blantman 5 780 Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 no ale nówek w folii ? Cytuj
Ed Hunter 28 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 No nie, wiadomo Ale kup teraz używkę oryginalną za 60 to będzie sukces Cytuj
baziu123 0 Opublikowano 22 stycznia 2015 Opublikowano 22 stycznia 2015 Ja dokupiłe 3 witoldy nie orginalne do wii aby grać w MP9 i żadnych problemów a używam je od roku Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Właśnie trwa show famitsu na temat Pokken Tournament - Gardevoir, Suicune, Pikachu potwierdzeni jak zawodnicy - gra na automatach nie będzie korzystać z klasycznego "dżojstika" i przycisków, będzie się grac używając pada z tradycyjnym dpadem i układem przycisków ABXY - będą supportowe Pokemony. generalnie info na bieżąco pojawia się na serebii.net Cytuj
sowacz_ 5 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Właśnie trwa show famitsu na temat Pokken Tournament - Gardevoir, Suicune, Pikachu potwierdzeni jak zawodnicy - gra na automatach nie będzie korzystać z klasycznego "dżojstika" i przycisków, będzie się grac używając pada z tradycyjnym dpadem i układem przycisków ABXY - będą supportowe Pokemony. generalnie info na bieżąco pojawia się na serebii.net Jest jakieś potwierdzone info, że gra ukaże się także na Wii U? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Nie, ale to raczej kwestia czasu - nie sądzę, żeby gra była tylko na automaty Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 23 stycznia 2015 Opublikowano 23 stycznia 2015 Zarobią swoje na automatach i pchną porta na WII U - już widzę te nowe pokemonowe figurki amiibo = żyła złota. Teraz nacieszmy się najnowszym Smashem. Cytuj
janoxyz 0 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Witam wszystkich bardzo serdecznie! Mam pytanie odnoście gry za tydzień jade do Niemiec chce kupić Wii U plus capitan toad czy w konsoli będzie można zmienić język na angielski i czy następne gry kupowane np. w konsole i gry będą działać poprawnie? Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Beda dzialac dopoki jest to konsola Europejska. Z jezykami w grach nie wiem jak to jest, jezyk w konsoli napewno powinno sie dac zmienic. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 25 stycznia 2015 Opublikowano 25 stycznia 2015 Konsola kupiona w Niemczech, to normalny Palowski model. Przy pierwszej inicjacji/włączeniu konsoli, będziesz sobie mógł wybrać język. Z zakupem Toad u niemiaszków, to bym się jednak wstrzymał. Z tego co pamiętam (sprawdzał nie będę, bo grę wyciągnąłem z czytnika i jestem zbyt leniwy, aby ponownie ją tam wkładać i patrzeć co i jak), w grze niema chyba zmiany języka i każdy Toad jest jezykowo przystosowany do danego kraju. Czyli jeśli kupisz Toada w Niemczech, to będziesz miał niemiecki język. No chyba, że po zmianie jezyka w konsoli, gra także przeskakuje na takowy - nie wiem, nie sprawdzałem. Gry kupione na polskim rynku będą działać normalnie, bo jak już wcześniej wspomniałem, konsola to standardowy Palowski model. Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Czy pudelko z nową konsolą jest jakos specjalnie opakowane? Pytam, bo nie wiem jak rozpoznac, czy konsola byla wyciagana wczesniej z pudelko (ogolnie uzywana a sprzedawana jako nowa)? Cytuj
czapa 651 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Z tyłu na pudełku są podane wersje językowe, trzeba sprawdzić Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 26 stycznia 2015 Opublikowano 26 stycznia 2015 Ja na swoim Toadzie kupionym w Polsce mam wymienionych kilka wersji językowych, więc na pewno gra automatycznie włącza język na taki jaki mamy ustawiony w konsoli Wyobrażacie sobie tłoczenie 5 wersji gry na Europę? Cytuj
Figaro 8 204 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Ninny opublikowało zaaktualizowany plan wydawniczy, z którego wynika: - SMT x FE dalej się robi i nie jest anulowane - Zelda po raz kolejny potwierdzona na 2015 - To samo z Xenoblade - Mario Maker wygląda, że będzie miało obsuwę (ale wciąż 2015). Cytuj
Sowaa 27 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 - SMT x FE dalej się robi i nie jest anulowane :O Nawet nie wiedziałem, że coś takiego powstaje, a jeśli już to podejrzewałbym, że coś takiego trafi na 3ds. Skoro powstaje na WiiU to strasznie jestem ciekaw czy otrzymamy gameplay rodem z Firem Emblem w świecie SMT, czy coś innego. Cytuj
Meser 12 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Właśnie skończyłem pierwsze spotkanie z MP Trilogy. Powiem tak: Wiilot + nuncuck to tragedia jak dla mnie odpycha mnie i grać mi się nie chce. Podobne wrażenia z Mario galaxy odpaliłem pograłem…. przepraszam przemęczyłem się 1h i dałem sobie spokój... Cytuj
Figaro 8 204 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Jak sie można męczyć przy SMG? Bierzesz jakieś witaminy? Pracujesz w tartaku? Cytuj
Meser 12 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Ogólnie sterowanie willot plus grucha mnie męczy Cytuj
Ins 5 744 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 (edytowane) Ja go doskonale rozumiem. Miałem SMG2 i MPT na Wii i szybko odpusciłem. Wspaniałe tytuły ale sterowanie mnie zniechęciło całkowicie (jak i do samej konsoli). Szkoda, że nie dorzucili obsługi pada. Edytowane 29 stycznia 2015 przez Ins Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Ja Was za to kompletnie nie rozumiem xD Przecież sterowanie w SMG2 to jest czysta przyjemność. Tak samo świetny zabieg zrobiono w DK Country Returns, gdzie sterowanie jest na tyle uproszczone, że giera jest trudniejsza do pokonania. Bo chyba każdy gra sterowaniem na wzór SNESa, c'nie? 1 Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Chcieć wrócić z intuicyjnego strzelania w FPS'ie na gałki analagowe (zaznaczam, że jestem zwolennikiem dawania użytkownikowi wyboru sterowania: oczywistym jest, że lepsze są alternatywy, niż całkowity ich brak) 1 Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 - SMT x FE dalej się robi i nie jest anulowane :o Nawet nie wiedziałem, że coś takiego powstaje, a jeśli już to podejrzewałbym, że coś takiego trafi na 3ds. Skoro powstaje na WiiU to strasznie jestem ciekaw czy otrzymamy gameplay rodem z Firem Emblem w świecie SMT, czy coś innego. To chyba nie będzie strategia turowa sądząc po dotychczas ujawnionych (skąpych) informacjach. No i raczej klimaty współczesne, a nie fantasy. Co do do dyskusji o sterowaniu w MP - w nowej części na Wii U, jeśli powstanie, a pewnie powstanie, nawet sobie nie wyobrażam, żeby nie było sterowania Wiilotem i nunchakiem. Cytuj
morciba 14 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 Właśnie skończyłem pierwsze spotkanie z MP Trilogy. Powiem tak: Wiilot + nuncuck to tragedia jak dla mnie odpycha mnie i grać mi się nie chce. Delikatne ruchy wiilotem :-) może to Ci pomoże. Grywam w FPS-y klasycznym padem na innych konsolach i takie sterowanie nie ma startu do wiilota. Tylko trzeba się przyzwyczaić. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 W oryginalnym Metroid Prime Trilogy można było grać tylko Motem + gruchą? Cytuj
methodment 31 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 Omg kupiłem to MPT. Moje pierwsze zderzenie z serią. JAKI MIÓD <3 To sterowanie jest genialne, czuje się jakbym to ja siedział w tym stroju Samus. 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi