Skocz do zawartości

Wii U - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

Jest wyciek! Please keep secret :)

1RR00Rr.jpg

Śmiechłem przy skasowanym Metroidzie

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 325,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Od lat czochram na Playstation i nigdy nie rozumiałem świata Nintendo  - aż do czasu, jak Mikołaj podrzucił mi pod choinkę WiiU wraz z pro kontrolerem oraz Bayonetta 1,2 + Mario 3D i DonkeyKongiem. W

• No chyba Cię popier,doliło jeśli myślisz, że będziesz mi mówić co jest dla mnie, co nie i co może mi się podobać, a co nie. Nie jestem fanem sterowania Wiilotami i chuy Ci do tego. Machanie wiilotem f

Opublikowano

Bullshitowy ten wyciek skoro nie ma nawet Monster Hunter Generations który został opisany w Europie. 

CckHmEfWAAECN2P.jpg

To jest rzekomy wyciek pod Europejski ND

Opublikowano

Ale z tymi fejkowymi przeciekami idzcie sobie gdzieś indziej taknie, ok? :gayos:

Ale jakby Big N zrobiło emulację SNESa tylko na n3DSa to była kpina (i tak wolę do tego Wii U no ale...)

MH Generations x Fire emblem? Woot :dynia:

EDIT

A, dobra, niewazne.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Oh Rayos taki stary a taki głupi :reggie: . To oczywiste że te listy to częściowo ściema ale na razie najbardziej wiarygodny jest Monster Hunter Generations, A MHG x FE nie musi oznaczać nawet kolaboracji co zwyczajnie bundle z grami (co również nawet Wii U ma np. MK8 x Splatoon). Swoją drogą lista jest nad wyraz prawdopodobna bo nie ma tutaj nic takiego co by nie mogło wyjść do lata tego roku ale o wszystkim dowiemy się na ND. No chyba że Rayos ma już takie chody w Conquest że wie o wszystkim szybciej niż inni. Co nie Rayos?  :gayos:

Opublikowano

Oh Rayos taki stary a taki głupi :reggie: . To oczywiste że te listy to częściowo ściema ale na razie najbardziej wiarygodny jest Monster Hunter Generations, A MHG x FE nie musi oznaczać nawet kolaboracji co zwyczajnie bundle z grami (co również nawet Wii U ma np. MK8 x Splatoon). Swoją drogą lista jest nad wyraz prawdopodobna bo nie ma tutaj nic takiego co by nie mogło wyjść do lata tego roku ale o wszystkim dowiemy się na ND. No chyba że Rayos ma już takie chody w Conquest że wie o wszystkim szybciej niż inni. Co nie Rayos?  :gayos:

Nic nie mogę powiedzieć.  Bardziej wiarygodnym od MHG bylby MH X IMO. Jasne, że lista wiarygodna, ale nie o to mi chodzi ;) 

Opublikowano

Tak, firma na za(pipi)ejewie zna plany Nintendo xd

Opublikowano

no beka, ze tak w ogole mozna myslec xd 

Ciekawi mnei ten Paper Mario, oby faktycznie się pojawił i wrócili do korzeni serii 

Opublikowano

Beka z was że w ogóle to łykneliście  :facepalmz: (zwłaszcza iż Rayos nie załapał czym może być MHG i FE). Swoją drogą największą bekę będę miał jeżeli rzeczywiście Monster Hunter G (który rzekomo jest Monster Hunter X w Japonii) wyjdzie tylko lub znacznie szybciej w Europie. A co do SNES'owych gier to ja wolałbym gry z GBA na New 3DS'a bo na Gamepadzie prezentują się one koszmarnie (nie mówiąc o normalnym TV). Zresztą iście geniusz to gry z DS'a na Wii U, mistrzostwo chyba największej głupoty ale co tam ważne aby teraz wszystko wciskać do Wii U zamiast logicznie się zastanowić gdzie to ma największy sens..... 

Opublikowano

Swoją drogą największą bekę będę miał jeżeli rzeczywiście Monster Hunter G (który rzekomo jest Monster Hunter X w Japonii) wyjdzie tylko lub znacznie szybciej w Europie. 

Jeśli ten Generation to faktycznie europejski X to byłoby CU DO WNIE bo ciągle czekam na info, kiedy (jeśli w ogóle) wyjdzie u nas Cross :obama:

Opublikowano

Direct będzie trwał 40 minut  :ohboy:  :ohboy:  :ohboy:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Ojezus, to już za 15 minut!

Opublikowano

W łóżeczku, laptop na brzuszku, czekam. Oby było warto bo chciałem wcześniej iść spać.

Opublikowano

Ja oglądałem na nintendo.co.uk, ale obraz był zdesynchronizowany z dźwiękiem i się przełączyłem na twitcha

Opublikowano

Czy to tylko Ja, czy Wy też zatęskniliście za nowym Rogue Squadron oglądając ten gameplay ze Starfoxa? 

Opublikowano

starfox guard powinien być za darmo osobno :gayos:

Oczywiście, że powinien, no ale to jest Nintendo...
Opublikowano

O moja boziu! Będzie można zagrać księżniczką Peach w konkursie gimnastyki artystycznej w Mario & Sonic Olympic Games

Day one  :reggie:

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

OMG, trzeba będzie ponownie odpalić Mario Maker :) Jaram się opcją chowania monetek do kluczy :)

Czerwiec - nadchodzę! :) Japoński VA w SMTFE :)