Gość Szprota Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 Tak anglik. Dla tych 10 osób to nie opłaca się wrzucac napisow PL XD Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 Nie ma tematu o AC3 więc napiszę tutaj. Języka polskiego nie ma. Do sterowania trzeba się trochę przyzwyczić ale jest ok. Graficznie po filmikach spodziewałęm się czegos więcej , napewno wygląda lepiej niż PS3, coś na poziomie x360 ale rewolucji nie ma. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 Ten AC3 na WiiU jest natywnie full HD? Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 3 grudnia 2012 Opublikowano 3 grudnia 2012 (edytowane) Jeśli chodzi ci o rozdzielczość w jakiej jest to nie mam pojecia bo na opakowaniach nie ma żadnego oznakowania. Ale co do połączenia wi- fi to normalnie jakaś masakra. Z routerem nie połączy się, ale z hot spotem na iphonie działą bez problemu;/ EDIT>>>> Rozwiązałęm sprawe internetu. Jeśli ktoś ma internet z UPC/NTL i router Thomson to na 99% nie połączy się z netem na WiiU. Straciłem dzisiaj pół dnia na to i na Thomsonie nic, nawet bez hasła na wi-fi. Na routerach linksysa i tp-link i poprzez hotspot na telefonie działa bez problemu. Edit2 Pół dnia siedzenia nad tym wi-fi i jak w końcu się udało i update sie zainstalował to eshop ma "emergency maintenance" Edytowane 4 grudnia 2012 przez Suboshi Cytuj
sibas19 1 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Orientuje się ktoś czy można gdzieś w polsce kupić wersję premium z zombie ? na allegro ma 1 koleś wystawione ale 2700 za to nie dam... Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Narazie w Polsce jest kłopot, że wszystkimi wersjami, więc najprawdopodobniej, i tak musisz czekać. A gościu który wystawił na allegro wersje z ZombieU, chyba pomylił kraje, bo raczej nikt mu za taką cene nie kupi tej konsoli... Cytuj
saptis 620 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 (edytowane) To samo bylo z PSP na poczatku, byly braki wiec sprzedawcy na aukcjach windowali ceny. Za jakis czas sie uspokoi, wiec warto zaczekac bo konsole trafia do sklepow. Edytowane 6 grudnia 2012 przez saptis Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Zwłaszcza, że i tak na to gier nie ma Cytuj
Karas 433 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 Zwłaszcza, że i tak na to ciekawych gier nie ma @fixed bo gry same w sobie są co by nie mówić Cytuj
saptis 620 Opublikowano 6 grudnia 2012 Opublikowano 6 grudnia 2012 (edytowane) Gry sa jesli ktos wczesniej ich nie mial na PS3 lub X360, wiec dla "swiezakow" jest duzy wybor. Gorzej dla osob, ktore maja obydwie wymienione wczesniej konsole - np. dla mnie sam NSMB U to za malo zeby brac konsole na start. Edytowane 6 grudnia 2012 przez saptis Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 NSMB U + ZombiU + Nintendoland (co z tego, że to zestaw minigier, jak wyglądają wyjątkowo miodnie pod kątem multi) i niedługo Rayman Legends. Myślę, że jest w co grać, nawet biorąc pod uwagę tylko "exclusivy". Gorzej, że samej konsoli nie da się nigdzie kupić. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 7 grudnia 2012 Opublikowano 7 grudnia 2012 NSMB U + ZombiU + Nintendoland (co z tego, że to zestaw minigier, jak wyglądają wyjątkowo miodnie pod kątem multi) i niedługo Rayman Legends. Myślę, że jest w co grać, nawet biorąc pod uwagę tylko "exclusivy". Gorzej, że samej konsoli nie da się nigdzie kupić. na amazonie możesz kupić Cytuj
Zmianowy 3 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Ten AC3 na WiiU jest natywnie full HD? AC3 chodzi na 1080p Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Ktoś na tym forum ma już Wii U? Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Na forum N+ ma kilka osób (10 około). Na tym forum Nintendo nikogo nie obchodzi Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Wileu nie wie co dobre. Tak zawsze było w naszym kraju. Nie zapomnę kłótni z kolegami w gimnazjum, którzy bezpodstawnie hejtowali GCn nigdy nie widząc w kacji gier na niego. Dopiero po ujrzeniu RE Zero i Metroid Prime zwątpili, choć to nie położyło kresu późniejszym bzdetom. 1 Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Akurat na WiiU kompletnie nic nie ma, więc nie dziwię się, że nikt tego nie kupuje tutaj. Ja miałem kupić, ale po tym co zobaczyłem kupię sobie Vitę. A hejtowanie Nintendo to norma. Najbardziej mi się śmiać chcę jak hejtują ludzie, którzy jednocześnie narzekają na patche, przerost online nad singlem, fapują nad Okami czy Batmanem, tęsknią za starymi czasami i tak dalej Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 (edytowane) Już nie gadaj, że tak nie ma w co grać. W końcu ZombiU to całkiem udany tytuł (recenzje i opinie są bardzo różne, co o czymś świadczy), jest jeszcze SMB U i Nintendoland. Jeszcze z pół roku i pojawią się prawdzwe killery. Po za tym jeśli ktoś nie grał jeszcze w takiego Darksiders II czy Arkham City to także ma wybór. A na GaCku było w co grać na premierę? Rogue Leader, Pikmin, Wave Race i chyba Luigi's Mansion. Edytowane 9 grudnia 2012 przez Nemesis US Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Na premierę Gacka nie mogłeś grać w gry premierowe z Gacka na konsoli, którą masz na półce od 5 lat, a sama gra kosztuje 20% tego co na nowym sprzęcie. A w dodatku jest słabsza ZombieU fajne. Warte 1700? Chyba nie bardzo. NSMB U? Bitch please. Nintendo Land? Bitch please x2. Za pół roku mówisz? Optymista. Nie sądzę, żeby przed listopadem-grudniem coś się pojawiło co by sprawiło, że polecę po konsolę z wywieszonym językiem Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Nie ma daty premiery. Do marca nie wyjdzie na pewno. A sądząc po tym, że pokazali krótki teaser i nic więcej nie sądzę, żeby wyszło za szybko Cytuj
Zmianowy 3 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 (edytowane) Nikt nie kupuje WiiU, bo dostać konsole w Polsce graniczy z cudem, gdyby nie Amazon to na konsole czekałbym do stycznia... Edytowane 9 grudnia 2012 przez Zmianowy Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 9 grudnia 2012 Opublikowano 9 grudnia 2012 Ktoś na tym forum ma już Wii U? Ja Basic Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 10 grudnia 2012 Opublikowano 10 grudnia 2012 (edytowane) Ja stalem w sklepie na polce przed Wii U ale wkoncu uznalem ze poczekam az ceny troche spadna, tak jak to bylo z 3DS. Niemniej zdziwiony bylem ze sobie leza w takich ilosciach gdzie slysze tu i tam ze nie ma w Polsce i nie bedzie i w ogole kicha, a wystarczy pojsc do Toys 'r Us i lezy ich troche. Edytowane 10 grudnia 2012 przez Velius Cytuj
Gość Dr.Suess Opublikowano 11 grudnia 2012 Opublikowano 11 grudnia 2012 Ja stalem w sklepie na polce przed Wii U ale wkoncu uznalem ze poczekam az ceny troche spadna, tak jak to bylo z 3DS. Niemniej zdziwiony bylem ze sobie leza w takich ilosciach gdzie slysze tu i tam ze nie ma w Polsce i nie bedzie i w ogole kicha, a wystarczy pojsc do Toys 'r Us i lezy ich troche. jaka cena? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi