Gość Frostbite Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Nowa czesc Fast & Furious, w kinach na poczatku maja, widzial juz ktos (nieoficjalnie ) ten film? Po obejrzeniu trailera nie wiem do konca co myslec, nie zapowiada sie na to ze bedzie duzo wyscigow tyle co duzo akcji http://www.youtube.com/watch?v=miPde5a7MMo&feature=related Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Kiedy 4 była w kinach? oO Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 1. The Fast and the Furious (2001) 2. 2 Fast 2 Furious (2003) 3. The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006) 4. Fast & Furious (2009) 5. Fast Five (2011) Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Z czego ostatnia część będzie się działa po 2, a przynajmniej takie mam przypuszczenia patrząc na aktorów. Szczerze powiem, że obawiam się tego filmu, bo tak jak Blaze napisał- wyścigów nie będzie za dużo... Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 2 maja 2011 Opublikowano 2 maja 2011 Widział już ktoś film i może ocenić, po której części dzieje się piątka? Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 2 maja 2011 Opublikowano 2 maja 2011 No cóż, Han'a nie było w 2Fast 2 Furious, w 5 odsłonie za to się pojawia. W Tokyo Drift okazuje się, że był przyjacielem Dominic'a, więc wychodzi na to, że piąta część opowiada historię po 2. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 2 maja 2011 Opublikowano 2 maja 2011 Te skakanie w Rio to ctrlC, ctrlV z MW2 Nawet lokacja ta sama. Reszty nie trawie - przesadyzm ameryki Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 2 maja 2011 Opublikowano 2 maja 2011 5-ta czesc bedzie dziala sie od razu po 4-ej a ostatnia czescia jak chodzi o wydarzenia jest Tokyo Drift, zreszta to juz bylo jasne jakis czas temu Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 2 maja 2011 Opublikowano 2 maja 2011 (edytowane) Szybko i wściekle dzieje się przed Tokyo Drift, to fakt (wszak pojawia się Letty jeszcze), ale znowu Pearce'a tam nie było. W 5 części on się znowu pojawia, Letty już nie ma... ja nie jestem do końca przekonany, ale może być tak jak piszesz. Co by nie mówić, to akcja toczy się po 2fast2furious. Tak samo jak 3 jest większe od 1, co nie oznacza, że nie jest większe od 2. @down to też napisałem, że nawet jeżeli po 4, czyli 1, 2, 4, 5... to i tak po drugiej części. Edytowane 2 maja 2011 przez famas_kg Cytuj
Gość Frostbite Opublikowano 2 maja 2011 Opublikowano 2 maja 2011 5-ka zaczyna sie dokladnie tam gdzie konczy sie 4-ka (Szybko i Wsciekle, Fast & Furious) i to juz jest pewne na 100% ze jest to bezposrednia kontynuacja 4-ki, co do 3-ki to jest to ostatnia czesc co do wydarzen, potwierdzone info. Cholernie cieszy mnie ze w 5-ce powroci moj idol z 1-ki: Jeszcze raz dla jasnosci, najpierw byla 1-ka, 2-ka, 4-ka, 5-ka i na koncu 3-ka Cytuj
Biały 55 Opublikowano 5 maja 2011 Opublikowano 5 maja 2011 Swoją opinię zamieściłem już w "Ostatnio widziałem...", ale pokrótce - fajny film sensacyjny z dodatkiem samochodów i 1(słownie JEDNYM) wyścigiem na 1/4 mili @up ten wyżej ginie Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Dziś byłem w kinie ogólnie spox ale całkowicie zagieli prawa fizyki. Cytuj
CritiCalz 5 Opublikowano 6 maja 2011 Opublikowano 6 maja 2011 Szkoda że zrezygnowali z wyścigów, ale film i tak dobry. Dziś byłem w kinie ogólnie spox ale całkowicie zagieli prawa fizyki. Ta, końcowa akcja. 10 tonowy sejf ślizgał się jak po maśle, a linki cięły wszystko po drodze Cytuj
Gość szpic Opublikowano 8 maja 2011 Opublikowano 8 maja 2011 Seria stracila gdzies to na czym polegala wiec wyscigi ale czuje jeszcze pare czesci. np nadal nie wyjasnila sie koncówka 3 czesci oraz poczatek 4 Cytuj
Etheor 547 Opublikowano 8 czerwca 2011 Opublikowano 8 czerwca 2011 (edytowane) Właśnie jestem po seansie. Muszę przyznać, że to nie jest już film traktujący czysto o szalonych nocnych wyścigach, ale... Ma coś w sobie! Nie jest słabym kinem i przyjemnie się ogląda. Dobrze dobrane dialogi, które poprawiają humor właśnie wtedy, kiedy nic ciekawego się nie dzieje, nie powiem żeby role kobiece były źle obsadzone, jak i skupisko całej rodziny. Kwesie Roma i tych dwóch przygłupów rządzą :potter: Mimo wszystko końcówka mnie lekko zaskoczyła i można już chyba powiedzieć, że będzie 6 cześć, bo nadal niektóre wątki nie są wyjaśnione. Tak czy siak: http://www.filmofilia.com/2011/04/20/fast-and-furious-6-in-the-works/ oraz http://themovieblog.com/2011/04/fast-6-in-the-works-faster-than-fast-five-can-be-released A "Piątkę" polecam, bo nie zawiodą się widzowie. Kwestię z sejfem pomijam, ale z drugiej strony gdyby nie było takich akcji, to Bond nie miałby racji bytu w filmografii Edytowane 8 czerwca 2011 przez famas_kg Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi