Opublikowano 9 stycznia 20169 l Jeszcze kilka fotek dla zainteresowanych. Edytowane 9 stycznia 20169 l przez chris85
Opublikowano 9 stycznia 20169 l na tym ostatnim zdjeciu, duzo lepiej gra wyglada na padlecie niz na tv xD
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Złudzenie Kubson. Zdjęcie jest robione z kilkunastu centymetrów, więc obraz tv może wyglądać dziwnie.
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Wydaje mi się, że masz takie same kolory jak ja. Też nie przepadam za graniem na ekranie padleta, chyba, że muszę. PS: I nie lam tylko zdobądź gwiazdki w każdym pucharku i kup Pan oba DLC Edytowane 9 stycznia 20169 l przez Sowaa
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Spoko, spoko Teraz masteruję 150cc, po tym oczywiście kupię DLC. A te gwiazdki to za co są ?
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Wydaje mi się, że masz takie same kolory jak ja. Też nie przepadam za graniem na ekranie padleta, chyba, że muszę. PS: I nie lam tylko zdobądź gwiazdki w każdym pucharku i kup Pan oba DLC Ja za to nie lubię grać na TV na Wii U i grywam tylko na padlecie Spoko, spoko Teraz masteruję 150cc, po tym oczywiście kupię DLC. A te gwiazdki to za co są ? Kup od razu DLC gwiazdki są po nic, tylko jak masz zdobyty komplet dajmy na to 2 gwiazdek (co najmniej) w każdym GP to te 2 gwiazdki masz widoczne przy nicku online. czysta kosmetyka i szpan przed innymi
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Spoko, spoko Teraz masteruję 150cc, po tym oczywiście kupię DLC. A te gwiazdki to za co są ? Za punkty podczas grand prix. 3 gwiazdki zgarniasz za komplet zwycięstw w danym pucharku (4 razy zajęcie pierwszego miejsca) - 60p, 2 gwiazdki za chyba 59-58 i jedną za 56. Wystarczy zdobyć w każdym jedną żeby dostać złotego karta EDIT: Rayos, gwiazdki przy nicknamie online to były w MK7 i w tym na Wii, w najnowszym tego nie ma. Edytowane 9 stycznia 20169 l przez Sowaa
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Spoko, spoko Teraz masteruję 150cc, po tym oczywiście kupię DLC. A te gwiazdki to za co są ? Za punkty podczas grand prix. 3 gwiazdki zgarniasz za komplet zwycięstw w danym pucharku (4 razy zajęcie pierwszego miejsca) - 60p, 2 gwiazdki za chyba 59-58 i jedną za 56. Wystarczy zdobyć w każdym jedną żeby dostać złotego karta EDIT: Rayos, gwiazdki przy nicknamie online to były w MK7 i w tym na Wii, w najnowszym tego nie ma. A to przepraszam, zagalopowałem się w takim razie
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Chris padlet faktycznie żółtek ja nie miałem tak na swoim basicu (choć mógłbym mieć bo przez 3 lata grałem raz na nim). Z drugiej strony na moje masz za to na tv za zimne barwy ustawione. ps może się mylę ale wydaje mi się, że w białych (basicach) nie było tego problemu z padletem.
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Ja serio wbijam w ten padlet Z nikim się nie dzielę moim telewizorem, więc jeśli o mnie chodzi to w ogóle ekran na nim może być czarny Natomiast martwi mnie 3DS, bo z mojej nowej miłości do Nintendo, zacząłem poważnie zastanawiać się nad zakupem New 3DSa
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Ja serio wbijam w ten padlet Z nikim się nie dzielę moim telewizorem, więc jeśli o mnie chodzi to w ogóle ekran na nim może być czarny Natomiast martwi mnie 3DS, bo z mojej nowej miłości do Nintendo, zacząłem poważnie zastanawiać się nad zakupem New 3DSa 3DSa warto kupić choćby dla najlepszego JRPG ostatnich lat - Bravery Default. No i dla Fire Emblem (awe i nowej części)
Opublikowano 9 stycznia 20169 l Do jRPG podchodziłem już kilkanaście razy ( głównie na PS 2 i PSP) i żadną nie mogłem grać dłużej niż 5h. Może kiedyś kupię Xeno na Wii U i zobaczę czy teraz mi podejdą jRPG. Figaro ja nie uznaję używanych konsol. Wszystko ma być nowe i pachnące Jedyny wyjątek zrobię kiedyś na PS Mortem
Opublikowano 10 stycznia 20169 l Mógłbyś się zdziwić ale ja swojego New 3DS'a upolowałem na allegro za równowartość 700zł + ładowarka + cover plate z Animal Crossing (dostępny in Japan) + dwa Animale + oficjalny pokrowiec do 3DS'a i wszystko w tak perfekcyjnym stanie że mucha nie siada, jakby dopiero były wyjęte z folii. W przeliczeniu wyszło iż za samą konsolę dałem ok. 350zł i lepszego deala na konsoli używanej to nie zrobiłem (choć kiedyś DS Lite'a Cobalt-Black w bdb+ stanie wyrwałem za 280zł kompletny zestaw). Co do jakości ekranów 3DS'a to już kwestia gustu, choć matryce IPS wyglądają na pierwszy oka zacnie tak nie lubię w nich czerni gdyż jest przesadna i wielkie g. widać, zresztą nigdy nie wybrałbym XL'ki, nie ważne jak ładne limitki śmigają zwykły New 3DS to dla mnie ideał konsoli przenośnej (no i dzięki przyciskom rodem ze SNESa wygląda bardzo growo xD). A co do matrycy w Gamepadzie to cóż bardziej CI w takim razie polecam ustawić TV bo masz przesadnie zimne kolory co przy takim MK wygląda to nie naturalnie. Edytowane 10 stycznia 20169 l przez chrno-x
Opublikowano 10 stycznia 20169 l Wydaje mi się, że po premierze Xeno i Fast Racing Neo sprzedaż WiiU nieco przyspieszyła Macie jakieś bardziej adekwatne dane niż vgchartz?
Opublikowano 10 stycznia 20169 l No VGchartz ma ten problem iż nie ma w pełni sprzedaży cyfrowej gier, jedynie pudełka (jedynie NPD zbiera jeszcze dane z cyfrowej sprzedaży) a tak to szczerze mówiąc zbierają informacje z tego co się pojawi z pewnymi opóźnieniami. Tak to ciężko znaleźć takie informacje bo nie wszystkie firmy i nie we wszystkich krajach chociażby Europy zbiera się dokładne dane. Tak to zazwyczaj mamy US, UK i Japonię, więc ta stronka to jedyne "adekwatne" źródło całości, zwłaszcza jeśli chodzi o sprzedaż hardware'u i ogólnie softu.
Opublikowano 10 stycznia 20169 l Wydaje mi się, że masz takie same kolory jak ja. Też nie przepadam za graniem na ekranie padleta, chyba, że muszę. PS: I nie lam tylko zdobądź gwiazdki w każdym pucharku i kup Pan oba DLC Ja za to nie lubię grać na TV na Wii U i grywam tylko na padlecie Ty to w ogóle jesteś inny Ale rozumiem, jak masz w akademiku tylko 21", to w sumie może i lepiej na padlecie przed nosem. Ja uznaję tylko 42" + Pro Controller No VGchartz ma ten problem iż nie ma w pełni sprzedaży cyfrowej gier, jedynie pudełka (jedynie NPD zbiera jeszcze dane z cyfrowej sprzedaży) a tak to szczerze mówiąc zbierają informacje z tego co się pojawi z pewnymi opóźnieniami. Tak to ciężko znaleźć takie informacje bo nie wszystkie firmy i nie we wszystkich krajach chociażby Europy zbiera się dokładne dane. Tak to zazwyczaj mamy US, UK i Japonię, więc ta stronka to jedyne "adekwatne" źródło całości, zwłaszcza jeśli chodzi o sprzedaż hardware'u i ogólnie softu. Dane z VGC są obecnie wysysane z czyjegoś palca u nogi. Strzelają na oślep tymi cyframi. Na początku poprzedniej generacji jeszcze w miarę trafiali, ale przez ostatnią dekadę rynek tak się rozrósł, że można tam zaglądać co najwyżej na forum.
Opublikowano 10 stycznia 20169 l Wydaje mi się, że masz takie same kolory jak ja. Też nie przepadam za graniem na ekranie padleta, chyba, że muszę. PS: I nie lam tylko zdobądź gwiazdki w każdym pucharku i kup Pan oba DLC Ja za to nie lubię grać na TV na Wii U i grywam tylko na padlecie Ty to w ogóle jesteś inny Ale rozumiem, jak masz w akademiku tylko 21", to w sumie może i lepiej na padlecie przed nosem. Ja uznaję tylko 42" + Pro Controller Yy dzięki? No pewnie jakbym miał większy TV, to wolałbym oglądać obraz z telewizora, ale nawet jak mam możliwość grać na większym TV, to wolę padleta
Opublikowano 10 stycznia 20169 l A dokładniej 854x480 @donsterydo śmiem się nie zgodzić, zauważ że dane aktualizują obecnie co 2/3 tygodnie a i tak dokładnych danych sprzedażowych na cały świat nikt nie ma ponieważ oficjalnie cyfrówek w wielu krajach się nie wlicza w słupki sprzedażowe. Mowa tutaj głównie o pudełkach normalnych gier. Zresztą lepiej mieć dane w przybliżeniu niż w ogóle....
Opublikowano 11 stycznia 20169 l Chroni: Wszystko byłoby ok. Gdyby to faktycznie były DANE. Niestety to są tylko szacunki wyssane z palca, mają jakiś tam kontakt z jakimś niewielkim wycinkiem rynku w USA i później to sobie mnożą przez jakiś tam współczynnik ile to może być globalnie. Edytowane 11 stycznia 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 11 stycznia 20169 l @Doni specjalistą od tego nie jestem i nie mówię że nie masz racji, problem głownie polega na tym iż wątpię aby kiedykolwiek powstała taka stronka, która będzie zbierać dane sprzedaży gier w pudełku i w cyfrze z każdego kraju EU z każdego zakątka US i Japonii. Lubię tam wejść od czasu do czasu bo przynajmniej tam najłatwiej znaleźć newsy z wynikami z Amerykanskiego NPD z Japonii czy paru krajów Unii choć jak pisałem, cyfrowej sprzedaży nikt nie sprawdza i to jest problem bo wydawca może ogłosić zaj.ebistą sprzedaż ale nikt inny tego nie potwierdzi. Tak czy siak dzięki za wymianę poglądu ;-]
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Robaczki powiedzcie mi czy w eshopie znajdę super mario all-stars ? Czy jedyna opcja to kupno wersji na wii ? Jeżeli będzie to wersja na wii to muszę do wii u dokupić gruchę i nunchack lub classic pro controller tak ?
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Robaczki powiedzcie mi czy w eshopie znajdę super mario all-stars ? Czy jedyna opcja to kupno wersji na wii ? Jeżeli będzie to wersja na wii to muszę do wii u dokupić gruchę i nunchack lub classic pro controller tak ? Nie znajdziesz. Jedynie opcja kupna na Wii wchodzi w grę. grucha i nunchuk to to samo, pewnie miałeś na myśli wiimotea i gruchę Tak, wiimota bedziesz potrzebować, możesz do neigo dokupić classic controllera.
Opublikowano 12 stycznia 20169 l Jak bedziesz grał w jakąkolwiek grę z Wii na WiiU to musisz mieć Willota i ewentualnie gruche jak gra z niej korzysta. Classic też się przyda w sumie bo wygodniej się steruje jak juz jakas gra z niego korzysta. Edytowane 12 stycznia 20169 l przez pawelgr5