chrno-x 901 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Poczekaj na kolegów, którzy mają numer na infolinie conquestu czy cu bo na stronie nintendo.pl nie mogę coś znaleźć. A karta ogólnie Ci działa czy jest całkowicie zablokowana? Cytuj
S_600 252 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Wcześniej normalnie kupowalem czy to na 3ds czy Wii U, ostatnio coś chcialem kupic i wyskoczylo haslo zabezpieczające, trzy razy sie pomylilem i lipa. Już nie raz tak mialem (skleroza) ale zawsze poźniej dalo się ją od nowa wklepać Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Chyba wszyscy posiadacze Wii U sie wykruszyli... bo cos nie moge Mariana pogonic za bezcen juz od tygodnia. Troche zal, ze Zerudy nie ogram... Chociaz nie przecie bedzie na NX Padlet mial spory potencjal i szkoda, ze tak malo gier wykorzystalo go w jakikolwiek przydatny sposob. Co przeszedlem to moje. Ostatnio też na Konsole i Gry były sztywniutkie promocje, możliwe, że wszyscy którzy chcieli zaopatrzyli się w co chcieli. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 9 września 2016 Opublikowano 9 września 2016 Dobra koledzy, juz wiem co z tą kartką płatniczą bylo nie tak. Mialem limit debetowy ustawiony na 50 zl Zaawsze dzialalo , bo nidy nie dalem,wiecej jak 50 zika za gre w eshopie:) Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 10 września 2016 Opublikowano 10 września 2016 Good for you ;-] Ja muszę w końcu nabyć JOTUN!!!! Cytuj
S_600 252 Opublikowano 10 września 2016 Opublikowano 10 września 2016 Ja bralem axiom verge i gierka jest mega sztosem (jeszcze w zyciu nie wydalem tyle na indyka), wczoraj zassalem Ellio Quest i też całkiem w pytke Cytuj
decoyed 707 Opublikowano 22 września 2016 Opublikowano 22 września 2016 Jakby kogos interesowalo to na KiG sa juz dostepne zamowienia (preorder) na nowe gry z serii Select oraz Fast Racing Neo w pudelku. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 22 września 2016 Opublikowano 22 września 2016 Coś czuje że grzyba łyknę na premierę Selecta bo potem znowu cena skoczy do góry. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 września 2016 Opublikowano 22 września 2016 Właśnie co do grzybka - jest wart ogrania? Z czym to się je w ogóle? Bo na pierwszy rzut oka wygląda jak jakaś gierka mobilna na parę godzin, a jest w tym samym przedziale cenowym co Mario 3D (ma tak samo dużo do zaoferowania?). Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 22 września 2016 Opublikowano 22 września 2016 (edytowane) Gra logiczno-platformowa w której operujesz po kilkudziesięciu planszach kapitanem grzybkiem. Pomysł powstał właśnie w Super Mario 3D World na Wii U i są bardzo przemyślane i wciągają jak bagno, zresztą którą reckę Mario nie przeczytasz to w każdej przygody kapitana Grzybka są umieszczane w najlepszych cechach tej gry. Tak więc za te 85zł grzech nie brać bo raz wygląda obłędnie, dwa jest czymś co obecnie na konsolach nie istnieje. To już Twoja decyzja czy lubisz takie gry. Ale każdy kto miał/ma Wii U powie Ci że jest to jedna z najciekawszych gier na tą platformę. Edytowane 22 września 2016 przez chrno-x Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 Nintendo odmówiło wymiany konsoli oraz naprawy. Przypominam, we wtorek mija 6 tygodni od oddania po raz drugi i 3 miesiące od pierwszej wymiany. Tylko Nintendo Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 Wtf ale co ci napisali? Nie wymieniemy i ch.uj? Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 (edytowane) Dokładnie. Dla nich nie ma usterki i moge spie.rd.alac. Edytowane 25 września 2016 przez XM. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 Kiedy kupiłeś konsolę i gdzie Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 (edytowane) W Madgames, pod koniec zeszłego roku. Właśnie dostałem od nich emaila i chyba okaże się że skończy się ten cyrk szczęśliwie, ale jeszcze zobaczymy: Witamy,Procesy reklamacyjne Nintendo są dość zawiłe. Nintendo stwierdza, iż usterka nie występuje. Postanowiliśmy, że wymienimy Panu konsole na taki sam egzemplarz. Oczywiście w pełni sprawną. Gwarancja będzie przedłużona o czas oczekiwania.Pytanie tylko czy chce Pan zrobić system transfer ze swojej konsoli, czy nie jest on konieczny? Edytowane 25 września 2016 przez XM. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 Właśnie miałem pisać, że po prostu skorzystaj z rękojmi, zgłoś niezgodność towaru ze specyfikacją i po problemie Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 W sumie jak od czasu do czasu czytałem relacje z procesów reklamacji w UK/US to raczej sami zadowoleni ludzie - szybkie, sprawne wymiany, od razu z transferami gier i save'ów. Pewnie po prostu nie traktują polskiego rynku poważnie. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 28 września 2016 Opublikowano 28 września 2016 Za mało mam gier do nadrobienia na Wii/U i planuje kupić kolejną. Co brać? SMM? DKC:TF? SM3DW? Ma byc cięzko fhói i kopara na podłodze. Chyba najbardziej korci mnie DK albo 3DW, robienie rund w SMM mnie nie bawi, ale w sumie sprawdziłbym co tam ludzie stworzyli. JAKIE DYLEMATY! Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 września 2016 Opublikowano 28 września 2016 Bier donkey , potem 3d a na koniec goty levele smm Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 września 2016 Opublikowano 28 września 2016 Tak jak mówi rajtuz. Bierz DK. Cytuj
funditto 658 Opublikowano 28 września 2016 Opublikowano 28 września 2016 Z tym, że Makera najlepiej brać jak najszybciej, bo nie wiadomo jak długo serwery będą aktywne. Cytuj
Elanczewski 63 Opublikowano 28 września 2016 Opublikowano 28 września 2016 DK DK DK, SMM nawet nie ma po co brać, przecież to jest gorsze od jakiegokolwiek Mario. W Mario masz pewność, że będzie minimum bardzo dobrze, a w Makerze to jak se znajdziesz, to może będą fajne poziomy, a może nie. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 września 2016 Opublikowano 28 września 2016 DK DK DK, SMM nawet nie ma po co brać, przecież to jest gorsze od jakiegokolwiek Mario. W Mario masz pewność, że będzie minimum bardzo dobrze, a w Makerze to jak se znajdziesz, to może będą fajne poziomy, a może nie. wystarczy wiedzieć gdzie szukać poziomów w mario makerze i już, masz ich całe zatrzęsienie na reddicie chociażby Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 28 września 2016 Opublikowano 28 września 2016 (edytowane) Z tym, że Makera najlepiej brać jak najszybciej, bo nie wiadomo jak długo serwery będą aktywne. To fakt, to był jeden z argumentów za ta grą. Choc były ploty że będzie remaster na NX'a. Ale braku coopa nie ogarniam Edytowane 28 września 2016 przez XM. Cytuj
Godot 416 Opublikowano 28 września 2016 Opublikowano 28 września 2016 Jak ograłeś już Rayman Legends i mało Ci to bierz Donkeya. Jeżeli nie, to Rayman powinien być priorytetem. Wiem, nie z listy, ale... Mario 3D World to gra do której mam dużo zastrzeżeń, ale nie ma platformówek 3D, więc must have. A co do SMM to nikt Ci na to nie odpowie. Ale mam propozycję: wpisz sobie w youtube Quaz Super Mario Maker. Gość jest świetny, mi się go rewelacyjnie słucha, ma genialne recki. I nakręcił też filmik w którym bawi się w robienie poziomu. Ten filmik powiedział mi o grze o wiele więcej niż wszystko inne co widziałem czy czytałem. I przekonał, że to nie dla mnie gra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi