Gość _Be_ Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Niby fajnie. Ale cenie sobie pudelka znowu. I w przypadku Wii/WiiU taka forma zakupow bedzie w 100% pomimo lepszych czasem ofert cyfrowych tak jak teraz. No jak chcesz płacić ponad dwie paki za Metroida zamiast 40zł to ok Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Tak A czy zeby uzywac kontrolerow od wii sensorbar musze wyciagac? :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Niby fajnie. Ale cenie sobie pudelka znowu. I w przypadku Wii/WiiU taka forma zakupow bedzie w 100% pomimo lepszych czasem ofert cyfrowych tak jak teraz. No jak chcesz płacić ponad dwie paki za Metroida zamiast 40zł to ok Nie o to chodzi. W kolekcji, cyfrowo to nie kolekcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 @Michaelis, jak masz bara, to lepiej go podłącz. No chyba, że chcesz się partolić z barem w padlecie, co wygodne na pewno nie jest. @Kobik, dla mnie też cyfrowe wersje są jakieś takie nijakie, nie czuje, że posiadam te gry. Na pewno jest to wygodne, bo nie trzeba żonglować płytami. Z drugiej strony, z taką cyfrową wersja możemy już za przeproszeniem (pipi) zrobić - ani koledze nie pożyczysz, ani nie sprzedasz, lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Tak A czy zeby uzywac kontrolerow od wii sensorbar musze wyciagac? :[ No chyba tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Padlet ma sensor także nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 @ragus, lepiej postawić cienkiego sensorbara, czy pieprzyć się z kobylastym padletem i ustawiać go uj wie jak pod tv. Michaelis, jak masz sensora, to montuj, będzie ci po prostu wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 ok dla kolekcjonera dupa ale dla kogoś kto chce w to po prostu zagrać a nie kolekcjonuje cena 40 zł to jak manna z nieba Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 nie no wiadomo. Zresztą już wcześniej pisałem, że to super oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 (edytowane) Jak cos to mozna kupic nie orginalne sensor bars bez kabelka, na baterie, mam taki bo nie chce mi sie nigdy z kablem bawic zeby pograc 1-3 godziny co jakis czas Edytowane 15 stycznia 2015 przez Labtec Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Forumku gdzie najlepiej kupić Wii U ? Chętnie kupiłbym używkę, ale ofert na PT strasznie mało bądź brak Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Polecam menago. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Jak jesteś z Warszawy to warto zajść do Mad Games, miewają powystawówki w dobrych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Meser 12 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Ogólnie jak patrze na ceny to jest 100zł drożej niż w grudniu jak jak kupowałem konsolę. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 (edytowane) Miałem dwie konsole z madgames i obie były uszkodzone więc się zniechęciłem. Nie wiem skąd oni biorą te używki... dzięki za pomoc, ale ogólnie widzę że ciężko kupić tą konsolę używaną w dobrym stanie a nowe są drogie Edytowane 16 stycznia 2015 przez czapa Cytuj Odnośnik do komentarza
Meser 12 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Ja od nich kupiłem nówkę, czy drogo z mk8 za 1099 więc cenowo ok. Pytanie z ciekawości miałeś problemy z gwarancją czy uznali na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Jak jesteś z Warszawy to warto zajść do Mad Games, miewają powystawówki w dobrych cenach. Mnostwo razy mowilem, odradzam Mad Games. Zlodzieje i kretacze. A te konsole nie sa powystawowe tylko szroty kupowane z aukcji albo sciagane z UK za grosze w roznym stanie, to jaki kupis to loteria. Cytuj Odnośnik do komentarza
ppibo1 1 Opublikowano 16 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2015 Bardzo mało konsol na Allegro Electronic Dreams chyba najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 (edytowane) Mnostwo razy mowilem, odradzam Mad Games. Zlodzieje i kretacze. A te konsole nie sa powystawowe tylko szroty kupowane z aukcji albo sciagane z UK za grosze w roznym stanie, to jaki kupis to loteria. Znam ich od kilkunastu lat i nie mogę powiedzieć że ich śmiało polecam ale jestem umiarkowanie zadowolonym klientem, jedyne co im mogę zarzucić to że kiedyś handlowali piratami na GBA na giełdzie i foliowali używane gry ale każdy wtedy tak robił. Te używane konsole sprowadzają z Niemiec podobno. Moja powystawowa Wii U była w lepszym stanie niż opisywał sprzedawca, fakt musiałem reklamować gamepad bo był lekko uszkodzony ale dostałem nowy a kupiłem w cenie niższej niż używki na Allegro wtedy chodziły tak więc nie mogę narzekać. Jak ktoś jest z Warszawy to może do nich wpaść i obejrzeć sprzęt przed zakupem. Electronic Dreams nie lubię bo są strasznie pazerni. Dowalają dużą marżę i nigdy nic nie utargujesz. Edytowane 17 stycznia 2015 przez Dobos Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 Ja też od nich kupowałem używaną konsolę . Premium Pack 32GB z Mario Kart 8 i do tego nówkę Super Mario 3D World w sumie zapłaciłem chyba 970zł. Konsola naprawdę w idealnym stanie , żadnej ryski , gamepad również super . Gwarancja na rok , mam ją od miesiąca i na razie wszystko OK. Więc jak ktoś ma możliwość podjechania , to również polecam sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 Używana 1000zł a nowa 1199zł faktycznie aż taką różnicę wam robi dopłacenie 200zł za dłuższą gwarancję i fabrycznie nowy sprzęt? Gdzie ps4 i inne cuda kosztują lekko koło 1600... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 teraz jest najgorszy moment do kupowania elektroniki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 046 Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 Z madgames to brać tylko osobiście te powystawowe. Jak kupowałem to dokładnie obejrzałem i ze sprzedawcami podłączyłem by sprawdzić,czy wszystko bangla w tym kompatybilność wsteczna z wii. Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 Używana 1000zł a nowa 1199zł faktycznie aż taką różnicę wam robi dopłacenie 200zł za dłuższą gwarancję i fabrycznie nowy sprzęt? Gdzie ps4 i inne cuda kosztują lekko koło 1600... Wojtas , w moim przypadku było to 400 , bo za konsolę z Mario Kart zapłaciłem 800 zł. , a konsola naprawdę w idealnym stanie i mam też rok gwarancji jak na nową . Powiem Ci, że wybrałem się z zamiarem kupna nowej konsoli , ale jak zobaczyłem tą używkę , to postanowiłem , że jednak warto zaryzykować... Cytuj Odnośnik do komentarza
Meser 12 Opublikowano 17 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2015 Z Mad Games nie tylko powystawowe bo nówki też mają najtaniej tak było jak ja kupowałem 1099 ED 1199 bez możlwiości targowania. Jako ciekawostke podam, że kolega który ze mną też kupił Wii zarażony magią Nintendo w tym tyg nabył 3ds … Też w Mad Games bo cena była najlepsza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi