Emtebe 2 524 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 To jeszcze zapytam. Są jakieś dema na Wii w tym Wii Shopie? Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 10 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2015 Kiedyś tam parę pierdół do ogrania było ale wątpię aby coś pozostało. Teraz Wii Shop Channel służy wyłącznie do zakupów porządnych klasyków ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Ja juz dzisiaj odpalam new super mario U i jestem ciekaw czy faktycznie jest tak trudny jak tutaj pisalo sporo osob na forum. ZombiiU jednak na razie nie wzialem chyba odloze na ta swietna wersje mario maker z amiibo Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 (edytowane) Mario bywa hardkorowy Już w pierwszym świecie posłałem sporo bluzgów Ale ta gra jest cudowna. Wciąga jak bagno. Muszę zakupić Pro Controler do takich właśnie gier jak Mario. Lub innych, które nie wymagają padleta. Myślę, że komfort gry wtedy wzrośnie. Edytowane 11 sierpnia 2015 przez Emtebe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Paczke juz odebralem teraz tylko doczekac wieczorka zeby odpalic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 tabletem fajnie se mozna pomagac w new super mario u, super gierka do kanapowego co-op Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Ale to chyba tylko w co-op można pomagać innym za pomocą padleta? W singlu padlet jest zbędny, bo pokazuje wszystko to samo co na TV. Muszę jeszcze spróbować pograć na WiiRemote w Mario. Ale chyba Pro Controler będzie najlepszym rozwiązaniem i najbardziej komfortowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Ale to chyba tylko w co-op można pomagać innym za pomocą padleta? W singlu padlet jest zbędny, bo pokazuje wszystko to samo co na TV. Muszę jeszcze spróbować pograć na WiiRemote w Mario. Ale chyba Pro Controler będzie najlepszym rozwiązaniem i najbardziej komfortowym. Akurat do grania w serie New Super Mario ja osobiście działam za pomocą Wii Remote'a. Co jak co ale do tej serii d-pad nie ma sobie równych. Ergonomia też w sumie swoje robi (trochę kojarzy mi się jakbym znowu grał na NESie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 (edytowane) Swoj droga za(pipi)ista gra odpalilem wczoraj na godzinke i juz wiem ze bedzie poziom trudnosci niezly i frajda z maksowania plansz a jeszcze jest super luigi dodatkowo pozniej jak juz skoncze wiec w ogole masa grania. Ps, Mam takie pytanko co do wiimota czy jest jakis zestaw akumularkow sensownych na rynku w miare przyzwoitej cenie, czy nie warto sie w to bawic i lepiej na bateriach jechac? Edytowane 12 sierpnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 (edytowane) Ps, Mam takie pytanko co do wiimota czy jest jakis zestaw akumularkow sensownych na rynku w miare przyzwoitej cenie, czy nie warto sie w to bawic i lepiej na bateriach jechac? Są ale to gów.na obes.rane. Zainwestuj w akumulatorki takie jak Eneloop i będziesz miał problem z głowy i przy okazji będziesz mógl zasilać inne rzeczy jak pady od XO, piloty itd itp Edytowane 12 sierpnia 2015 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 (edytowane) Rayos dobrze prawi, bardziej opłaca się kupić normalne akumulatorki (ja od lat korzystam z Energizerów 2100-2400MAh i nie narzekam). A dodatkowo zasilisz zawsze inny sprzęt, choć akurat Wiiloty dziwnie nie wykorzystują 100% ich energii o czym jest nawet napisane w instrukcjach iż niby lepiej korzystać ze zwykłych alkalicznych, ale szczerze? Wolę ładować częściej a i tak wychodzę na swoim. Edytowane 12 sierpnia 2015 przez chrno-x Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Ok to w zasadzie chyba wszystko wiem, jeszcze tylko zapytam dla formalności czy w ogole warto sie bawic w jakies syfiaste zamienniki nunchacka czy lepiej kupic oryginalny bo w zasadzie majatku nie kosztuje te 70zl a podejrzewam ze jest jakosciowo sto razy lepszy. Czy w ogole lepiej zainwestowac w classic controler do gier z wii? W ogole jak to jest zeldy z wii obsluguja classica czy wiecej gier obsluguje jednak nunchack + wiilota? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Kup oryginalnego nunchucka. Classic controller? IMO nie warto. Zelda Skyward Sword obsługuje TYLKO Wiimote z motion plusem i nunchucka Twilight princess TYLKO wiimote i nunchucka Zdecydowana większość obsługuje wiilota+nunchucka, a na pewno wiekszosc hitów nintendo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 (edytowane) To spoko, loota mam tylko nunchucka potrzebuję dodatkowo. Ps. Myslicie ze to oryginal? http://allegro.pl/nunchuck-nowy-oryginalny-nintendo-wii-u-gruszka-i5584362722.html Jeszcze pytanie, warto kupować jakąś stacje dokującą do gamepada? Edytowane 12 sierpnia 2015 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Nie warto. Co Ci to daje? Ja tam kabelkiem podpinam do padleta i ładuję bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Bardziej chodzi o estetyke ze padlet sobie stoi ladnie a nie lezy;) Ale to sie nie pali z tym bo najpierw musze i tak w nowej chacie powiesic tv i zamaskowac ladnie kable wiec pozniej bede chcial. Widzialem speedlinka za niecale 30zl takie stacje ladne biale do padleta wiec majatku nie kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 (edytowane) Wiesz, ja pierw chciałem zakupić zestaw 32GB... Ale stwierdziłem, po cholerę? Po co mi jakieś podstawki pod pady, konsole, po co jakieś zbędne stacje dokujące? Po co mi zestaw za cenę, której nie jest wart? Kupiłem więc bundle 8GB z czterema grami i WiiRemote w zestawie za połowę ceny zestawu 32GB. Same gry i kontroler wart jest więcej jak połowę ceny mojego zestawu. Więc zakup idealny. A, że 8GB? Podłączam dysk 2TB lub pendrajw i mam pamięci na całe lata. Edytowane 12 sierpnia 2015 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Jaki model tego dysku masz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Odpalilem tak dla zabawy na chwile wii party U. Tee wii remoty sa takie wrazliwe czy mozna jakos skalibrowac bo ciezko w cholere tym sie celuje przynajmniej mi. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Odpalilem tak dla zabawy na chwile wii party U. Tee wii remoty sa takie wrazliwe czy mozna jakos skalibrowac bo ciezko w cholere tym sie celuje przynajmniej mi. Można a nawet trzeba z kalibrować i w menu konsoli i większość gier ma taką możliwość. Poza tym Wiillotami nie macha się na całym pokój, to często są tak naprawdę lekkie ruchy nadgarstkiem aby nie przesadzić z nadmiernym ruchem całej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Dokładnie delikatne ruchy swego czau z bratem grałem w Wii Sports (tannis) ja latam po pokoju męcze się a on delikatnie oparty o szafe nadgarstkiem raz w lewo -prawo i tak dalej. Pomyślcie jak mnie to zgasiło gdy zobaczyłem jego technikę gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2015 To jeszcze jedno pytanko, jaki dysk dokupic do Wii U na gierki? Ktore pasuja i najlepiej sie sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2015 Tez bardzo mnie kwestia dysków interesuje. Musza być 2,5 cala czy mogę być też te większe, które są po prostu tańsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2015 Mi wystarczy jakis o malej pojemnosci bo z eshopu w zasadzie bede chcial 2 gry ktorych nie idzie w normalnych cenach dostac w pudelkach czyli xenoblade i pandora tower no i pewnie kiedys wrzuca last story. Na ebayu komplet tych 3 gier chodzi za wiecej niz dalem za WiiU:) Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2015 A ja mam zamiar inwestowac w VC całkiem sporo. Na 3DS mam kilkadziesiąt gier i dem na karcie 32GB ( i grubo ponad połowa miejsca na karcie jest wolna), ale cyfrowe wersjie gier z Wii to już trochę inna waga a lubie mieć jak najwięcej gier pod ręką (czesto zmieniam gry zanim je koncze zeby wrócic po kilku miesiącach). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi