Szczuru 0 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Czy jest opcja żebyście dodali obłsugę Tapatalk? Cytuj Odnośnik do komentarza
HowaitoFurasshu 0 Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Też dołączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza
Szczuru 0 Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Praktycznie zerowe zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Był już kiedyś taki temat, i stwierdzono, że skoro istnieje mobilna skórka nie ma sensu się zajmować takimi rzeczami, jak wtyczka do Tapatalka. A szkoda, wielka szkoda, bo też bym chciał, by nasze forum obsługiwało ten świetny program. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szczuru 0 Opublikowano 8 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Był już kiedyś taki temat, i stwierdzono, że skoro istnieje mobilna skórka nie ma sensu się zajmować takimi rzeczami, jak wtyczka do Tapatalka. A szkoda, wielka szkoda, bo też bym chciał, by nasze forum obsługiwało ten świetny program. Mobilna skórka - mobilną skórką a wygoda - wygodą :] Wg. mnie i na pewno innych forum świetnie by się świetnie przeglądało przy użyciu Tapatalka. Jeśli Administracja ma jakieś wątpliwości to niech sami sprawdzą i ocenią :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Podpisuję się pod wnioskiem o obsługę Tapatalka. Cytuj Odnośnik do komentarza
wirek72 0 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Przyłączam się do prośby Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Jeśli nie potraficie zrobić forum pod tapatalk, to choć dajcie do wyboru wersję light forum, tak, żeby można było wygodnie przeglądać forum na komórce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 nie zgodze sie. Ogladanie wersji normalnej jest duzo wygodniejsze niz mobilnej Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 No fakt, ale teraz atakuja zewszad reklamy, ktore na komorce ciezko ogarnac :| Posiedzenia na kiblu nigdy nie beda juz takie same Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Adblock (z Marketu) na Androidzie blokuje mi te wyskakujace reklamy, wiec przegladanie forum jest przyjemniejsze, jednak obsluga Tapatalka moglaby byc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 No fakt, ale teraz atakuja zewszad reklamy, ktore na komorce ciezko ogarnac :| Posiedzenia na kiblu nigdy nie beda juz takie same ja tam wcale nie mam reklam na forum i to bez programów Cytuj Odnośnik do komentarza
LooKaZ 8 Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 (edytowane) Teraz to nawet mobilnej skorki nie ma na forum? Edit: Moglbys napisac jak zmienic, bo nie wiem Edytowane 6 Marca 2012 przez LooKaZ Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 jest Cytuj Odnośnik do komentarza
LooKaZ 8 Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Tylko jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 u mnie sie automatycznie wlacza - iP3GS Cytuj Odnośnik do komentarza
LooKaZ 8 Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Lol włączyłem teraz i jest ta skórka a wcześniej nie było i w powiekszanie strony się trzeba było bawić Cytuj Odnośnik do komentarza
kontooo 0 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Nie ma nawet minimalnych szans na Tapatalk ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 No ja też podpisuję się pod prośbą. W dobie smartfonów to standard. Cytuj Odnośnik do komentarza
jar3czek 430 Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Dodanie tapatalk do forum to 5 minut(no może mniej) roboty: rejestracja na ich stronie, upload plików i wklejenie kilku linijek w kodzie. Skoro przez taki okres czasu stanowiło to za duże wyzwanie dla adminów, to nie liczyłbym, że w przyszłości coś się w tym temacie ruszy (; Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 jest skorka mobilna, nie bedzie tapatalka. Bylo kiedys pisane juz Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 ps3site już ma tapatalka. Może w końcu ktoś nas zauważy i doda na tym forum. Skandal, żeby w dobie smartfonów wszelakich trzeba się bawić w skórki mobilne. Tym bardziej, że jego dodanie to, jak napisał jar3czek, 5 minut roboty Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 508 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Perez - zmieniło się coś w kwestii Tapatalka ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 666 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Perez - zmieniło się coś w kwestii Tapatalka ? Dodane. Możesz potestować . Cytuj Odnośnik do komentarza
arab 1 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Z góry ostrzegamy, że niewywalanie podpisu 'tapniete za pomoca itp...' będziemy nagradzać warnami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi