MBeniek 3 260 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=_dkfihWkVjY Nielegalne wyścigi, policja na ogonie, podróż przez całą Amerykę (przez zatłoczone miasta czy wąskie drogi w kanionach), silnik Frostbite 2 i Autolog. Premiera: 18 listopada Edytowane 30 kwietnia 2011 przez MBeniek Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Jazda przez Stany, zmienne warunki pogodowe i pory dnia? Ciekawe. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 i to chyba będzie najciekawsze w tej odsłonie. NFS'y zawsze ssały pod względem fabuły i jakoś niespecjalnie wierzę żeby tym razem im się udało. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Kurfa, ja nawet Hot Pursuit i Shift 2 nie liznąłem Cytuj
Linek 187 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Czyli będziemy mieli 3 serie NFS - mi to pasuje Shift tworzony przez Slightly Mad, Hot Pursuit od Criteriona i The Run od samego EA. Czyli NFS symulacyjny, NFS klasyczny i NFS "nielegalnie, ziom". Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Który to jest symulacyjny? <sarkazm> Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 nowy NFS co pół roku to jest dopiero dojenie z marki ale chętnie bym zobaczył powrót do klasycznych NFSów jak HP czy Porshe. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 (edytowane) Dla odmiany z innego stada. Black box tym razem trzyma lejce i ja już czekam na nią pierwszy w kolejce. Czyli będziemy mieli 3 serie NFS - mi to pasuje Shift tworzony przez Slightly Mad, Hot Pursuit od Criteriona i The Run od samego EA. Czyli NFS symulacyjny, NFS klasyczny i NFS "nielegalnie, ziom". BLACK BOX tak na wszelki wypadek Edytowane 30 kwietnia 2011 przez Bushisan Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4HvT5SJzS3w&feature=player_embedded Ej, no co to kur.wa jest?! Bieganie w NFS'ie? Walka wręcz z QTE? Przy jeździe poziom trudności dla ludzi, którzy nigdy nie trzymali pada w ręce (zobaczcie ile czasu zostaje)? Jeśli tego typu biegania po dachach i "efektownych" skryptów będzie więcej, to naprawdę żal. Bo ogólnie pomysł z jazdą przez Stany wydaje się być ciekawy, jednak bardziej jarał mnie jako pretekst do zaserwowania zmiennych krajobrazów, wymieszania wyścigów szosowych i miejskich, nocnych i dziennych, przez lasy i pustynie. A tymczasem może skończyć się jakąś dziwną mieszanką wyścigów i gry akcji. Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 (edytowane) teraz będzie można powiedzieć że się przeszło Need For Speed'a na piechotę Jak dla mnie za dużo efekciarstwa Edytowane 7 czerwca 2011 przez Usagi Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 IMO największa porażka wczorajszych konferencji, to uciekanie w formie QTE to farsa jakaś. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 krótko, aczkolwiek wymownie: co to jest? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 (edytowane) NFS: HR (Need for Speed: Heavy Rain) Edytowane 7 czerwca 2011 przez SłupekPL 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 to QTE i akcja "on foot" to niemałe zdziwienie. chcą jakoś odświeżyć, wrzucić coś nowego - ok. byle by tego biegania za dużo nie było bo to w końcu racer. w sumie jak tak spojrzałem na ten filmik, jak kolo z buta zasuwał i rozprawił się z gliniarzem to pomyślałem że kod źródłowy z Mirror's Edge zajumali. Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 (edytowane) Efektowna ucieczka radiowozem z dachowaniem auta całkiem przypadkowo na tory z nadjeżdżającym pociągiem i bohaterska ucieczka głównego bohatera po kliknięciu 2 razy X by odpiąć pasy, 2 razy kwadrat by spróbować wypić boczną szybkę ręką i dwa razy trójkąt by jednak finalnie wybić ją stopami i wyskoczyć ułamek sekundy przed pociągiem, cóż za emocje brakuje tylko wybuchu jakiegoś budynku w tle i fajerwerk :'( Aż się boję co dodadzą w kolejnym NFS który pewnie wyjdzie na ferie 2012 Bo NFS w klasyczny stylu jak Porsche 2000 już chyba nie doczekamy... Edytowane 7 czerwca 2011 przez JoZi 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 7 czerwca 2011 Opublikowano 7 czerwca 2011 Beznadziejne jest wplecenie tej fabuły z QTE. Takie gierki psują tylko renomę temu patentowi. Na dodatek to co powinno być główną siłą gry (dobry zręcznościowy model jazdy) jest słaby. Cytuj
Paweł Dziuba 2 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 Mamy do wyboru : 1. wyścigi bez filmików 2. wyścigi z filmikami fabularyzującymi rozgrywkę 3. wyścigi z filmikami QTE fabularyzującymi rozgrywkę Ja biorę 3 zestaw zakladając że model jazdy będzie dobry . Jak któś chce arcadową jazdę bez filmików to jest świetny HOT PURSUIT , choć rozumiem że nie każdemu pasuje model jazdy , ale on taki prosty musiał być przy koncepcji ścigania się w której jazda jest tylko połową , użytkową połową , rozgrywki . Też w The Run musieli dodać filmy dla sfabularyzowania tej jazdy przez USA - mogli je zrobić z QTE lub bez tego ; że są z QTE to nie widzi mi się takie złe . Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 10 czerwca 2011 Opublikowano 10 czerwca 2011 Efektowna ucieczka radiowozem z dachowaniem auta całkiem przypadkowo na tory z nadjeżdżającym pociągiem i bohaterska ucieczka głównego bohatera po kliknięciu 2 razy X by odpiąć pasy, 2 razy kwadrat by spróbować wypić boczną szybkę ręką i dwa razy trójkąt by jednak finalnie wybić ją stopami i wyskoczyć ułamek sekundy przed pociągiem, cóż za emocje brakuje tylko wybuchu jakiegoś budynku w tle i fajerwerk :'( Aż się boję co dodadzą w kolejnym NFS który pewnie wyjdzie na ferie 2012 Bo NFS w klasyczny stylu jak Porsche 2000 już chyba nie doczekamy... w nastepnym nidforspidzie wraz z przejechaniem pierwszego lapa na niebie pojawia sie nosorozce w amerykanskich odrzutowcach f-16 ciagnacych bialo-czerwono-niebieska flage, przyleci statek z halo i markusem fenixem, do tego pompatyczna muzyka i epicki kolorowy hud. glownego bohatera, notabene nieziemskiego przystojniaka z blizna na lewym oku bedzie scigac piekna pani policjant, rodzaj tough chick, ktora sypie feministycznymi kawalami o malych fiutach. ta, cos w tym rodzaju. uwielbiam to Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 18 października 2011 Opublikowano 18 października 2011 KUPA, pierdnięcia nawet nie ma do HP. Czuć od razu smród BlackBox - denny model jazdy, jakieś uproszczenia i catch up. Na dodatek grafika gorsza niż w HP. HP wzniósł serię na szczyty, by teraz The Run mógł pociągnąć ją z powrotem na dno. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 października 2011 Opublikowano 19 października 2011 Ściagnij i zagraj. Dla mnie to trochę ładniejszy undercover, nic więcej. Cytuj
Lucky77 21 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 HaHa... ale to demo to lipa! Jak dla mnie ta seria przestaje istnieć. Liczę jedynie na NFS Shift3, bo Shift2 jest już dopasiony. Mają teraz konkurencję w postaci Drivera S.F. , z którym powinni się liczyć. Nawet porównanie tych dwóch pozycji wychodzi na korzyść Drivera, w którym choćby model jazdy jest doskonały. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 Heh, po Hot Pursuit ta gra wyglada jak wersja beta. Zastanawia mnie, po co niektorzy wydawcy wydaja takie dema. Przeciez to bardziej odstrasza, niz zacheca do sprawdzenia pelnej wersji. 1 Cytuj
MarekUK 0 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 moze ktos sie orientuje czy dodatkowe wyzwania dostepne tylko w wersji limitowanej beda premiowane jakimis osiagnieciami/trofeami? Cytuj
Juventusek 3 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 NFS stał się trochę niszowy-pod względem jakości, ileż to juz ich było i znacznego skoku jakości nie uswiadczamy, pamiętam czasy jak wyszedł NFSU i potem NFSU2, to był skok jakościowy, dziś NFS jest rozdrobniony i niewarty dla mnie czekania, bo dziś kupie za 200zł The Run, za rok juzniekt w to nie bedzie grał bo wyjdzie The Jump i znowu 200zł, beznadzieja, to ja już wole Frozę lub Dirta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi