pawelgr5 1 460 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Raczej grucha i Wiilot. @Enkidou: ja mam nadzieję, że cyfrowo kilka gier które nie pokazały się u nas będą wydane na eShopie. Na 3DS to jedyny ratunek dla niektórych gier (bo nie kazdy ma ochote kupować konsole z US). Cytuj Odnośnik do komentarza
Enkidou 300 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 @ funditto Niektórzy mówią, że naprawdę dobry, niektórzy, że wręcz przeciwnie. ; ) Ja właśnie z tego względu mam opory przed wydaniem równowartości 60$. To raczej gra z gatunku kochasz albo nienawidzisz - jak Earth Defense Force (ten sam dev), tyle że w klimatach mitologii nordyckiej. @ pawelgr5 Szczerze liczę na to, bo na Virtual Console ukazywały się już gry nie wydane wcześniej poza Japonią (pierwsza część Sin & Punishment, Murasame Castle i coś tam jeszcze chyba), więc mam nadzieję, że teraz będzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
morciba 14 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 na padzie od GC pogram w SGS2? Czy tylko grucha i willot? W eshopie jest info, że tylko grucha i pilot. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) @Labtec, oczywiście że jest to dobra wiadomość zwłaszcza dla ludzi, którzy preferują taką cyfrową formę. Gry po taniości - zwłaszcza trylogia Metroida za 40zł, to super oferta. Jednak co do cen rzadszych pudelkowych gier na Wii, to byłbym wstrzemięźliwy, gdyż rarytasy takie jak np. Trylogi Metroida już teraz są trudno dostępne i raczej ceny pozostaną na takim poziomie jakim są, a może i z czasem (gdy dostępność będzie jeszcze bardziej ograniczona) wzrosną. Edytowane 14 stycznia 2015 przez kazuyoshi Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 zwłaszcza trylogia Metroida za 40zł To pewne że będzie taka cena na "premierę"? Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) Poczekamy zobaczymy. Ale chyba nie będą świrować pawiana i nie rozbija trylogii na 3 części, każda po 40 zł. Jeśli trylogie potraktują jako jedną gre, która kosztuje 10 ojro - 40zł, to będzie dobrze. Edit Piaf: Z tego co teraz patrzę w eshopy, Super Mario Galaxy 2 jest po 40zł. Ale jest to startowa promocja i obniżyli o 50%. Także z ceną Trylogi Metroida Prime, może być rożnie. Edytowane 14 stycznia 2015 przez kazuyoshi Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Wg Eurogamera "Each game will cost £8.99 during its first week on sale, then raise in price to £17.99 afterwards". W sumie nawet jeśli każdego Metroida potraktują jako osobną grę to 120zł za całą trylogię jest nadal niezłą ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Opcja ciekawa ale ja mam 22 tytuły w szafce z biblioteki w tym MPT i nie kusi mnie przynajmniej na razie ( brak miejsca 2101MB pamięci ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Ed Hunter 28 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Mówili na Direct, że każdy z tytułów będzie w promocyjnej cenie startowej. Ja Mario zassałem od razu. Mimo, że mam pudło i kolekcjonuję pudła to bardzo lubię cyfrówki, fajnei mieć coś na dysku i nie żonglować płytami. Zwłaszcza w przypadku gier z Wii. Jakoś nie lubię tego wchodzenia do Wii Menu Tradycyjnie włączyłem tylko na chwilę i na 2 godziny przepadłem Ta gra jest obłędna, aż zapomniałem jak bardzo. Żeby tylko nie trzeba było sterować tą nieszczęsną gruchą. Wiilota już przełknę, ale analog w gruszce to najgorsza gałka od czasów N64. Dlatego nie mogę się doczekać wsparcia gamepada w takich grach jak Xenoblade, które może w końcu zmęczę Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Pytanie mam co do mario galaxy. Dla tych co grali to identyczna wersja z tą z wii na płycie? Tzn podbita rozdzielczość czy jakieś nowe rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ed Hunter 28 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Jest w 100% identyczna, odpala nawet "w tle" Wii Mode. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Ok to git dzięki w takim razie zostanę przy tej wersji co wczoraj do mnie przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Czy konsola śledzi statysyki gry (długość grania itp.) w cyfrowo uruchamianych gierkach z Wii ?? Bardzo lubie sobie sprawdzać ile czasu spędzam z danym tytułem i fajnie by było zeby Wii mode tego nie blokowało. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 W wii mode masz czas przynajmniej jak z płyty gram . Sprawdzasz go po prostu w wii mode a nie w wii u mode;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Jakie dzielenie Metroida na 3 gry xD. Normalnie 10 euro za wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Ja mam trylogie w pudelku - w jednym ma sie rozumiec. Cytuj Odnośnik do komentarza
methodment 31 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Wiadomo kiedy ten Metroid będzie w sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Enkidou 300 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Chyba 29 stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 (edytowane) Przy pobieraniu gier z eShop trzeba mieć drugie tyle miejsca na dysku (jak np. w przypadku PS3) niż gra zajmuje? Na ściągnięte dane, a później na instalację gry? Edytowane 15 stycznia 2015 przez Kris77 Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Ok, wiem już wszystko. Na pierwszy ogień poszedł Super Mario Galaxy 2, który jest już w E-shopowej sprzedaży. Drugi w kolejce jest Donkey Kong Country Returns, który wyjdzie 22 stycznia, a trzecią grą z kolej jest Metroid Prime Trilogy, który pojawi się 29 styczna. Wszystkie te tytuły mają, lub będą mieć cenę startową na poziomie 40 zł. Po tygodniu cena wzrasta do 80 zł. Tak wiec Trylogia Prajma będzie w całości za 4 dychy, a po tygodniu cena wzrośnie do 80 zł. Super Duper Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Niby fajnie. Ale cenie sobie pudelka znowu. I w przypadku Wii/WiiU taka forma zakupow bedzie w 100% pomimo lepszych czasem ofert cyfrowych tak jak teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Czy można kupować gry na Wii U nie mając konsoli;P. Zakup planuje ale jeszcze nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Na 99% nie można, no chyba, że o czymś nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Do SMG2 z eshopu potrzebny jest kontroler od wii? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi