Soban 4 060 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 Patent na black jest taki,że trzeba tak chamsko po polsku to powiedzieć i wtedy zawsze mi łapie. Cytuj
Xord 50 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 Ja mam 32 prawie za chwile skończę a odmłodził mnie o 12 Nie mam problemu z black ba nawet za łatwy ten test był . Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 14 czerwca 2014 Opublikowano 14 czerwca 2014 No to ładnie, Xord, bądź z siebie dumny Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Nie polecam rysować na miiverse sprośnych rzeczy. Ostatnio po pijaku narysowałem uśmiechniętego kuto-króla na zamku i wyrwałem bana na 2 tygodnie 1 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Ten pad jest tak zaje.biście wygodny jak na to wygląda? Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 15 czerwca 2014 Opublikowano 15 czerwca 2014 Ale chyba wygodniejszy od Classic Controllera? Classic działa w każdej grze co Pro czy tylko w wybranych tytułach? Cytuj
raadecki 3 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Pro controller jak najbardziej polecam... Moim zdaniem najlepszy pad w tej generacji, nawet pomimo braku triggerów: - bateria, to taka nokia wśród kontrolerów - analogi symetryczne to według mnie nie jest wada, pad od xboxsa nigdy mi nie pasował, do tego są umieszczone na górze - gumki na analogach wytrzymałe, nie to co ten tani badziew w ds4 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Pro kontroler jest świetny i nim gram w mario kart czy 3d world Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 nie, bo gałki symetryczne Oczywiście przegrałeś na nim jak i na WiiU setki godzin ?... Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Nie polecam rysować na miiverse sprośnych rzeczy. Ostatnio po pijaku narysowałem uśmiechniętego kuto-króla na zamku i wyrwałem bana na 2 tygodnie u mnie podobnie. Przerzucilem sie na pisanie odreczne zamiast rysunkow i co mnie zdziwlio, mimo ze to bylo po polsku i tak kasuja :-( nie, bo gałki symetryczne Oczywiście przegrałeś na nim jak i na WiiU setki godzin ?... Pad jest ok. Od dwoch miesiecy go nie ladowalem to chyba najwieksza zaleta Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Nie polecam rysować na miiverse sprośnych rzeczy. Ostatnio po pijaku narysowałem uśmiechniętego kuto-króla na zamku i wyrwałem bana na 2 tygodnie hehehe klasyk To dlatego nie widywałem Ciebie ostatnio w MK8. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Będę kupował tego pro controllera bo wygląda całkiem sensownie. Na Play-Asia jest za 18 ojro. Wersja japońska ale śmiga dobrze na pozostałych regionach. Dokładnie jeszcze nie szukałem ale wydaje mi się że mają najtaniej. www.play-asia.com/nintendo-wii-u-pro-controller-black-paOS-13-49-en-70-5eol.html Jeżeli jest gdzieś taniej to napiszcie. Wysłane z Tapatalka Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 I jak tam, Don, jakie wrażenia z dotychczasowo granych gier Nintendowskich? Która Ci się najbardziej spodobała? Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Na razie dużo tego nie ograłem, miałem inne sprawy na głowie - najwięcej Super Mario 3D World i Super Paper Mario. Trochę w ZombiU i Super Mario Bros U. Wszystkie są świetne. Nie wiadomo za co się zabrać Super Mario 3D World chyba daje najwięcej funu. Cytuj
sowacz_ 5 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Będę kupował tego pro controllera bo wygląda całkiem sensownie. Na Play-Asia jest za 18 ojro. Wersja japońska ale śmiga dobrze na pozostałych regionach. Dokładnie jeszcze nie szukałem ale wydaje mi się że mają najtaniej. www.play-asia.com/nintendo-wii-u-pro-controller-black-paOS-13-49-en-70-5eol.html Jeżeli jest gdzieś taniej to napiszcie. Wysłane z Tapatalka Wow, niezła cena. Orientujesz się może w jakiej walucie pobierają w tym sklepie kasę z konta przy płatności kartą? Można wybrać reference currency na Euro, nie jestem jednak pewien, czy to sprawia, że właśnie w Euro pobierają kasę. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 (edytowane) U mnie nie ma do wyboru darmowej wysyłki, tylko kurierzy po 40$ :confused: Jakby było z 5 chętnych to możnaby rozważyć składkę Edytowane 16 czerwca 2014 przez Dobos Cytuj
sowacz_ 5 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Słabo jednak z tym Play-Asia. Za dwa pady chcą minimum 47$ za wysyłkę Fedexem o.O Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Woow tego akurat nie sprawdziłem... Gry wysyłają listem ekonomicznym za free, ale z tym padem to faktycznie nie ma innego wyboru jak fedex... Szkoda. Na razie nie zamawiam, ale będę chciał kupić tego pada tak czy tak, tyle że nie patrzyłem dokładnie gdzie można go jeszcze dorwać za w miarę przystępną cenę. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Z krajowych sklepów najtaniej mają tu: http://www.progamingshop.pl/nintendo-wii-u-pro-controller-white/d-99305/ Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Z krajowych sklepów najtaniej mają tu: http://www.progamingshop.pl/nintendo-wii-u-pro-controller-white/d-99305/ A sensowny ten sklep? Jakieś opinie? Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 (edytowane) Z krajowych sklepów najtaniej mają tu: http://www.progamingshop.pl/nintendo-wii-u-pro-controller-white/d-99305/ A sensowny ten sklep? Jakieś opinie? To jest chyba jakiś czeski sklep, ale ma też oddział w Polsce. Ja kiedyś coś od nich zamawiałem, ale okazało się, że były problemy z dostępnością (zresztą nie tylko u nich). Więcej doświadczenia z tym sklepem nie miałem. Kumpel z kolei zamawiał u nich Catherine i bardzo sobie chwalił. Tego pada mają "na zapytanie" więc różnie to może być. Edytowane 16 czerwca 2014 przez ireniqs Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 16 czerwca 2014 Opublikowano 16 czerwca 2014 Ja kupilem na allegro w electronicdream za 159 zl wersje oem mieli Cytuj
sowacz_ 5 Opublikowano 17 czerwca 2014 Opublikowano 17 czerwca 2014 Z krajowych sklepów najtaniej mają tu: http://www.progamingshop.pl/nintendo-wii-u-pro-controller-white/d-99305/ A sensowny ten sklep? Jakieś opinie? To jest chyba jakiś czeski sklep, ale ma też oddział w Polsce. Ja kiedyś coś od nich zamawiałem, ale okazało się, że były problemy z dostępnością (zresztą nie tylko u nich). Więcej doświadczenia z tym sklepem nie miałem. Kumpel z kolei zamawiał u nich Catherine i bardzo sobie chwalił. Tego pada mają "na zapytanie" więc różnie to może być. Pisałem do nich i nie mają tego na stanie, dystrybutor też ponoć już nie ma. Czas oczekiwania to minimum 14 dni, ale tak naprawdę to nie wiadomo dokładnie kiedy się pojawią. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi