odczytywaniem? polecają to kupić: https://store.nintendo.com/ng3/browse/productDetailColorSizePicker.jsp?productId=prod90009 może zrób rzecz szaloną i dmuchnij w szparę na płyty? moze jeszcze niech żwiru nasypie do środka? sprezone powietrze predzej pomoze Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 Raz tak miałem w bodaj Mario Kart 8, faktyczne przeczyszczenie plyty i wlozenie z powrotem do napedu naprawilo sytuacje. Ale widzę, że ludzie mieli podobne problemy, moze laser się zabrudził i teraz ma problemy z odczytywaniem? polecają to kupić: https://store.nintendo.com/ng3/browse/productDetailColorSizePicker.jsp?productId=prod90009 może zrób rzecz szaloną i dmuchnij w szparę na płyty? moze jeszcze niech żwiru nasypie do środka? sprezone powietrze predzej pomoze wiadomo, że sprezone powietrze bardziej pomoze niz klasyczne dmuchniecie, ale zawsze warto sprobowac, tym bardziej ze ludziom to pomagało @XM. nie ma sprzętu bezawaryjnych, są tylko sprzęty mało awaryjne Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 Tak jak napisano wyżej konsola do przeczyszczenia i będzie działać bez problemu. Mialem tak przy Mario KarcieŁatwo to w domowy sposób ogarnac? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 (edytowane) Wsadź rurkę ze sprezonym powietrzem i przedmuchaj. Tylko, ze wtedy mozesz paprochy rozdmuchac po konsoli i moze z tego byc wiecej szkody niz pozytku. Bezpieczniej by bylo rozkrecic i wtedy dopiero przedmuchac. rozebranie konsoli to nie problem. ew zastosowac plytke do czyszczenia laseru ktora Ci podrzuciłem w linku. Edytowane 28 czerwca 2016 przez Rayos Cytuj
frankfuter 82 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 nie lepiej zeby skoczyl do pierwszego lepszego sklepu komputerowego niz zamawial droga (i pewnie z dluga wysylka) nintendowa? pelno jest na allegro plytek za 6zl z odbiorem osobistym w warszawie. pewnie jeszcze dzis by pogral Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 No w sumie racja. zapomniałem, że idzie takie płytki wszędzie kupić Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 Ok, dzięki za info. Porozglądam sie dzis za tymi płytkami na allegro. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 Tak dla pewności - te płytki w 100% nieszkodliwe? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 jak raz użyjesz to nic się nie powinno stać. podobno przy częstym używaniu idzie sobie lekko zepsuć laser, ale nie wiem, dawno temu używałem takiej płytki na starym PC i nigdy nic się nie działo złego Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 Pytanie czy Wii U je obsłuży? Jak wkładałem płytę czyszczącą do Wii to wywalało invalid disc i nie chciała się kręcić. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 28 czerwca 2016 Opublikowano 28 czerwca 2016 Ja to czytam o czyms innym - To się wkłada taką plastikową płyte CD z materiałem a na materiał daje się dolączony płyn i się soczewke dosłownie wyciera. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 29 czerwca 2016 Opublikowano 29 czerwca 2016 (edytowane) Orientuje się ktoś gdzie idzie to w Polsce dorwac? Na zdjeciu Wii U lens cleaning kit. Edytowane 29 czerwca 2016 przez XM. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) Mam pytanie Majstry: założyłem sobie konto My Nintendo i w dziale Account Activity mam na liście Zeldę Wind Waker HD i DLC do Mario Kart. Zelda była bonusem do Mario Kart 8, a DLC kupione przeze mnie za kasę. Czy jeśli kupię sobie znowu WiiU i założę na konsoli profil na moje konto to będę mógł te rzeczy pobrać? Bez żadnych cyrków z nr seryjnymi konsoli? Edytowane 7 lipca 2016 przez Kris77 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi