Velius 5 698 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 Wii + duzy LCD + RGB. Rozmazane, ledwo moglem przeczytac New Game a co tu o graniu mowic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 Wii + LED + component oryg. by Nintendo = SMG :mog:...po dzień dzisiejszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 No teraz mam juz componenta, ale rownie dobrze moge sprobowac na Wii U to odpalic, pewnie bedzie piekne. Pamietam intro z SMG mnie rozwalilo, super bylo zrobione. Sterowanie mnie martwi bo nie przepadam za willotem...dlatego tez nie zagralem jeszcze w the last story. No ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 Last Story, Pandora´s Tower i Xenoblade mozna ograc na Classic Controller Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 (edytowane) Last Story podobno nie mozna, googlowalem, pytalem gdzie sie da. Dlatego odpuscilem. edit: faktycznie mozna, ale mnie oszukano W ogole widze ze gra trzyma cene i to niezle...szkoda chcialem kupic i nie odpakowaywac mojej limitki. Edytowane 10 stycznia 2015 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 450 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 No i odpowiadając na wcześniejsze posty można zreasumować co jest grane. Mianowicie dla ludzi, którzy chcą czerpać z gier pełną parą mając maszynkę innej firmy warto zaopatrzeć się w wiiu i równiez odpływać w exach ale dla większości posiadanie jednego sprzętu czy to ps czy ms czy wiiu to mało, dla większości, bo po co się odcinać? Taka sama analogia była w zeszłej generacji ( do tej pory mam wii i ps3, gdzie wii miałem pierwsze). Szlag by mnie trafił jakby serię choćby na ps3 mnie omineły, wyszło tyle fajnych gier, że po latach stwierdzam, że wii bylo uzupełnieniem. Sorry z samym wii aż do wiiu bym nie czuł się zaspokojony jako gracz i wiele osób podziela to zdanie ( bez klapek na oczach). Teraz czuję to samo, nie żyć z jedną konsolą bo traci się dużo, za dużo. Dlatego ciągnie mnie do wiiu i wiem, że nie poczuję zawodu, do tej pory głód był tamowany poprzez 3dsa ale to jest po prostu za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Meser 12 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 Czy napęd u Was też głośno pracuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 U mnie cichutko. Napewno ciszej niz PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Meser 12 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 U mnie podczas gry w bayo masakra tak samo w zombie u Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 Ja Wii miałem podłączone componentem do plazmy Panasa 37 cali, a Mario Galxy 1 i 2 był piękny oraz zjawiskowy. Top 5 grafy VII generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 Kolekcja moich zaległych gier z wii rośnie właśnie na allegro kupiłem Super MArio Galaxy 1 i 2 oraz Meteorid M Kiedy ja to wszystko ogram Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 Na emeryturze, jak wiekszosc z nas. Bedziemy sie umawiali na partyjki online dla starych dziadów w klasyczne gierki, kiedy to nowa generacja mlodziezy bedzie pogrywala w Assassins Creed The Ultimate Comeback of The Ultimate Killer Collector's Limited Super DLC Edition. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ed Hunter 28 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Ogląda ktoś directa? Super Mario Galaxy 2 ma być dzisiaj w e-shopie za 10 ojro! Plus gry z wii, które wykorzystują classic contr. będzie można grać na gamepadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Wreszcie będzie można ściągać gry z Wii poprzez eShop. Dzisiaj będzie dostępne Galaxy 2, za tydzień Punch Out a 29 stycznia... Metroid Prime Trilogy. Pora sprzedać Trylogię xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ed Hunter 28 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 CHętnie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Wiadomo za ile będzie Metroid Trilogy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ed Hunter 28 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Wiadomo za ile będzie Metroid Trilogy? na premierze 10 euro Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 10 euro, o ku,rwa xddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 No to będzie trzeba kupić Posiadacze pudełkowych wersji posmutnieli Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 To kto chce mi sprzedać pudełkową wersję? ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 NIe wiem czy dobrze uslyszalem bo ogladalem w robocie i troche otoczenie mi przeszkadzalo wiec pytanie: czy te gierki z Wii wypuszczone na eShop, ktore wykorzystywaly Classic Controller, beda obecnie kompatybilne z Controllerem Pro (bo zakladam ze jak cos bylo tylko na Wiilota to pewnie tak zostanie)?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Meser 12 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Galaxy 2 się zassysa:) Czekam na 29 i na meteroida Jedyny minus to kiedy ta to wszystko gram? Biedny TOAD chyba do wakacji będzie musiał poczekać;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) NIe wiem czy dobrze uslyszalem bo ogladalem w robocie i troche otoczenie mi przeszkadzalo wiec pytanie: czy te gierki z Wii wypuszczone na eShop, ktore wykorzystywaly Classic Controller, beda obecnie kompatybilne z Controllerem Pro (bo zakladam ze jak cos bylo tylko na Wiilota to pewnie tak zostanie)?? Jest dokładnie tak ja piszesz. Jeżeli wydadzą Xenoblade, to można by grać w niego na ekranie padleta. Aż mi mokro się zrobiło. Edytowane 14 stycznia 2015 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 A ja prawie kupilem Metroid Trilogy z ebaya za 250zl ufffff Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Jeżeli wydadzą Xenoblade, to można by grać w niego na ekranie padleta. Aż mi mokro się zrobiło. Przecież już możesz gry na Wii na płytach możesz normalnie ogrywać na padlecie. w sensie, że obraz jest - grać nadal trzeba kontrolerami Wii Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi