Jeez_PS 834 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Też się skusze na cyfrówki - 10 euro - takie ceny za starocie to rozumiem. PS4 już nigdy nie włącze R.I.P. Cytuj Odnośnik do komentarza
Meser 12 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Miała być bajka wyszło jak zwykle….. UWAGA Do odpalanie Galaxy 2 nadal potrzebny jest wiilot to raz. Dwa oprócz wiilota trzeba mieć nunchaka. Trzy co dalej to nie wiem bo nunchaka nie posiadam. Czuje się lekko dymnięty… ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Kup sobie PS4, bedziesz sie czul mocniej dymniety. Z tego co wiem SMG wymaga wiilota + nunchuk'a bo nie wyobrazam sobie innej opcji grania, chyba ze SMG 2 sie jakos rozni od jedynki ale nie wiem jakbys zbieral gwiazdki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 A ja prawie kupilem Metroid Trilogy z ebaya za 250zl ufffff Jeśli z angielską okładką to i tak niezły deal by był. Ciekawe czy zejdą chociaż trochę w dół ceny pudełek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Miała być bajka wyszło jak zwykle….. UWAGA Do odpalanie Galaxy 2 nadal potrzebny jest wiilot to raz. Dwa oprócz wiilota trzeba mieć nunchaka. Trzy co dalej to nie wiem bo nunchaka nie posiadam. Czuje się lekko dymnięty… ;/ Ale na padlecie można będzie grać tylko w gry obsługujące Classic Controller... Było o tym w prezentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) A ja prawie kupilem Metroid Trilogy z ebaya za 250zl ufffff Jeśli z angielską okładką to i tak niezły deal by był. Ciekawe czy zejdą chociaż trochę w dół ceny pudełek. Na 100%, w końcu będzie tania alternatywa w postaci wersji cyfrowej. PS. W późniejszym czasie ma wyjść także Pandora's Tower. Edytowane 14 stycznia 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 A ja prawie kupilem Metroid Trilogy z ebaya za 250zl ufffff Jeśli z angielską okładką to i tak niezły deal by był. Ciekawe czy zejdą chociaż trochę w dół ceny pudełek. Na 100%, w końcu będzie tania alternatywa w postaci wersji cyfrowej. Tyle, że kolekcjonerów tania alternatywa nie zaspokaja, a ceny Trilogy są wysokie chyba głównie z powodu rzadkości tytułu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Tez, ale jak ktos chcial pograc ze wzgledu na wide screen to byl skazany ze i tak musial kupic, teraz cena napewno troche zejdzie w dól ale napewno nie jakos mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Ruch w dół będzie bo jak byłeś zwykłym jopkiem co po prostu chciał zagrać, to też byłeś skazany na pudełko za kosmiczne pieniądze. PS. Ciekaw jestem ilu teraz hamburgerów zgrzyta zębami jak ostatnio buliło na ebayu po 100$ za Amibo Marth i usłyszeli dzisiaj, że Nintendo zrobi kolejny rzut na rynek PS2. Będzie Charizard Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Charizard Cytuj Odnośnik do komentarza
Meser 12 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Miała być bajka wyszło jak zwykle….. UWAGA Do odpalanie Galaxy 2 nadal potrzebny jest wiilot to raz. Dwa oprócz wiilota trzeba mieć nunchaka. Trzy co dalej to nie wiem bo nunchaka nie posiadam. Czuje się lekko dymnięty… ;/ Ale na padlecie można będzie grać tylko w gry obsługujące Classic Controller... Było o tym w prezentacji. O shit byłem przekonany, że cllasiciem tez mozna w to grać. Od razu spytam: jak wygląda sytuacja z MP? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Wiilot+grucha Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Skąd info, że w późniejszym czasie będzie Pandora's Tower ? Czy jest jakaś opcja, żebym kupił tego Galaxy 2 jak nie mam WiiU ? Jest jakikolwiek sposób ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 KOCHAM NINTENDO. Wreszcie kupie metroid trilogy a i inne gry . Hehe super mario galaxy 1 i 2 do mnie jadą kupiłem w piątek więc dziś nie skuszę się na promocję Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Fajna opcja z tymi wii grami w cyfrowej wersji, ale ja i tak wolę pudełkowe wersje i nie będę sobie takimi dużymi grami dysku zaśmiecał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Mario galaxy 2 jest teraz w cenie 40zł! Ciekawe za ile będzie trylogia Metroida. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) W sumie to nie jest tak źle z wielkością gier. Podobne są do wielkości ISO, więc można ocenić ile miejsca zajmą: http://www.romulation.net/roms/Wii/Super-Mario-Galaxy-2-U-HaZMaT.rar/ http://nintendoeverything.com/super-mario-galaxy-2-wii-u-download-size/ W tym momencie coraz poważniej zastanawiam się nad kupnem gruchy i wiilota dla Mario Galaxy i Metroid Prime Trilogy. Chociaż Move przy PS3 i sterowanie ruchowe jakoś średnio mi pasowało... Edytowane 14 stycznia 2015 przez Kris77 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) bo sony nieudlonie technike skopiowalo, na wii wszystko smiga jak nalezy i nie ma obaw o gre z grucha i wiilotem Edytowane 14 stycznia 2015 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 bo sony nieudlonie technike skopiowalo, na wii wszystko smiga jak nalezy i nie ma obaw o gre z grucha i wiilotem Chodziło mi o samą ideę machania łapami przed TV... To mi nie pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Fajna opcja z tymi wii grami w cyfrowej wersji, ale ja i tak wolę pudełkowe wersje i nie będę sobie takimi dużymi grami dysku zaśmiecał. To i tak dobra wiadomosc, bo pudelka pójdą cenowo w dol, kto pamięta jakie ceny gry osiągały typu Final Fantasy VII, Metal Gear Solid 1-3 itp,itd zanim cyfrowe edycje/remake powychodziło? wtedy to się siedziało na czystym zlocie Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 bo sony nieudlonie technike skopiowalo, na wii wszystko smiga jak nalezy i nie ma obaw o gre z grucha i wiilotem Chodziło mi o samą ideę machania łapami przed TV... To mi nie pasowało. A to mam tak samo jak ty ale na wii nawet sie to sprawdza i nie frustruje Cytuj Odnośnik do komentarza
Enkidou 300 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Kurcze, mogliby Reginleiva wydać w Europie (w Japonii ma być) za pośrednictwem eShopu, bo na eBayu trochę z cenami przesadzają. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Taki dobry ten Reginleiv ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 na padzie od GC pogram w SGS2? Czy tylko grucha i willot? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi